Professioneel ZZP Portfolio CV

Speciaal voor de ZZP en Freelancer

Een professioneel portfolio cv voor de ZZP en Freelancer is onmisbaar wil je opdrachten blijven binnenhalen. Met een professionele presentatie van een portfolio cv, ben je ervan verzekerd dat je een onvergetelijke indruk zal maken bij een opdrachtgever.

ZZP Portfolio cv - MooiCV

Een professioneel Portfolio CV voor de ZZP of Freelancer

  • Middels het portfolio loopbaan formulier kun je motiveren wat het doel van je nieuwe portfolio cv is. Op basis van het ingevulde formulier en je huidige cv, kunnen we een fantastisch ZZP portfolio cv vormgeven en herschrijven op basis van je diensten, ervaringen en kwaliteiten.

  • De lay-out wordt professioneel vormgegeven op maat en in lijn met je eigen huisstijl of aan de hand van een portfolio cv template

  • Indien je al in het bezit bent van een huisstijl, dan passen we de kleuren daarop aan en wordt je logo verwerkt

  • Je profielfoto en overige (project)afbeeldingen kunnen worden verwerkt

  • Uitgevoerde projecten zullen in een aparte bijlage worden uitgewerkt en geredigeerd.

  • Aanlevering digitaal in Microsoft Word A4 formaat

  • 6 maanden ondersteuning bij tussentijdse aanpassingen

Let op: Uitsluitend Nederlandstalige cv's zullen in behandeling worden genomen.

Wil je eerst advies?

Cv laten controleren

We kunnen ons voorstellen dat je eerst eens wil weten wat eraan je cv verbeterd kan worden en/of hoeveel meerwaarde het heeft om je cv op maat te laten herschrijven. Je kunt je cv ook eerst door ons laten beoordelen en van gericht advies laten voorzien. Daarna kun je altijd nog beslissen.

Stuur ons een e-mail naar: info@mooicv.nl en voeg meteen je cv toe in de bijlage.

Directmail

Review van Sara
A friend of mine recommended me MooiCV as she was very happy with their service and she has been absolutely right. I have spoken over the phone with Hanneke who not only was very professional but in no time prepared, re-wrote and put some order in my messy CV. Few times I asked her to change/update some small things and she would always do it immediately. I have also been invited for an interview with the new CV. If you are looking for a fresh and distinctive layout combined with excellent service, I would definitely recommend the MooiCV.

Meer reviews lezen

ZZP Portfolio CV pakketten:

Kies hieronder ZZP Portfolio CV pakket wat het beste bij je wensen aansluit. Zodra je bestelling is verwerkt, ontvang je een e-mail met het stappenplan ter voorbereiding op de uitvoering en kun je ons voorzien van alle benodigde informatie.

Samen zorgen we ervoor dat je cv klaar is voor het binnenhalen van de mooiste opdrachten!

ZZP Portfolio CV Pakket 1
447

Vormgeving met een Portfolio CV template

Herschrijven van je huidige cv naar een professioneel portfolio cv

Redigeren van de uitgevoerde projecten, eventueel verwerkt in een aparte bijlage

Vormgeven van de lay-out met gebruik van een Portfolio template

Levering in Microsoft Word

6 maanden ondersteuning bij tussentijdse aanpassingen

Verwerktijd 6 werkdagen

Getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Bij oplevering ontvang je een BTW factuur.

ZZP Portfolio CV Pakket 2
497

Vormgeving op maat op basis van eigen huisstijl

Herschrijven van je huidige cv naar een professioneel portfolio cv

Redigeren van de uitgevoerde projecten, eventueel verwerkt in een aparte bijlage

Maatwerk vormgeving van de lay-out in lijn met je eigen huisstijl

Levering in Microsoft Word

6 maanden ondersteuning bij tussentijdse aanpassingen

Verwerktijd 6 werkdagen

Getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Bij oplevering ontvang je een BTW factuur.

Beschikbare Portfolio CV templates

De onderstaande weergegeven portfolio cv templates geven een beeld hoe jouw eigen portfolio cv eruit kan komen te zien. De indeling en opmaak is puur een indicatie en zal afhankelijk van jouw concept en informatie samengesteld worden. Dus alle titelblokken, de posities, afbeeldingen en o.a. kleur zal volledig naar jouw concept (huisstijl) worden aangepast.

Een aantal voorbeeld portfolio cv’s van klanten

Alle Portfolio CV ’s zijn op maat en in overleg met de klant samengesteld. Soms is een bestaande huisstijl gebruikt voor de vormgeving en in andere gevallen is een Portfolio CV template gebruikt als basis. Ben je ZZP’er of Freelancer en zou je ook een professionele Portfolio CV willen laten samenstellen, vraag gerust om advies.

De ondernemers en verhalen achter de portfolio's

Portfolio cv Amalia Post | More life to business events

Zowel outside als inside the box denkend komt Amalia tot creatieve invalshoeken. Haar marketing achtergrond is dé toegevoegde waarde die ze kan bieden bij uw evenement als communicatieproduct. Een uiterst gestructureerde werkwijze maakt haar sterk in de organisatie van grote en complexe events en zorgt dat ze hierbij niets aan het toeval overlaat. Communicatief en sociaal vaardig op alle niveaus werk ze flexibel samen met alle stakeholders. Haar innemende persoonlijkheid en oprechte interesse zet ze graag in voor commerciële doeleinden.

Portfolio cv WestOost Inc. | Innovation in Healthcare

Anne-Mieke is internationaal georiënteerd en met een professionele werkhouding kan ze met pragmatische oplossingen komen tot goede resultaten. Met haar directe stijl van communiceren zijn zaken snel duidelijk en helder, wat een prettige werksituatie oplevert. Anne-Mieke beschikt over ruime ervaring en expertise om organisaties te ondersteunen en begeleiden in verbetertrajecten op gebieden als procesverbetering, cultuur- en gedragsverandering en opzet van nieuwe bedrijfsonderdelen.

Portfolio cv WE Interim Management bv

Een fusie, reorganisatie of een andere wijziging achter de rug waarna de informatievoorziening niet meer naar wens verloopt? Hebben doorgevoerde bezuinigingen gevolgen voor de werkprocessen en zijn de informatie systemen hier niet op aangepast? Elke organisatie krijgt vroeg of laat te maken met complexe of specifieke vraagstukken op het gebied van accounting, finance & control, bedrijfsvoering of algemeen management. Het inschakelen van deskundige management ondersteuning kan dan een wereld van verschil maken.

Portfolio cv Steven Baak | Interim-manager

Als verbindend leider met expertise op het gebied van werkgevers- en werknemersadvisering, zijn de talenten van Steven Baak inzetbaar op projecten en opdrachten met als doel behoud en verhoging van duurzame arbeidsparticipatie. Door zijn commitment, inzicht en oplossingsgerichtheid is Steven in staat om kansen te creëren. Het koppelen van partijen resulteert in dynamische samenwerkingen, waarbij aanvulling en ondersteuning steevast zorgt voor een opstuwende beweging richting de doelstellingen.

Portfolio cv Barbara Roelen
Professional in financiële administratie en advies

Als allround administrateur ondersteunt Barbara bij het optimaliseren van uw financiële administratie om zo de totale dienstverlening soepel te laten verlopen. Ook wanneer u te maken heeft met projecten waarbij achterstanden snel moeten worden ingelopen, lever ze graag haar klant- en kwaliteit gerichte bijdrage.

Portfolio cv Mariëlle van Breevoort
Boordevol Management

Met een ruime ervaring als o.a. office manager, directiesecretaresse en senior project officer is Mariëlle te beschrijven als een echte organisatie- en coördinatie professional met een natuurlijk vermogen om te prioriteren en het overzicht te bewaren. Daardoor is ze in staat om bij elk project concrete en effectieve plannen van aanpak op te stellen die leiden tot resultaat.

Portfolio cv Carlos Luchmun
Infrastructuurspecialist Eye-T

Carlos is een enthousiaste en ambitieuze professional op het gebied van ICT vraagstukken. Als oplossingsgerichte ervaringsdeskundige is hij inzetbaar in rollen als infrastructuur/ solution architect, team lead, consultant of interim manager. Complexe vraagstukken weet hij met doelgerichte analyses snel te doorgronden en te komen tot een innovatieve solution. In een werkomgeving waarbij zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in projectuitvoering wenselijk is ligt zijn kracht.

Portfolio cv Kaizen Administratiekantoor
Organisatieadviseurs

Kaizen is gespecialiseerd in de implementatie van procesverbeteringen op basis van de principes van Lean en Kaizen. Door jarenlange ervaring in accountancy en control weten zij verbeterkansen snel bloot te leggen. Met sterk change management creëren ze draagvlak binnen een organisatie voor een succesvolle implementatie. Door de vertaalslag te maken van bedrijfsprocessen naar de financiële administratie worden resultaten meetbaar gemaakt.

Portfolio cv Marianne van de Water
Quorum Preliminary Sales

Gun jezelf het beste!

Met haar betrokken, welgemanierde en warme manier van spreken krijgt Marianne zelfs de grootste tegenstanders van koude acquisitie enthousiast. In een line up bij Events en congressen tref ze veelal mannen. Met haar ruime expertise breng ze daar graag verandering in. Vol enthousiasme en op sprankelende wijze laat Marianne anderen met andere ogen naar koude acquisitie kijken.

Portfolio cv Kaizen Administratiekantoor
Organisatieadviseurs

Kaizen is gespecialiseerd in de implementatie van procesverbeteringen op basis van de principes van Lean en Kaizen. Door jarenlange ervaring in accountancy en control weten zij verbeterkansen snel bloot te leggen. Met sterk change management creëren ze draagvlak binnen een organisatie voor een succesvolle implementatie. Door de vertaalslag te maken van bedrijfsprocessen naar de financiële administratie worden resultaten meetbaar gemaakt.

Portfolio cv | Van Ools Engineering BV

Gun jezelf het beste!

Bob is a Senior Rotating Equipment Specialist and best described as an analytical professional who is able to see the big picture without losing eye for details. Through extensive theoretical, practical processes and mechanical experience Bob is able to speak and understand the language of all the different disciplines involved in the project. This makes him an excellent teamplayer and team builder as well as a skilled trainer.

Portfolio cv Estiom | Exclusive software engineering

With his passion for software development and architecture, public and private cloud solutions, user interface design, innovation and mobile technology, Tom apply's 10 years of experience in software engineering to various projects for different organisations. Tom is specialized in Microsoft technology (including Azure, .NET, SQL Server, TypeScript), web technology (including HTML5, JavaScript, CSS) and I am a proficient scrum adopter.

De waardering van mooicv.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 174 reviews.