Professioneel ZZP Portfolio CV

Speciaal voor de ZZP en Freelancer zoekende naar de volgende opdracht

Een professioneel portfolio cv voor de ZZP en Freelancer is onmisbaar wil je opdrachten blijven binnenhalen. Met de professionele presentatie van een portfolio cv, ben je ervan verzekerd dat je een onvergetelijke indruk zal maken bij een opdrachtgever.

Een professioneel Portfolio CV voor de ZZP of Freelancer

Prijs vanaf: €447,- (excl. btw)

  • Voordat we met je nieuwe Portfolio CV aan de slag gaan, ontvang je per e-mail eerst ons portfolio loopbaan formulier. Dit formulier is gevuld met specifieke vragen om een beter beeld van je wensen, diensten, ervaringen en o.a. je kwaliteiten te krijgen. Met deze aanvullende informatie en je huidige cv, transformeren we je cv naar een professioneel, zakelijk, doelgericht en succesvol presentatiedocument om daarmee mooie opdrachten binnen te halen. We creëren een Personal Brand en brengen dat over in je nieuwe cv!

  • Uitgevoerde werkervaring / projecten worden geredigeerd en eventueel verwerkt in een aparte bijlage

  • De lay-out wordt professioneel op maat en in lijn met je eigen huisstijl vormgegeven of aan de hand van een bestaand portfolio cv template

  • De profielfoto en eventuele overige afbeeldingen kunnen worden verwerkt

  • Je nieuwe Portfolio CV wordt aangeleverd in Microsoft Word. Daarna kun je het na ontvangst zelf nog eenvoudig aanpassen en bijhouden

  • Inclusief 6 maanden ondersteuning bij tussentijdse aanpassingen

Wil je liever eerst wat meer gerichter advies?

MooiCV gratis CV check

We kunnen ons voorstellen dat je eerst eens wil weten wat de meerwaarde van een professioneel portfolio cv voor jou heeft. Je kunt ervoor kiezen om je cv eerst door ons te laten nakijken. Door je cv samen met je vraag/wens per e-mail te sturen, geven we daarop afgestemd eerst advies. Daarna kun je altijd nog beslissen om voor een professioneel portfolio cv te kiezen.

We zijn ook telefonisch bereikbaar via nummer: 073 - 21 10 527

ZZP Portfolio CV pakketten

Kies hieronder het ZZP Portfolio CV pakket dat het beste bij je wensen aansluit. Zodra je bestelling is verwerkt, ontvang je een e-mail met het stappenplan ter voorbereiding op de uitvoering en kun je ons voorzien van alle benodigde informatie.

Samen zorgen we ervoor dat je Portfolio CV klaar is voor een professionele presentatie!

ZZP Portfolio CV - Pakket 1

Vormgeving met gebruik van een Portfolio CV template
Prijs: €447,-
*

ZZP Portfolio CV - Pakket 2

Vormgeving op maat op basis van je eigen huisstijl
Prijs: €497,-
*

Professionele Portfolio CV templates voor jouw CV

Indien je nog niet beschikt over een eigen huisstijl, dan kun je gebruik maken van onderstaande ontworpen portfolio cv templates. De vulling van de pagina's (titelblokken, de posities, afbeeldingen, kleurstelling en evt. logo) is puur als voorbeeld gebruikt en wordt afhankelijk van de informatie die jij aanlevert, volledig op maat en relevantie aangepast. 

Presenteer jezelf met een professioneel Portfolio CV,
waar een opdrachtgever niet omheen kan!