Ons Team

De drijvende kracht achter MooiCV en daar zijn we trots op!

Paulien

Schrijft jouw cv en sollicitatiebrief

Een tekst wordt een stem in het hoofd van de lezer. Deze stem is imagobepalend. Bij het schrijven van jouw cv, personal pitch of sollicitatiebrief is dat natuurlijk erg belangrijk om te beseffen. Het inlevingsvermogen van Paulien laat haar nooit in de steek. Zij vindt altijd de juiste woorden voor hetgeen wat jij over jezelf wilt vertellen.

Dankzij haar verleden in de arbeidsbemiddeling, weet Paulien als geen ander hoe het aan de andere kant werkt. “Een selectie wordt erg snel gemaakt, soms te snel”, zegt Paulien.

Met een MooiCV wordt jij niet meer over het hoofd gezien.

Paulien - schrijver MooiCV
Alexander - schrijver en vertaler MooiCV

Alexander

Schrijft en vertaalt jouw cv en sollicitatiebrief

Als je gaat solliciteren, moet je opvallen tussen alle anderen die ook solliciteren op de functie. Het opvallen doe je door een mooie vormgeving. De volgende stap is om de werkgever een helder inzicht te geven in wie je bent en wat je kunt.

Daar zorgt Alexander voor.

Dankzij zijn Nederlandse en Engelse journalistieke en literaire ervaring, weet Alexander als geen ander hoe hij jouw cv kan omzetten naar een krachtig geheel.

Yvonne - vertaler MooiCV

Yvonne

Vertaalt jouw cv en sollicitatiebrief

Ga je werken in het buitenland, of is er een andere reden waarom jij jouw documenten moet vertalen naar het Engels? Dan kloppen we aan bij Yvonne, want dankzij haar passie voor de Engelse taal en haar professionele kennis, valt jouw cv ook op in het buitenland.

Yvonne heeft jarenlange ervaring opgedaan in de USA en sinds 2014 woont en werkt ze in Dubai. “Met heel veel plezier probeer ik iedereen te helpen om zijn of haar cv zo te vertalen naar het Engels, zodat het er zo goed mogelijk uit komt te zien”, vertelt Yvonne.

Miriam

Lean coach

Jij wilt een perfect cv, die aansluit bij jou als persoon en jouw professionaliteit. Dat is ook wat wij willen realiseren. Om dit te realiseren, heb je een team van mensen nodig die haarfijn op elkaar aansluiten. Daar is Miriam voor, onze verbindende factor binnen MooiCV. Met haar uitgebreide ervaring, brengt zij Lean in het bedrijf.

Miriam brengt mensen met elkaar in contact, ze activeert de samenwerking en ze vergroot het probleemoplossend vermogen van medewerkers, om zo binnen MooiCV de gezamenlijke doelen te vinden en te realiseren.

Miriam-lean-coach-MooiCV

Pim

Oprichter van MooiCV

De weg naar een passende baan gaat niet altijd vanzelf. Het vraagt om zelfkennis, doorzettingsvermogen en inzicht. Jezelf middels een cv presenteren, is een vak apart en soms heel lastig. Toch is het cv het document om de eerste aanzet te geven en een ingang te creëren tot een gesprek.

Het plezier en de verdiensten van een passende baan, hebben grote invloed op veel aspecten van je leven. Daarom ben ik ervan overtuigd dat een cv één van de belangrijkste documenten is, die hierin een bijdrage levert.

Mijn doel? Een creatief helpende hand te bieden om jouw talenten en kwaliteiten zo efficiënt mogelijk te verwoorden, zodat jij jouw nieuwe baan kunt realiseren.

Pim oprichter - grafisch designer-MooiCV

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij ondersteunen je graag!

Heb jij je droomvacature gevonden en ben jij klaar voor een succesvolle sollicitatie? Stel dan jouw sollicitatiepakket samen om je te onderscheiden van andere kandidaten en om jouw kans op een gesprek te vergroten.

0

Meer dan 160 reviews
via Webwinkelkeur

0

Meer dan 10.000 anderen
gingen je voor

0%

Een tevredenheidsscore
van 96% op 167 reviews

De waardering van www.mooicv.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 172 reviews.