Professioneel ZZP Portfolio CV

Speciaal voor ZZP'ers en freelancers die op zoek zijn naar hun volgende opdracht.

Een professioneel zzp portfolio cv is onmisbaar voor zzp'ers en freelancers die op zoek zijn naar nieuwe opdrachten. Het portfolio cv geeft een gedetailleerd overzicht van je professionele ervaring, kwalificaties, vaardigheden en eerdere projecten, wat cruciaal is om potentiële opdrachtgevers te overtuigen van je toegevoegde waarde. Door middel van een aantrekkelijke presentatie van je portfolio cv, laat je zien dat je serieus bezig bent met je vak en jezelf onderscheidt van de concurrentie. Zo vergroot je niet alleen de kans op het binnenhalen van opdrachten, maar bouw je ook aan je professionele reputatie en netwerk.

Een professioneel ZZP Portfolio CV voor de ZZP'er of Freelancer

Prijs vanaf: €447,- (excl. btw)

  • Voordat we met je nieuwe ZZP Portfolio CV aan de slag gaan, ontvang je per e-mail eerst ons portfolio loopbaan formulier. Dit formulier is gevuld met specifieke vragen om een beter beeld van je wensen, diensten, ervaringen en o.a. je kwaliteiten te krijgen. Met deze aanvullende informatie en je huidige cv, transformeren we je cv naar een professioneel, zakelijk, doelgericht en succesvol presentatiedocument om daarmee mooie opdrachten binnen te halen. We creëren een Personal Brand en brengen dat over in je nieuwe cv!

  • Uitgevoerde werkervaring / projecten worden geredigeerd en eventueel verwerkt in een aparte bijlage

  • De lay-out wordt professioneel op maat en in lijn met je eigen huisstijl vormgegeven of aan de hand van een bestaand portfolio cv template

  • De profielfoto en eventuele overige afbeeldingen kunnen worden verwerkt

  • Je nieuwe Portfolio CV wordt aangeleverd in Microsoft Word. Daarna kun je het na ontvangst zelf nog eenvoudig aanpassen en bijhouden

  • Inclusief 6 maanden ondersteuning bij tussentijdse aanpassingen

Wil je liever eerst wat meer gerichter advies?

MooiCV gratis CV check

Wij begrijpen dat je wellicht eerst wilt weten welke toegevoegde waarde een professioneel portfolio cv voor jou kan hebben. Om deze reden bieden wij de mogelijkheid om jouw cv door ons te laten beoordelen voordat je besluit om een professioneel portfolio cv te laten maken. Wanneer je jouw cv samen met jouw vraag/wens per e-mail naar ons stuurt, geven wij jou eerst advies dat daarop is afgestemd. Vervolgens kun je zelf beslissen of je al dan niet voor een professioneel portfolio cv kiest.

We zijn ook telefonisch bereikbaar via nummer: 073 - 21 10 527

ZZP Portfolio CV pakketten

Kies hieronder het ZZP Portfolio CV pakket dat het beste bij je wensen aansluit. Zodra je bestelling is verwerkt, ontvang je een e-mail met het stappenplan ter voorbereiding op de uitvoering en kun je ons voorzien van alle benodigde informatie.

Samen zorgen we ervoor dat je Portfolio CV klaar is voor een professionele presentatie!

ZZP Portfolio CV - Pakket 1

Vormgeving met gebruik van een Portfolio CV template
Prijs: €447,-
*

ZZP Portfolio CV - Pakket 2

Vormgeving op maat op basis van je eigen huisstijl
Prijs: €497,-
*

*De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Professionele Portfolio CV templates voor jouw CV

Indien je nog niet beschikt over een eigen huisstijl, dan kun je gebruik maken van onderstaande ontworpen portfolio cv templates. De vulling van de pagina's (titelblokken, de posities, afbeeldingen, kleurstelling en evt. logo) is puur als voorbeeld gebruikt en wordt afhankelijk van de informatie die jij aanlevert, volledig op maat en relevantie aangepast. 

Presenteer jezelf met een professioneel Portfolio CV,
waar een opdrachtgever niet omheen kan!