Reviews van tevreden klanten

Lees de mooie reacties van onze klanten, om blij van te worden!

We doen er ook alles aan om het maximale uit jullie cv te laten halen

Hieronder een aantal reacties van onze klanten via het Webwinkelkeur en ook ontvangen via e-mail.

Sjerida Tjon A Joe

Een jaar geleden heb ik mijn CV laten opmaken door MOOICV. Hele mooie reacties erop gekregen en vaak genoeg op gesprek geweest. Maart dit jaar een baan gevonden en nu mijn CV weer helemaal laten bijwerken, want om het zelf te doen lukte het mij niet. Fijn dat MOOICV ook deze service biedt! Klasse Pim!!!.

Michel

Ik ben onlangs super goed en snel geholpen met het aanpassen van mijn cv die ik een jaar geleden heb gekocht. De medewerkers zijn heel erg klantgericht! MooiCV zou ik iedereen aanraden!

Lilian

Mijn nieuwe cv heb ik al gebruik en het resultaat is een nieuwe baan. Ik heb jullie naam ook al aan een aantal vrienden en collega's gegeven. Fijn dat jullie bestaan.

Lilian heeft inmiddels een nieuwe baan!

Rob

Dat ziet er echt goed uit! Dankjewel, dit had ik nooit zelf kunnen doen.
Ik ga de sollicitiebrief versturen!

Kristel

Hartelijk dank voor aanleveren van de sollicitatiebrief. Ik ben er blij mee en vind hem erg passend. Ik heb een aantal kleine aanpassingen gemaakt en verstuur de brief morgen.

Natalija

Ik ben echte tevreden met hun werk.Ik ben zeker dat door dit cv die was door mooicv voor mij gemaakt was ik zo veel keer uitgenodigd op sollicitatiegesprek. Het is absoluut geld waarde!!

Ralf

Precies wat ik hoopte ter verbetering van mijn cv. Zeer informatief gesprek gevoerd en met alle informatie een fantastisch cv geschreven. Tevens een hele mooie vormgeving. Ik ben er blij mee. Bedankt!

Aram

very professional team. Nice people. They give the best advice and they made a very professional CV & cover letter for me . I highly recommend them . They know their job very well

GinaV.

Absoluut tevreden. Ik heb voor de tweede keer gebruik gemaakt van jullie diensten en meer dan tevreden! Ik heb zelf enkel gebruik gemaakt van de invul CV dienst, waardoor mijn CV zeker een stuk aantrekkelijker is geworden. Top! Zeker in de toekomst voor herhaling vatbaar.

Ralf

In een woord fantastisch!. Ik heb ervoor gekozen mijn CV op maat te laten schrijven omdat ik na 17 jaar de arbeidsmarkt weer ga verkennen. Zo te zien is er veel veranderd en ben dan ook erg blij dat ik deskundige hulp heb ingeroepen. Een goed telefonisch consult wat me ook weer nieuwe inzichten heeft gegeven. Mijn CV en ook een strakke sollicitatiebrief zijn opgestuurd. Ik ben benieuwd! Mensen van MooiCV, mijn dank is groot!

Ralf heeft inmiddels een nieuwe baan!

GinaV.

Absoluut tevreden. Ik heb voor de tweede keer gebruik gemaakt van jullie diensten en meer dan tevreden! Ik heb zelf enkel gebruik gemaakt van de invul CV dienst, waardoor mijn CV zeker een stuk aantrekkelijker is geworden. Top! Zeker in de toekomst voor herhaling vatbaar.

Lisa

This is the second time I have used this service. I am very happy with the results. The team is very professional and accurate. Top quality!

Eric

Snelle en acurate handelswijze en zeer tevreden over het eind resultaat !

Sandra

precies volgens afspraak, erg blij met mijn CV, heel tevreden

Jan

Prima resultaat, snelle reactie en hele goede nazorg. Een topproduct en een aanrader.

Sara

A friend of mine recommended me MooiCV as she was very happy with their service and she has been absolutely right. I have spoken over the phone with Hanneke who not only was very professional but in no time prepared, re-wrote and put some order in my messy CV. Few times I asked her to change/update some small things and she would always do it immediately. I have also been invited for an interview with the new CV. If you are looking for a fresh and distinctive layout combined with excellent service, I would definitely recommend the MooiCV.

Jeroen van der Linden

Ik ben heel goed en snel geholpen. Erg tevreden over mijn nieuwe cv en sollicitatiebrief format.

Suzanne Zijp

Ik heb ervoor gekozen om mijn CV volledig op maat te laten herschrijven door het team van MooiCV. Superblij met het resultaat! Zeer vriendelijke service. Je krijgt echt waar voor je geld, een hele goede investering. Zeker een aanrader. Dreamjob, here I come! <3

Suzanne heeft inmiddels een nieuwe baan!

Lieke

De hulp van MooiCV heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Mijn contactpersoon, Paulien, pakte snel op hoe ik het wilde hebben en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze nam de tijd voor het telefonisch interview en wist de tekst op mijn oude CV te vertalen naar handig gekozen, zakelijke en aansprekende termen. De CV is inhoudelijk sterk geworden en heeft een prachtige lay-out gekregen. Ik ben er erg blij mee!

Hart@Work

Ik ben erg blij met mijn nog mooiere 😉 zakelijk CV Bob. Dank, je mag mij in de toekomst zeker helpen met het verder professionaliseren van mijn portfolio!

Wout

Om te beginnen een pluim voor de overzichtelijk site met voorbeelden zodat je kunt zien hoe je eindresultaat (brief/cv) er uit komt te zien. Vanaf het begin een prima contact gehad met Pim, duidelijk via de mail en geen vraag was te weinig, echt klantgericht. Ook een telefoontje kon zo gemaakt worden en ook dan werd je vriendelijk geholpen. Snelle, duidelijke en professionele communicatie een fijn gevoel qua klant.

Wout heeft inmiddels een nieuwe baan!

Gert Knoop

Zeer professionele en grondige aanpak. Ik heb gekozen voor een maatwerk CV omdat ik een CV wilde waarin de bewoordingen gekozen werden door persoonlijk contact met een professional. Op die wijze ontstaat een CV welke is opgesteld door iemand die van buitenaf naar jou als persoon kijkt en deze, na veel doorvragen, treffend weet te verwoorden. Ik ben zeer blij met het resultaat!

Tamara ter Laak

Zeer adequate en nette organisatie. Vriendelijke en professionele dienstverlening. eindproduct verdient een duidelijke uitstekend. Ik ben erg blij met het resultaat.

Laurine Brucher

Erg fijne, klantgerichte service bij MooiCV! Een jaar geleden door hun een zeer professionele CV laten maken, maar ook nu een jaar later staat de deur nog open voor vragen en deskundig advies. Bedankt voor alles! Groetjes Laurine Brucher

Laura

Zeer vriendelijke meedenkende mensen die begrijpen hoe het onderscheid te maken tussen een goed cv en een die sprankelt. Kort krachtig en mooi verwoord. Na de eerste oplevering wilde ik nog een aanpassing, dit was geen enkel probleem. Goed persoonlijk contact en snelle oplevering. Super blij mee!

Jan Willem Vaartjes

Goede, snelle service door mensen met verstand van zaken. Ook niet onbelangrijk ... vriendelijke benadering!

Nathalie

Erg tevreden. Snelle reactie op vragen. Goed product afgeleverd.

Richard

Wow wat ben ik blij dat ik voor MooiCV heb gekozen. Zeer professionele aanpak en zeer snelle oplevering. Na de 1e oplevering kon ik ook gewoon punten doorgeven die ik aangepast wilde hebben en deze werden ook doorgevoerd. Dank voor de hulp het was het geld meer dan waard.

Mattie Verwijmeren

Ik was op zoek naar een partij die mijn recht toe recht aan CV kon ombouwen naar een vaardigheden CV. Paulien van MooiCV heeft mij hier meer dan prima in geholpen. Mijn CV is nu een CV die nu prima laat zien over welke vaardigheden en competenties ik beschik. Ik kan MooiCV dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een partij die je ondersteunt bij het ombouwen van je huidige standaard CV.

B Veldhoen

Ik ben heel tevreden met het eind resultaat, professionele inhoud en mooi opgezet, en het kan dus totaal geen kwaad om van tijd tot tijd een deskundige te raadplegen want zo zie je hier ook maar je steekt er altijd wat van op en krijg een mooi eindproduct.

Margot

Super tevreden. Mooi CV heeft me enorm geholpen. Mijn nieuwe CV viel mijn nieuwe werkgever ook op. Snel eerste gesprek gehad. Resultaat ik heb nu een nieuwe baan !! Paulien bedankt voor de snelle service. Top

Margot heeft inmiddels een nieuwe baan!

Hans van Dongen

Ik ben heel tevreden over de methode waarmee MooiCV werkt. Het kontakt is prettig en er is aandacht voor de klant. Na het doorspreken van de vragenlijst is binnen een week een eerste CV opgeleverd. Op of aanmerkingen worden snel verwerkt waarna er na maximaal een week een professionele CV is gemaakt die direct kan worden gebruikt. Prima ervaringen met MooiCV!

Omar Driss

Zeer service-gericht en vooral snel!
Mijn complimenten voor het team.

Davide Maas

Tevreden over het resultaat en het proces. Ook een aantal bruikbare tips ontvangen om het CV verder te optimaliseren

Maarten

Momenteel studeer ik in Finland en moet ik komend jaar aan de bak als stagiair. Met Mooicv is het heel makkelijk om een mooi en opvallend cv te maken! gebruiksvriendelijk en een hele fijne service, wat wil je nog meer!

Maarten heeft inmiddels een stageplek gevonden!

Lars

In een zeer prettig telefonisch interview heeft Paulien precies de juiste vragen gesteld om de essentie van mij als kandidaat naar voren te halen. Een personal pitch alsof ik het zelf geschreven zou hebben. Ik ben erg blij met het CV en ga vol vertrouwen mijn nieuwe uitdaging tegemoet!

Herma

Voor mij was het al enige tijd geleden dat ik mocht solliciteren en in de loop van de tijd is er wel veel veranderd. Daarom heb ik contact gezocht met MooiCV. De opdracht die ik mee gaf was; willen jullie mijn cv herschrijven zodat ik eruit spring bij een sollicitatie en met een layout waar ik zelf al een idee over had qua vormgeving. Nu dat is bijzonder goed gelukt! Adequaat, snel werd er gereageerd en samen hebben we iets moois neer gezet, het resultaat is Uniek en helemaal van mij. Dat mijn cv er uit sprong werd al gauw duidelijk want op de eerste vacture waar ik op solliciteerde met mijn "nieuwe" cv werd ik gelijk uitgenodigd en kreeg ik direct een compliment over mijn mooie cv! En ik heb de baan!

Herma heeft inmiddels een nieuwe baan!

anoniem

Zeer goed geholpen met een eindresultaat dat boven mijn verwachting voldeed. Goed bereikbaar en geen 9 tot 17 mentaliteit.

Hosseyn

Zeer tevreden! Al mijn vragen werden snel beantwoord en uitgevoerd.
Echt een aanrader als je voor kwaliteit gaat.

Angelien

Mijn CV laten optimaliseren. Zeer tevreden over eindresultaat, er is aandacht en tijd aan besteed. Contact verloopt zeer goed, je krijgt snel en duidelijk reactie op vragen. Ook wordt hulp geboden voor nazorg. MooiCV levert wat de klant wil! Bedankt Pim!

 

Karina

Before I made a decision of purchasing any services I contacted Mooicv per phone and email, Pim always answered my questions diligently and in a friendly manner. The results are a clean professional looking resume. I especially liked the fact that after delivering the finished cv there was still room for feedback and improvements.

 

Angelique

Omdat ik op dit moment aan het solliciteren ben vanwege het feit dat mijn werkgever failliet is gegaan, kreeg ik een artikel via iemand over het "nieuwe solliciteren". Daarin stond een heel klein stukje over het "pimpen" van je cv en werd mooicv genoemd. De volgende dag gezocht, twee formats besteld.
Meteen mijn cv met een van de formats opgemaakt, een mooie motivatiebrief erbij dag daarop gereageerd op een vacature, en de dag daarop uitnodiging voor gesprek!! Waarbij in de terugkoppeling nadrukkelijk vermeld stond: Met de complimenten voor je cv en motivatie!!
Echt een aanrader dus! Zeker de moeite waard om te proberen, op deze manier kun je je in ieder geval in de eerste (brief/cv) selectie al onderscheiden ten opzichte van alle andere medesollicitanten. Gewoon doen!!

Sabrina

Ik heb 2 keer mooi cv ingeschakeld. 2 keer super tevreden. Zowel voor een Engelstalige als Nederlandstalige cv. Mooi cv heeft mij goed kunnen adviseren over een layout die bij mijn persoonlijkheid en mijn werk past. Ik heb nu vele meer aanbod voor werk en ik krijg heel veel complimenten over mijn cv. Opbouw, format, layout, de taal etc.... alles is gewoon perfect. Voor de prijs kwaliteit , dienstverlening, after sales, niemand tipt aan Mooi cv.

Reinier

Een tijdje geleden heb ik mijn CV bij MooiCV laten pimpen en herschrijven. Het resultaat was echt fantastisch. Na mijn tweede sollicitatie als Internationaal Marketing Manager werd ik uitgenodigd, naar zeggen op basis van mijn nieuwe CV vanwege de unieke opmaak. Na een assessment en twee vervolg gesprekken zelf aangenomen! Mensen twijfel niet, dit bedrijf levert vakkundig werk af, blijft netjes in contact en denkt met je mee. Ik ben zeer tevreden, thumbs up!

Gerdien

Wat een geluk dat ik deze site tegenkwam,na zelf urenlang bezig geweest te zijn maakte Mooicv in een handomdraai een keurige CV voor mij.
Alle belangrijke aspecten staan er in, en moet er iets veranderd worden geen probleem, kortom een goed product wat zijn geld meer dan waard is.Hartelijk dank hiervoor !!

Miriam

Uitgenodigd voor gesprek en aangenomen! Ik ben inmiddels 3 keer uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Bij ieder gesprek was de werkgever uitermate enthousiast over de vormgeving en inhoud van mijn CV. Ook de meest geroutineerde managers en directeuren hadden niet eerder een dergelijk CV gezien. Uiteindelijk ben ik aangenomen op de functie Hoofd Organisatie en Kwaliteit.

Miriam heeft inmiddels een nieuwe baan!

Wil je ook alles uit je sollicitatie halen?

We kunnen je hier uitstekend mee ondersteunen. Het team van MooiCV helpt je graag bij het vormgeven van een originele lay-out voor je cv via de CV invulservice, of het op overtuigende wijze herschrijven van je cv via CV herschrijven. Tevens schrijven we ook Sollicitatiebrieven of maken we volledige professionele Portfolio CV's voor ZZP'ers en Freelancers.

Sollicitatiebrief laten schrijven - MooiCV

De waardering van www.mooicv.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 167 reviews.