Gepassioneerd en doeltreffend!

De drijvende kracht achter MooiCV en daar zijn we trots op!

Over ons

Met ons topteam staan we ons 'mannetje'!

Nog altijd zien we veel standaard opgemaakte cv's voorbijkomen. Vaak betreft het een wit A4'tje met een standaard lettertype, zwarte tekst en een weinig inspirerende en soms zelfs onlogische opbouw van de inhoud. De categorieën 'contact', 'opleidingen', 'cursussen', 'werkervaring' en 'interesses' worden veelal opgenomen en ook nog eens in deze volgorde. Hoewel deze onderdelen essentieel zijn voor een cv, verwachten recruiters tegenwoordig meer. Door de veranderende markt veranderen ook de eisen, verwachtingen en presentatie van sollicitaties. Sollicitanten worden creatiever in de opmaak en inhoud van hun cv, in de hoop op te vallen tussen alle andere sollicitanten. Het professionaliseren van cv's en sollicitatiebrieven wordt steeds vaker uitbesteed, om zo meer kans te maken om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek. Recruiters zijn daarbij uitermate kritisch op de inhoud. Door de grote hoeveelheid reacties, worden cv's snel gescreend op de meest belangrijke en relevante onderdelen die het beste aansluiten bij de vacature. Recruiters zijn zo bedreven geworden in deze voorselectie dat deze vaak niet meer dan 20 seconden in beslag neemt. Bovendien haken recruiters snel af bij fouten of onvolledigheden in een cv. Een relevante indeling, opmaak en netheid van de inhoud zijn daarom van groot belang.

MooiCV was in 2013 een van de eerste aanbieders van unieke cv-templates in Nederland. Oorspronkelijk begonnen we met de verkoop van professionele cv-sjablonen, maar al snel breidden we onze dienstverlening uit naar het (op maat) herschrijven van cv's en het schrijven van overtuigende sollicitatiebrieven. Met de groei van het aantal ZZP'ers en Freelancers zijn we ons sinds 2017 ook gaan richten op het maken van professionele portfolio cv's. Door de jaren heen hebben we veel kennis en ervaring opgedaan en zijn we voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Zo volgen we veranderingen op de voet die van invloed zijn op het sollicitatieproces en zorgen we ervoor dat we onze klanten altijd de beste en meest up-to-date dienstverlening kunnen bieden.

Met veel plezier delen wij onze kennis en ervaring om jouw cv, sollicitatiebrief en LinkedIn-profiel naar een hoger niveau te tillen. Wij hebben al vele klanten succesvol geholpen met onze dienstverlening. Onze klantenkring is divers en omvat onder andere administratief medewerkers van kleine accountantskantoren, directeuren/CEO's van grote internationale bedrijven, starters, zelfstandigen, carrière switchers en zelfs bekende Nederlanders. Bovendien werken wij ook in opdracht van diverse loopbaanbegeleiders om de cv's van hun kandidaten verder te optimaliseren.

Ons doel is om samen met jou een baanbrekende cv en/of sollicitatiebrief samen te stellen, zodat jij met meer vertrouwen kan solliciteren en de kans op een uitnodiging kan versnellen. Wij zitten er klaar voor!

Paulien

Schrijft jouw cv en sollicitatiebrief

Bij het schrijven van een cv, personal pitch of sollicitatiebrief is het belangrijk om te beseffen dat de tekst een stem wordt in het hoofd van de lezer en hiermee bepalend kan zijn voor jouw imago. Paulien beschikt over een sterk inlevingsvermogen en weet altijd de juiste woorden te vinden om jouw verhaal op de juiste wijze over te brengen.

Door haar ervaring in de arbeidsbemiddeling weet zij als geen ander hoe selectieprocessen verlopen en hoe snel een keuze gemaakt kan worden. "Een selectie wordt vaak erg snel gemaakt, soms te snel. Daarom is het van belang om je cv en sollicitatiebrief daarop af te stemmen", aldus Paulien. Met een MooiCV ben je verzekerd van een overtuigende presentatie van jouw kwaliteiten en wordt je niet meer over het hoofd gezien.

Paulien - schrijver MooiCV

Alexander

Schrijft jouw cv en sollicitatiebrief

Bij het solliciteren is het van belang om op te vallen tussen andere sollicitanten. Een mooie vormgeving kan hierbij helpen, maar het is ook essentieel om de werkgever een helder beeld te geven van wie je bent en wat je kunt. Dit is waar Alexander bij kan helpen. Dankzij zijn ervaring als loopbaancoach, journalist en schrijver weet Alexander als geen ander hoe hij jouw cv kan omzetten naar een krachtig en overtuigend geheel. Met zijn expertise en inzicht kan Alexander ervoor zorgen dat jouw cv opvalt en de werkgever weet te overtuigen van jouw kwaliteiten en toegevoegde waarde.

Alexander - schrijver en vertaler MooiCV

Yvonne

Vertaalt jouw cv en sollicitatiebrief

Als je in het buitenland gaat werken of om een andere reden je documenten naar het Engels moet vertalen, kun je bij Yvonne terecht. Dankzij haar passie voor de Engelse taal en professionele kennis kan zij ervoor zorgen dat jouw cv ook in het buitenland opvalt. Yvonne heeft jarenlange ervaring opgedaan in de Verenigde Staten en woont en werkt sinds 2014 in Dubai. "Met veel plezier help ik mensen om hun cv op professionele wijze naar het Engels te vertalen, zodat het optimaal aansluit bij de functie en de juiste indruk maakt", aldus Yvonne.

Yvonne - vertaler MooiCV

Miriam

Lean Coach

Jij streeft naar een perfect cv dat naadloos aansluit bij jou als persoon en als professional. Dat is ook precies wat wij bij MooiCV willen realiseren. Om dit te kunnen verwezenlijken, is een goed op elkaar afgestemd team van essentieel belang. Hierbij speelt Miriam een verbindende rol binnen ons bedrijf. Dankzij haar uitgebreide training- en coaching ervaring, implementeert zij Lean-methodologie in ons bedrijf. Miriam brengt mensen met elkaar in contact, bevordert de samenwerking en vergroot het probleemoplossend vermogen van onze medewerkers. Op deze manier zijn wij in staat om binnen MooiCV onze gezamenlijke doelen te vinden en te realiseren.

Miriam-lean-coach-MooiCV

Pim

Oprichter

Het vinden van een passende baan is niet altijd een eenvoudige weg. Het vereist zelfkennis, doorzettingsvermogen en inzicht. Het op de juiste manier presenteren van jezelf middels een cv is een vak apart en kan soms erg lastig zijn. Toch is het cv een cruciaal document om de eerste stap te zetten en een ingang te creëren voor een gesprek. Het hebben van plezier en verdiensten in een passende baan heeft namelijk grote invloed op vele aspecten van je leven. Om deze reden ben ik ervan overtuigd dat een cv, en ook een sollicitatiebrief, een van de belangrijkste documenten is die kunnen bijdragen aan het realiseren van een baanbrekende verandering.

Mijn doel is om een creatieve en toekomstgerichte helpende hand te bieden bij het zo efficiënt mogelijk verwoorden van jouw talenten en kwaliteiten, zodat jij met meer vertrouwen kan gaan solliciteren. Ik geloof erin dat door het optimaliseren van jouw cv en sollicitatiebrief, je meer kans hebt om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek en om uiteindelijk die ene baan te bemachtigen die bij jou past.

Pim oprichter - grafisch designer-MooiCV

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij ondersteunen je graag!

Heb jij jouw droomvacature gevonden en ben je klaar voor een succesvolle sollicitatie? Dan is het verstandig om jouw sollicitatiepakket zorgvuldig samen te stellen om je te onderscheiden van andere kandidaten en jouw kans op een uitnodiging voor een gesprek te vergroten. Dit kan bijvoorbeeld door het (op maat) laten herschrijven van jouw cv, het toevoegen van een krachtige motivatiebrief, het optimaliseren van jouw LinkedIn-profiel en het uitbreiden van jouw professionele netwerk. Op deze manier geef jij een krachtige en professionele eerste indruk en vergroot je de kans om jouw droombaan te bemachtigen.

12.600+

Klanten ondersteund met solliciteren

(sinds 2013)

94%

Klanttevredenheid

op basis van 195 reviews

96%

Volgens afspraak aangeleverd

zodat jij op tijd kan solliciteren

MooiCV bied als enige onafhankelijke reviews via een erkend keurmerk WebwinkelKeur. Dus objectief en betrouwbaar!

  Keurmerk webwinkel