Je hebt je cv van ons ontvangen

en je hebt hier nog een vraag over

Je hebt jouw nieuwe cv ontvangen en je wilt nog het een en ander veranderen. Nu blijkt dat je toch nog tegen wat punten aanloopt. Bekijk of jouw vraag in de veelgestelde vragen staat, mocht je vraag er niet tussen staan, neem gerust contact met ons op.

Wij helpen je graag!

CV Invulservice

Wat houd de CV invulservice eigenlijk in?

Dit is wat je kunt verwachten:

 • Wij verwerken de tekst uit je eigen cv in het door jou gekozen cv format
 • We controleren op volledigheid van je contactgegevens
 • De tekst ondergaat een grammaticacheck
 • Wij snijden je profielfoto bij en verwerken het in je nieuwe cv
 • Aanlevering in Microsoft Word zodat je het bestand zelf kunt bijhouden
In welk documentformaat ontvang ik mijn cv?

Zodra we de inhoud van je huidige cv hebben verwerkt in een cv format naar keuze, sturen we je cv op in een Microsoft Word en PDF bestand. Met gebruik van Microsoft Word blijf je in staat om je nieuwe cv zelf nog bij te houden en aan te vullen. Het PDF bestand voegen we altijd bij als voorbeeld.

Wat zijn de kosten van de CV invulservice?

Voor het herinrichten van de tekst uit jouw cv in een cv format naar keuze zijn de kosten €59,00. Daarnaast krijg je er ook nog (gratis) een bijpassend sollicitatiebrief format bij. Tot slot, heb je nog recht op één revisieronde om je cv helemaal naar wens op te kunnen laten maken.

Wanneer is mijn cv klaar?

We hebben altijd voldoende medewerkers die jou cv kunnen opmaken en optimaliseren. Zodoende hebben we de mogelijkheid om je nieuwe cv al de volgende werkdag aan te leveren. Dus als je voor 21:00 uur een bestelling plaatst, beschik je de volgende werkdag al over een fantastische cv die direct voor een sollicitatie is te gebruiken!

Kan ik mijn cv naderhand zelf nog wijzigen of aanpassen?

Absoluut, we willen het graag zo gebruiksvriendelijk voor je maken. Zodra wij je cv hebben opgemaakt en geoptimaliseerd kun je zelf je cv nog aanpassen of aanvullen met je eigen tekst. Zo blijf je in staat om je werkervaring aan te vullen met nieuwe functies en bijvoorbeeld nieuwe cursussen toe te voegen. Kom je er zelf toch niet helemaal uit, dan kun je altijd nog op ons terugvallen. We helpen je met alle plezier.

CV herschrijfservice

Wat houd het herschrijven van mijn CV in?

Dit is wat je kunt verwachten:

 • Je cv herschrijven we naar een krachtig, origineel en concreet geheel
 • De inhoud wordt in lijn met een concrete vacature of functie geschreven, waardoor je cv zo relevant en gericht mogelijk wordt opgemaakt. (dit is de meest effectieve schijfwijze!)
 • Er wordt een prikkelende personal pitch (profielomschrijving) geschreven. (waarom jij de beste kandidaat bent voor de functie)
 • De tekst wordt geanalyseerd en functie-relevante kernwoorden opgesomd
 • Indien nodig wordt de tekst geresumeerd en pagina’s ingekort
 • De tekst wordt gecheckt op taalfouten
 • De lay-out wordt geprofessionaliseerd met gebruik van een van onze unieke cv formats
 • Je profielfoto wordt bijgesneden en verwerkt
 • Na oplevering is er nog voldoende ruimte om je nieuwe cv samen met ons te finetunen totdat je helemaal tevreden bent
 • Aanlevering in Microsoft Word zodat je het bestand zelf kunt bijhouden
Hoe weet ik dat mijn cv door professionals wordt behandeld?

Het team van MooiCV heeft zich inmiddels als sinds 2013 ontwikkeld tot professionele cv schrijvers, met actuele kennis van de arbeidsmarkt. Onze schrijvers zijn afgestudeerd in communicatiewetenschappen, bedrijfscommunicatie, commerciële economie en/of letterkunde. Met deze achtergronden zijn alle schrijvers daarnaast intensief klaargestoomd om de kneepjes voor het schrijven van professionele en creatieve cv's te leren. Daarnaast volgen we de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt op de voet en laten hier onze diensten op aansluiten.

Wat zijn de kosten voor het laten herschrijven van mijn cv?

Voor het professioneel herschrijven van jouw cv, gericht op een vacature of functie en het voorzien van een unieke lay-out, zijn de kosten €167,00. Tevens krijg je er ook (gratis) een bijpassend sollicitatiebrief format bij.
Tot slot, finetunen we na oplevering samen je cv totdat jij helemaal tevreden bent!

Hoeveel tijd neemt het schrijven van mijn cv in beslag?

Omdat je graag (ruimschoots) voor een deadline van een vacature wilt solliciteren, kunnen we je herschreven cv al binnen 4 werkdagen opleveren. We gaan direct met je cv aan de slag zodra we alle benodigde informatie hebben ontvangen. Heb je je cv al eerder nodig, neem dan even contact met ons op. We kunnen op verzoek al de eerstvolgende werkdag leveren. 

Sollicitatiebrief

Ik wil graag een overtuigende sollicitatiebrief. Schrijven jullie die ook?

Jazeker, we schijven sollicitatiebrieven voor elke functie en voor welke branche dan ook. Kijk maar eens op deze pagina: Sollicitatiebrief laten schrijven

Wordt mijn sollicitatiebrief op een vacature geschreven?

We schrijven je sollicitatiebrief gericht op een specifieke vacature waarop jij wilt solliciteren. Uit ervaring is gebleken dat het schrijven van algemene sollicitatiebrieven te weinig effect hebben op succes. Hoe gerichter een sollicitatiebrief op een specifieke vacature wordt geschreven, des te groter de kans dat je indruk maakt en uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek.

Hoeveel tijd neemt het schrijven van mijn sollicitatiebrief in beslag?

Omdat een sollicitatiebrief vaak snel nodig is, schrijven we je sollicitatiebrief al binnen 2 werkdagen. Dus binnen 2 werkdagen is je sollicitatiebrief klaar voor een sollicitatie. Heb je je cv al eerder nodig, neem dan even contact met ons op. We kunnen op verzoek al de eerstvolgende werkdag leveren. 

Waar letten jullie op bij het schrijven van een sollicitatiebrief?

Zo komen we tot een succesvolle sollicitatiebrief:

 • Op basis van jouw huidige cv en gewenste vacature, wordt een gerichte en pakkende sollicitatiebrief geschreven
 • De functie-eisen van de vacature worden aandachtig doorgenomen, zodat we er zo goed mogelijk op in kunnen spelen
 • De missie en visie van het bedrijf wordt onderzocht om de brief er zoveel mogelijk op aan te laten sluiten
 • De sollicitatiebrief wordt als een goed lopend en prettig leesbaar verhaal geschreven
 • De brief ondergaat een aandachtige spellingcheck en wordt foutloos opgeleverd
 • Na oplevering is er nog voldoende ruimte om je sollicitatiebrief samen met ons te finetunen, totdat je helemaal tevreden bent
 • Aanlevering in Microsoft Word zodat je je sollicitatiebrief zelf kunt bijhouden

MooiCV, handige weetjes

Hoe plaats ik zelf een foto in mijn cv format?
Hoe activeer ik een raster om de tekst?
Hoe verwijder ik een pagina uit mijn cv format?
Hoe voeg ik een nieuwe pagina toe aan mijn cv format?
Hoe kan ik mijn foto het beste bijsnijden bij 'cv opmaak 9'?

Heb jij gekozen voor 'cv opmaak 9' en wil jij je foto aanleveren of zelf bijsnijden? Dan dien je met een aantal zaken rekening te houden.

Het is belangrijk dat er voldoende marge wordt vrij gehouden om een foto met de beste weergave bij te laten snijden. Hieronder zijn een aantal voorbeelden weergegeven.

Zorg er dan te allen tijde voor dat er voldoende marge wordt vrijgehouden rondom je gezicht. Er is namelijk voldoende marge nodig om je foto op een mooie manier bij te kunnen snijden.

Bijsnijden foto cv format

Het linkse voorbeeld is een uitstekende foto om aan te leveren.

In mijn cv staat een ronde foto, hoe kan ik mijn foto het beste bijsnijden?

Heb jij gekozen voor een cv met een ronde foto en wil jij je foto aanleveren of zelf bijsnijden? Dan dien je met een aantal zaken rekening te houden.

Het is belangrijk dat er voldoende marge wordt vrij gehouden om een foto met de beste weergave bij te laten snijden. Hieronder zijn een aantal voorbeelden weergegeven.

Zorg er dan te allen tijde voor dat er voldoende marge wordt vrijgehouden rondom je gezicht. Er is namelijk voldoende marge nodig om je foto op een mooie manier bij te kunnen snijden.

Bijsnijden ronde foto - cv laten maken

Het linkse voorbeeld is een uitstekende foto om aan te leveren.

Hoe zet ik mijn Word bestand om naar PDF en blijft de kwaliteit behouden?

Wanneer je gaat solliciteren, kun je je cv en sollicitatiebrief het beste in een PDF bestand verzenden. Op deze manier blijven je documenten beschermd tegen oneigenlijk gebruik. De lezer kan de documenten in PDF niet wijzigen.

In sommige gevallen verloopt het omzetten helaas niet vlekkeloos. De gegenereerde PDF blijkt dan van lage kwaliteit te zijn, er verschuiven onderdelen of afbeeldingen vervormen. Door instellingen aan te passen, kan dit probleem (in de meeste gevallen) worden opgelost. Hieronder zie je precies hoe je dit doet:

 • Klik op ‘Bestand’ in de menubalk;
 • Klik vervolgens op ‘Exporteren’;
 • Klik erna op ‘PDF of XPS maken’;
 • Vergelijk nu de instellingen op jouw scherm met de afbeeldingen die hieronder staan vermeld en voer eventuele wijzigingen door.

Afbeelding 1:
Controleer of de instellingen gelijk staan en klik vervolgens op ‘Opties’.

Voorbeeld PDF genereren cv

Afbeelding 2:
Controleer hier ook of de instellingen gelijk staan en klik vervolgens op ‘Ok’ en tot slot op ‘Publiceren’.

Voorbeeld PDF genereren cv kwaliteit

Algemene voorwaarden en Privacy verklaring

Algemene voorwaarden MooiCV

Dit zijn de gebruiksvoorwaarden die gelden voor de website van MooiCV.

KVK nummer 57820872, gevestigd te Rosmalen, BTW nummer NL150563589B02.

Versie geldig vanaf 19-06-2013.

1. Algemeen

Wij raden u aan om deze gebruiksvoorwaarden zorgvuldig te lezen zodat u op de hoogte bent van de rechten en plichten bij gebruik van de website van MooiCV. Door gebruik te maken van de MooiCV website op welke manier dan ook, aanvaard u gebonden te zijn aan deze gebruiksvoorwaarden. Dat betekent ook dat u ervoor instaat dat iemand anders die gebruik maakt van de MooiCV website op jouw computer, zich ook zal houden aan deze gebruiksvoorwaarden.

De gebruiksvoorwaarden zijn voor iedereen en op alle producten en diensten van MooiCV van toepassing. Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden, zonder voorafgaande schriftelijke kennisgeving, op elk gewenst moment te kunnen wijzigen. Het is dan ook verstandig om deze gebruiksvoorwaarden regelmatig te raadplegen. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen worden de gebruikersvoorwaarden van derden niet door MooiCV erkend.

Voor toepassing van deze overeenkomst zal een geleverde product of producten alle digitale diensten omvatten als gevolg van een aankoop op de website.

 
2. Gebruik van de website

Inhoud die u geleverd krijgt zijn inclusief en zonder beperking, alle bestanden met software gegenereerde afbeeldingen en bijbehorende softwaregegevens (gezamenlijk de ‘content’), onder licentie aan u gegeven. MooiCV behoud zich het recht voor om prijzen te veranderen en te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Toch zal MooiCV te allen tijde proberen om u op de hoogte te stellen van eventuele op handen zijnde tariefwijzigingen.

2.1 MooiCV kan niet garanderen dat de internetsite te allen tijde ononderbroken, vrij van storingen of foutloos beschikbaar kan worden gesteld;

2.2 MooiCV geeft in geen geval een baangarantie nadat u een aankoop heeft gedaan.

 
3. Afbeeldingen en eigendomsrecht

3.1 U erkend en stemt ermee in dat de MooiCV website bestanden en afbeeldingen bevat, die eigendom zijn van MooiCV, licentiegevers en/of gebruikers van MooiCV. De bestanden en afbeeldingen worden beschermd door toepasselijke intellectuele eigendomsrechten en mogen niet worden gebruik voor commerciële doeleinden.

3,2 Elke verkoop op de MooiCV website wordt op naam geregistreerd. De cv formats en sollicitatiebrief formats mogen uitsluitend door de koper zelf worden gebruikt en mogen niet worden gebruikt, gedeeld of uitgeleend aan andere personen dan de koper zelf.

3.3 Gegevens betreffende afmetingen, kleuren, afbeeldingen etc. op de website van MooiCV, gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van een aankoop.

3.4 MooiCV verklaart dat deze het recht heeft tot het aangaan van deze overeenkomst en het recht heeft om de licentie onder deze voorwaarden te verlenen.

3.5 MooiCV garandeert dat de afbeelding(en) vrij zullen zijn van defecten in materiaal en vakmanschap bij normaal gebruik gedurende een periode van 30 dagen vanaf de datum waarop u een product download of ontvangt.

3.6 Behalve zoals hierboven omschreven, worden alle documenten geleverd zonder enige garantie.

 
4. Herroeping digitale inhoud

Aankopen via MooiCV worden in digitale vorm (content) geproduceerd en geleverd. Na betaling gaat u ermee akkoord dat de aankoop definitief is en annuleren/ retourneren niet meer mogelijk is. U heeft om die reden geen recht meer om het product te kunnen herroepen.

 
5. Overmacht

5.1 MooiCV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor overmacht, voor zover deze verbintenissen niet kunnen worden nagekomen.

5.2 Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor ons risico behoort te komen. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, storingen van het internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mail verkeer en storingen of wijzigingen door derden geleverde technologie, vervoersmoeilijkheden, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, ziekte van personeel, gebreken in hulp- of transportmiddelen gelden uitdrukkelijk als overmacht. MooiCV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor overmacht zodra aan deze verbintenissen niet kan worden voldaan.

5.3 MooiCV behoud zich in het geval van overmacht, het recht voor haar verplichtingen op te schorten en is tevens gerechtigd de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, dan wel te vorderen dat de inhoud van de overeenkomst zodanig wordt gewijzigd dat uitvoering mogelijk blijft. In geen geval is MooiCV gehouden enige boete of schadevergoeding te betalen.

 
6. Thuisprinten

Indien aangekochte producten van de MooiCV website door u thuis geprint worden, kunnen kleuren en afmetingen afwijken van afbeelding(en) getoond op uw beeldscherm. MooiCV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de printkwaliteit van thuisprinters.

 
7. Overdraagbaarheid

Het is niet toegestaan om de rechten aan derden over te dragen, die aan u in deze overeenkomst zijn toegewezen, zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.
U verklaart dat u deze overeenkomst heeft gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat dat u aan deze voorwaarden bent verbonden.

© 2013 MooiCV. Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring MooiCV

MooiCV respecteert de privacy van alle gebruikers op haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Bij aankoop van een product of dienst vragen wij om een aantal persoonlijke gegevens. Wij gebruiken je gegevens uitsluitend om de bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Gegevens over het gebruik van onze website en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze website verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als je besluit een recensie te schrijven, is je gebruikersnaam zichtbaar en kunt je er zelf voor kiezen om een afbeelding toe te voegen. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht om bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen ook niet te publiceren.

MooiCV zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Zodra je de MooiCV website bezoekt, wordt er een klein tekst-bestand (‘cookie’ genaamd) geplaatst op je computer. Cookies zijn kleine stukjes informatie die door de browser worden opgeslagen. MooiCV gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek, zodoende je in meer handigheden te kunnen voorzien en de internetbeleving te laten verbeteren. De meeste webbrowsers staan je toe het gebruik van cookies uit te zetten (te weigeren). Het gevolg bij het uitzetten van cookies kan ertoe leiden dat sommige pagina’s niet juist meer worden weergegeven.

We blijven graag in contact!

info@mooicv.nl

De waardering van www.mooicv.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 160 reviews.