Diensten & prijzen

We ondersteunen je graag bij het herschrijven van je cv of het maken van een pakkende sollicitatiebrief. Tevens kun je als ZZP'er of Freelancer een representatieve portfolio cv opmaken en ontwerpen. Neem gerust een kijkje in al onze diensten en prijzen.

Solliciteer succesvoller, wij helpen je graag!

Laat de inhoud van je cv krachtiger, doeltreffender en succesvoller herschrijven. We voorzien je cv meteen van een originele lay-out voor een opvallende presentatie. We schijven ook originele en pakkende sollicitatiebrieven en voor ZZP'ers maken we overzichtelijk en professionele portfolio cv's.

Niet tevreden met de lay-out van je huidige cv, maar heb je geen idee hoe je een creatief en onderscheidend cv maakt? Gebruik de cv invulservice en wij zorgen ervoor dat jouw cv zich onderscheid van alle andere cv's. Vandaag besteld = de volgende dag al klaar!

Prijs: €67,-

Met een onderscheidende lay-out zal je huidige cv al behoorlijk opknappen, maar de inhoud is minstens zo belangrijk. Kan de tekst net wat beter verwoord worden, is de inhoud foutloos en zijn alle relevante zaken wel opgenomen? De cv optimalisatie kan een oplossing bieden.

Prijs: €127,-

Heb jij je droomvacature gevonden, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of lukt het solliciteren nog niet zoals je hoopt? Laat je cv dan door ons herschrijven en voorzien van een uitnodigende presentatie. Samen zorgen we ervoor dat je kans op een nieuwe baan wordt vergroot!

Prijs: €197,-

Vraagt je cv om een grondige aanpak? Heb je specifieke wensen die je niet goed weet te omschrijven? Reageer je op een c-level functie of een functie met overstijgende verantwoordelijkheden? Dan is een maatwerk cv absoluut dè beste keuze voor maximaal resultaat.

Prijs: €397,-

Voor het beste resultaat!

Het meest complete sollicitatiepakket! Daarmee ben je helemaal klaar voor je volgende sollicitatie en heb je alles perfect op orde. Op basis van je huidige cv en een vacature (of voorkeursrichting), herschrijven wij een originele en baanbrekende cv, een pakkende sollicitatiebrief en optimaliseren we je LinkedIn.

Prijs: €397,-

Meest complete pakket!

Bij het maken van een carrière switch sluit de inhoud van je cv vaak niet meer aan op de eisen van de nieuwe functie. Je motivatie, werkervaring, vaardigheden en het doel van je cv heeft een transformatie nodig. In combinatie met ons loopbaan formulier, zorgen we ervoor dat je cv weer passend aansluit op je nieuwe functierichting.

Prijs: €457,-

Ga jij een volgende stap zetten in je carrière of heb je na lang zoeken de vacature gevonden die perfect bij jou past? Wil je je kansen vergroten voor een gesprek? Laat door ons een aansluitende en pakkende sollicitatiebrief schrijven, treffend en in lijn met je droomvacature.

Prijs: €147,-

Een portfolio cv voor de ZZP is onmisbaar als je een onvergetelijke indruk wil maken en de mooiste opdrachten binnen wil halen. Als zelfstandige is de benadering net even anders en daar spelen we met een representatieve portfolio cv slim op in. We zorgen voor een professionele vormgeving van de lay-out alsmede een onderscheidende inhoud.

Prijs vanaf: €447,-

Een aantrekkelijk LinkedIn pagina

LinkedIn optimalisatie

Een zoekvriendelijke LinkedIn Summary (samenvatting) geeft informatie over je professionele achtergrond en vaardigheden, en het helpt je opgemerkt te worden door potentiële werkgevers. Als je ervoor kiest om je cv te laten herschrijven, laat dan meteen je LinkedIn profiel met de herschreven tekst van je nieuwe cv door ons inrichten.

*Optioneel bij het laten herschrijven van je cv

Met onze unieke en succesvolle websites helpen wij jou of jouw bedrijf online te laten opvallen. Al onze website templates zijn op maat gemaakt en voldoen aan de laatste technologische eisen. De templates zijn niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk, maar zijn ook geoptimaliseerd voor zoekmachines en responsive opgebouwd. Daarnaast bieden wij handige passende content creatie aan. Door onze ervaring in SEO weten we hoe de content in een website moet worden geformuleerd zodat deze goed gevonden wordt door zoekmachines. Dit zorgt voor meer verkeer op je website en een grotere kans op conversies. Ook bieden wij continu ondersteuning en onderhoud aan, zodat jij je volledig kan richten op je corebusiness.

Bij ons vind je geen standaard CV templates!

Maar cv templates die het verschil maken en waarmee jij op een baanbrekende manier zal solliciteren.

Bekijk hier alle cv voorbeelden

0

Meer dan 180 reviews
via Webwinkelkeur

0

Meer dan 11.700 anderen
gingen je voor

0%

Een tevredenheidsscore
van 94% op 187 reviews

MooiCV bied als enige onafhankelijke reviews via een erkend keurmerk WebwinkelKeur. Dus objectief en betrouwbaar!

  Keurmerk webwinkel