Gepassioneerd en doeltreffend!

De drijvende kracht achter MooiCV en daar zijn we trots op!

Over ons
Met ons top team staan we ons 'mannetje'.

We komen het nog vaak genoeg tegen, standaard opgemaakte cv’s. Een wit A-4’tje, met een standaard lettertype, zwarte tekst en een meest saaie en vaak onlogische opbouw van de inhoud met met vaak louter de categorieën als contact, opleidingen, cursussen, werkervaringen en interesses. En vaak ook in die volgorde. Nu zijn de meeste onderdelen hiervan wel essentieel om in je cv op te nemen, maar tegenwoordig verwachten recruiters wel iets meer. De markt veranderd en daarmee veranderen de sollicitatie-eisen, verwachtingen en presentatie ook. Mensen worden creatiever met de opmaak en inhoud van hun cv, in de hoop meer op te vallen tussen alle andere sollicitaties. Ook wordt het professionaliseren van cv’s en sollicitatiebrieven vaker uitbesteed, om meer kans te maken uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek. Daarbij zijn recruiters extra scherp op de inhoud. Vanwege de vele reacties, wordt een cv vaak eerst snel gescreend op de meest belangrijke en relevante onderdelen die volgens hun het beste aansluiten op de vacature. Ze zijn daar inmiddels zo handig in geworden dat deze voorselectie vaak niet meer dan 20 seconden in beslag neemt. Daarbij komt nog kijken dat recruiters vrij snel afhaken op fouten of onvolledigheden in een cv, en dan nog maar niet te hebben over de relevante indeling, opmaak en netheid van de inhoud.

MooiCV was een van de eerste aanbieder van unieke cv templates in Nederland (2013). We waren begonnen met de verkoop van professionele cv sjablonen. Maar dit breide zich al vrij snel uit naar het inhoudelijk (op maat) herschrijven van cv's en het schrijven van pakkende sollicitatiebrieven. Vervolgens groeide het aantal ZZP'ers snel en maken we sinds 2005 ook professionele portfolio cv’s. Door de jaren heen hebben we veel kennis en ervaring opgedaan en blijven we continu goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, door  veranderingen op de voet te blijven volgen die invloed hebben op het sollicitatieproces.

Deze kennis en ervaring delen we graag. We helpen met veel plezier jouw cv, sollicitatiebrief en LinkedIn profiel naar een hoger niveau te tillen. Daarmee hebben we al veel klanten geholpen en ook met succes! Onze klanten zijn divers, van administratief medewerkers van een klein accountantskantoor tot directeuren/CEO's van een grote internationale bedrijven, voor starters, zelfstandigen, switchers van functie en zelfs BN'ers. Daarnaast werken we voor diverse loopbaanbegeleiders om de cv's van hun kandidaten verder te optimaliseren.

Ons doel is om samen met jou een baanbrekende cv en/of sollicitatiebrief samen te stellen, zodat jij met meer vertrouwen kan solliciteren en de kans op een uitnodiging kan versnellen. Wij zitten er klaar voor!

Paulien

Schrijft jouw cv en sollicitatiebrief

Een tekst wordt een stem in het hoofd van de lezer. Deze stem is imagobepalend. Bij het schrijven van jouw cv, personal pitch of sollicitatiebrief is dat natuurlijk erg belangrijk om te beseffen. Het inlevingsvermogen van Paulien laat haar nooit in de steek. Zij vindt altijd de juiste woorden voor hetgeen wat jij over jezelf wilt vertellen.

Dankzij haar verleden in de arbeidsbemiddeling, weet Paulien als geen ander hoe het aan de andere kant werkt. “Een selectie wordt erg snel gemaakt, soms te snel. Dat betekend dan jouw cv en sollicitatiebrief daar op ingesteld moeten zijn”, zegt Paulien.

Met een MooiCV wordt jij niet meer over het hoofd gezien.

Paulien - schrijver MooiCV

Alexander

Schrijft jouw cv en sollicitatiebrief

Als je gaat solliciteren, moet je opvallen tussen alle anderen die ook solliciteren op de functie. Het opvallen doe je met een mooie vormgeving om eerst op te vallen, de volgende stap is om de werkgever een helder inzicht te geven in wie je bent en wat je kunt. Daar zorg Alexander voor!

Dankzij zijn Nederlandse journalistieke en literaire ervaring, weet Alexander als geen ander hoe hij jouw cv kan omzetten naar een krachtig en overtuigend geheel.

Alexander - schrijver en vertaler MooiCV

Yvonne

Vertaalt jouw cv en sollicitatiebrief

Ga je werken in het buitenland, of is er een andere reden waarom jij jouw documenten moet vertalen naar het Engels? Dan kloppen we aan bij Yvonne, want dankzij haar passie voor de Engelse taal en haar professionele kennis, valt jouw cv ook op in het buitenland.

Yvonne heeft jarenlange ervaring opgedaan in de USA en sinds 2014 woont en werkt ze in Dubai. “Met heel veel plezier probeer ik iedereen te helpen om zijn of haar cv zo te vertalen naar het Engels, zodat het zo professioneel mogelijk overkomt en aansluiting vind bij de functie", vertelt Yvonne.

Yvonne - vertaler MooiCV

Miriam

Lean Coach

Jij wilt een perfecte cv, die aansluit bij jou als persoon en professionaliteit. Dat is ook wat wij willen realiseren. Om dit te kunnen verwezenlijken, heb je een team van mensen nodig die haarfijn op elkaar aansluiten. Daar is Miriam voor, onze verbindende factor binnen MooiCV. Met haar uitgebreide trainings- en coachingservaring, brengt zij Lean in het bedrijf.

Miriam brengt mensen met elkaar in contact, ze activeert de samenwerking en ze vergroot het probleemoplossend vermogen van medewerkers, om zo binnen MooiCV de gezamenlijke doelen te vinden en te realiseren.

Miriam-lean-coach-MooiCV

Pim

Oprichter

De weg naar een passende baan gaat niet altijd vanzelf. Het vraagt om zelfkennis, doorzettingsvermogen en inzicht. Jezelf middels een cv presenteren, is een vak apart en soms heel lastig. Toch is het cv hèt document om de eerste aanzet te geven en een ingang te creëren tot een gesprek.

Het plezier en de verdiensten van een passende baan, hebben grote invloed op veel aspecten van je leven. Daarom ben ik ervan overtuigd dat een cv, maar ook een sollicitatiebrief één van de belangrijkste documenten is, die hierin een baanbrekende bijdrage kan leveren.

Mijn doel? Een creatieve en toekomstgerichte helpende hand bieden om jouw talenten en kwaliteiten zo efficiënt mogelijk te verwoorden, zodat jij jouw nieuwe baan met meer vertrouwen kan realiseren.

Pim oprichter - grafisch designer-MooiCV

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij ondersteunen je graag!

Heb jij je droomvacature gevonden en ben jij klaar voor een succesvolle sollicitatie? Stel dan jouw sollicitatiepakket samen om je te onderscheiden van andere kandidaten en om jouw kans op een gesprek te vergroten.

0

Meer dan 180 reviews
via Webwinkelkeur

0

Meer dan 11.700 anderen
gingen je voor

0%

Een tevredenheidsscore
van 94% op 183 reviews

MooiCV bied als enige onafhankelijke reviews via een erkend keurmerk WebwinkelKeur. Dus objectief en betrouwbaar!

  Keurmerk webwinkel