Diensten & prijzen

We ondersteunen je graag bij het professioneel herschrijven van je cv of het schrijven van een pakkende sollicitatiebrief. Neem gerust een kijkje in al onze diensten en prijzen.

Solliciteer succesvoller, wij helpen je graag!

Laat de inhoud van je cv krachtiger, doeltreffender en succesvoller herschrijven. We voorzien je cv meteen van een originele lay-out voor een opvallende presentatie. We schijven ook originele en pakkende sollicitatiebrieven.

CV invulservice voor een originele lay-out

Niet tevreden met de lay-out van je huidige cv, maar heb je geen idee hoe je een creatief en onderscheidend cv maakt? Gebruik de cv invulservice en wij zorgen ervoor dat jouw cv zich onderscheid van alle andere cv's. Vandaag besteld = de volgende dag al klaar!

Prijs: €67,-

CV optimaliseren

Met een onderscheidende lay-out zal je huidige cv al behoorlijk opknappen, maar de inhoud is minstens zo belangrijk. Kan de tekst net wat beter verwoord worden, is de inhoud foutloos en zijn alle relevante zaken wel opgenomen? De cv optimalisatie kan een oplossing bieden.

Prijs: €127,-

Een succesvol doel en functiegericht CV maken

Heb jij je droomvacature gevonden, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of lukt het solliciteren nog niet zoals je hoopt? Laat je cv dan door ons herschrijven en voorzien van een uitnodigende presentatie. Samen zorgen we ervoor dat je kans op een nieuwe baan wordt vergroot!

Prijs: €197,-

Succesvol cv op maat laten maken

Vraagt je cv om een grondige aanpak? Heb je specifieke wensen die je niet goed weet te omschrijven? Reageer je op een c-level functie of een functie met overstijgende verantwoordelijkheden? Dan is een maatwerk cv absoluut dè beste keuze voor maximaal resultaat.

Prijs: €397,-

Voor het beste resultaat!

Een overtuigende sollicitatiebrief

Ga jij een volgende stap zetten in je carrière of heb je na lang zoeken de vacature gevonden die perfect bij jou past? Wil je je kansen vergroten voor een gesprek? Laat door ons een aansluitende en pakkende sollicitatiebrief schrijven, treffend en in lijn met je droomvacature.

Prijs: €147,-

Een aantrekkelijk LinkedIn pagina

LinkedIn optimalisatie

Een zoekvriendelijke LinkedIn Summary (samenvatting) geeft informatie over je professionele achtergrond en vaardigheden, en het helpt je opgemerkt te worden door potentiële werkgevers. Als je ervoor kiest om je cv te laten herschrijven, laat dan meteen je LinkedIn profiel met de herschreven tekst van je nieuwe cv door ons inrichten.

*Optioneel bij het laten herschrijven van je cv

12.600+

Klanten ondersteund met solliciteren

(sinds 2013)

94%

Klanttevredenheid

op basis van 195 reviews

96%

Volgens afspraak aangeleverd

zodat jij op tijd kan solliciteren

MooiCV bied als enige onafhankelijke reviews via een erkend keurmerk WebwinkelKeur. Dus objectief en betrouwbaar!

  Keurmerk webwinkel

Bij ons vind je geen standaard CV templates!

Maar cv templates die het verschil maken en waarmee jij op een baanbrekende manier zal solliciteren.

Bekijk hier alle cv voorbeelden