CV-Check Service

Is jouw CV wel klaar voor een succesvolle sollicitatie?

Ben je wat onzeker over de vorm of inhoud van je cv? Voldoet het nog aan de strenge standaarden van 2024 of weet je niet goed hoe jouw cv verbeterd kan worden? Geen zorgen, wij zijn hier om te helpen! Bij onze cv-check service kun je je huidige cv door ons laten beoordelen, zodat je met het volste vertrouwen kunt solliciteren naar je droombaan.

Ons team van professionele schrijvers zitten klaar om je cv grondig te analyseren en waardevol advies te geven. We kijken niet alleen naar de inhoud van je cv, maar ook naar de presentatie, lay-out en algemene aantrekkelijkheid ervan. We begrijpen dat een goed cv een cruciale rol speelt bij het maken van een positieve indruk op potentiële werkgevers.

Lang wachten? Nee hoor, binnen 1 werkdag zit ons advies in je mailbox!

Zo werkt de CV-Check Service

Hoe het werkt.

Het is eenvoudig! Je kunt je cv uploaden via ons gebruiksvriendelijke formulier hieronder. Zorg ervoor dat alle relevante informatie in je cv is opgenomen, zoals je werkervaring, opleiding, vaardigheden enz. Ons team zal vervolgens je cv zorgvuldig doornemen en beoordelen.

Voor iedereen.

Onze cv-check service is niet alleen geschikt voor werkzoekenden, maar ook voor professionals die hun cv regelmatig willen bijwerken om concurrentievoordeel te behouden. Het hebben van een professioneel opgemaakt cv is essentieel, of je nu aan het begin van je carrière staat of een ervaren professional die zijn/haar cv naar een hoger niveau wil liften.

Wat kun je verwachten?

We zullen elk aspect van je cv onder de loep nemen en identificeren waar er ruimte is voor verbetering. Denk daarbij aan bijvoorbeeld grammaticale en spelfouten, inconsistenties in de opmaak, onduidelijkheden, overmatig gebruik van jargon en meer. Bovendien zullen we suggesties geven om je cv aantrekkelijker en effectiever te maken, met als doel om jouw loopbaan op de best mogelijke manier te presenteren.

We begrijpen dat elk cv uniek is en dat persoonlijke voorkeuren en industrie-specifieke normen kunnen variëren. Daarom zal ons advies altijd op maat gemaakt zijn voor jouw specifieke situatie. We willen ervoor zorgen dat jouw cv opvalt tussen de rest en je de beste kans biedt om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.

GET STARTED

0$

We gaan aan de slag!

CV-Check Service

Bestandsvormen: Word of PDF

Bijvoorbeeld: Als je op een bepaalde vacature wil reageren, of van carrière wil wisselen, of andere specifieke wensen hebt..

Maak eerst een keuze voordat je verder gaat

Verzonden. Bedankt!

Samenvatting

Omschrijving Informatie Aantal Vergoeding
Korting:
Totaal:

Wil jij...met een fijn gevoel solliciteren?een cv dat de professionaliteit uitstraalt die bij jou past?van dat onzekere gevoel af tijdens het solliciteren?zonder technische skills toch een goed cv?

Wil jij ook...

  • ... met een vertrouwd gevoel solliciteren?
  • ... een cv dat de professionaliteit uitstraalt die bij jou past?
  • ... van dat onzekere gevoel af tijdens het solliciteren?
  • ... zonder technische skills toch een goed cv?

Nadat wij jou cv-check verzoek hebben ontvangen, ontvang je binnen 1 werkdag een reactie per e-mail.

Bij ons vind je geen standaard CV-templates!

Maar cv templates die het verschil maken en waarmee jij op een baanbrekende manier zal solliciteren.

Bekijk hier alle cv voorbeelden