Reviews van tevreden klanten

Lees de mooie reacties van onze klanten, om blij van te worden!

We doen er ook alles aan om het maximale uit jullie cv te laten halen

Hieronder een aantal reacties van onze klanten via het Webwinkelkeur en ook via ontvangen reacties via e-mail.

Jolanda van den Putte

Duidelijke, mooie, verzorgde en bij mij passende CV en motivatiebrief geschreven. Knap staaltje werk Pim!

Jolanda is een kwaliteitsgericht, integer en creatief Juridisch Adviseur. Sterk in het ontwikkelen, verbeteren en bewaken van de juridische kwaliteitszorg en de uitwerking op processen. Voor Jolanda hebben we haar cv herschreven en een vacaturegerichte sollicitatiebrief geschreven.

Jolanda heeft laten weten uitgenodigd te zijn voor een sollicitatiegesprek.

Peter Kroon

Professionele en overzichtelijke website. Datzelfde geld voor de mensen die er werken. Zeer tevreden met mijn nieuwe portfolio cv. Was de investering meer dan waard en heeft zich al meerdere malen uitbetaald. Professionele uitstraling van de lay-out en echt knap hoe de tekst zo to-the-point is herschreven. Mijn netwerk heb inmiddels van jullie op de hoogte gebracht. Ga zo door zou ik zeggen.

Peter is een zelfstandig recruiter voor high potentials. Voor Peter hebben we een professioneel portfolio cv ontworpen en tekstueel herschreven.

Geurt Heimensen

Op deze manier wil ik je nog laten weten zeer tevreden te zijn met het herschreven CV. In combinatie met de lay-out ziet het er gewoon top uit. Hier en daar heb ik tekstueel wat aangepast om aangescherpt. Vandaag mijn sollicitatie in kunnen en heb al meteen een uitnodiging voor een gesprek ontvangen. Hartelijk dank voor je actie en inzet.

Peter is een ondernemende management professional op een Universiteit, voor het initiëren en vormgeven van een integrale lange termijn strategie- en visieontwikkeling binnen het domein professional education.

Geurt heeft laten weten uitgenodigd te zijn voor een sollicitatiegesprek.

Anisha Tjikhoeri 

Helemaal top, niets aan veranderen. Hartstikke bedankt voor je hulp en medewerking, aangezien het op zo een korte termijn af moest zijn. Hiermee kan ik weer met vertrouwen beginnen aan de nieuwe sollicitatieronde!

Voor Anisha hebben we een sollicitatiebrief geschreven om in aanmerking te komen voor de opleidingsplaats tot AIOS-Anesthesiologie bij het AMC.

Kristel

Hartelijk dank voor het opstellen van de brief. Ik ben er blij mee en vind hem zeker pakkend genoeg. De vorige twee brieven die jullie hebben opgesteld hebben mij allebei de keren in ieder geval een gesprek opgeleverd. Dus ik heb er weer de volste vertrouwen in 🙂. Nogmaals dank!

Voor Kristel hebben we een sollicitatiebrief geschreven voor een vacature van Persoonlijke Coach.

Mischa

Beste Pim, enorm bedankt, dit ben ik! Wat een talent om zo goed te omschrijven wat mij al weken niet lukte. Veel dank en ik kom gauw weer op de lijn.

Mischa is een technisch projectleider en adviseur met 21 jaar ervaring bij eenzelfde bedrijf, waar we een cv hebben geschreven die er weer representatief uitziet. Zijn kwaliteiten zijn uitgelicht en overige vaardigheden en ervaringen zijn weer pakkend verwoord.

Henk

Hartelijk dank voor de snelle en goede samenwerking. Ik ben erg blij met dit portfolio.
Ziet er goed uit!

Henk Schreurs is ZZP'er richting Interim Management en Advisering in de Zorg & Welzijn. Voor Henk hebben we zijn originele cv getransformeerd naar een professioneel Portfolio CV.

Safira Quik

Ik ben dus super tevreden met de lay-out en de opzet van mijn CV, echt heel mooi gedaan. Ook over de motivatiebrief ben ik heel tevreden.

Safira is een zeer ervaren strategisch adviseur en doorgewinterde project- en procesmanager binnen de (semi) overheid en de zorg. Samen met een collega van haar hebben ze als duo gesolliciteerd voor de functie van Programmamanager.

Safira is uitgenodigd voor een gesprek.

Ineke

Ik vind het geweldig wat je met mijn CV hebt gedaan. Super! Mijn complimenten.

Ineke is een zeer bekwaam manager logistics en planning. Voor Ineke hebben we een functiegericht sollicitatiepakket opgesteld.

Gerco Vos

Ik vind de carrièreswitch CV en bijbehorende sollicitatiebrief goed gelukt en zie
direct dat dit een meerwaarde voor mijn zal gaan hebben bij het sollicitatieproces. Ik ben ook echt heel blij dat mijn tweede nieuwe CV en sollicitatiebrief al zo mooi en goed is geworden. Met een paar aanpassingen is ie perfect.

Voor Gerco hebben we een carrièreswitch cv en bijbehorende sollicitatiebrief geschreven in de richting van Monteur Elektrotechniek. Daarnaast is zijn huidige cv herschreven en een nieuwe sollicitatiebrief geschreven richting de functie van Operator.

Anouk

Ik heb de CV en sollicitatiebrief doorgelezen en de inhoud is erg pakkend. Het ziet er tevens erg stijlvol uit, mijn dank!
Hier heb ik dan ook verder geen opmerkingen meer op. Door de deadline en mijn vakantie heb ik de brief al naar de recruiter moeten sturen, MAAR ik ben wel uitgenodigd voor een gesprek!!

Anouk is net afgestudeerd Werktuigbouwkundige aan de Haagse Hogeschool Delft. Nu op zoek naar een startersfunctie binnen project management of consultancy.

Joyce

Hartelijk bedankt! Het cv ziet er heel mooi uit. De pitch is ook erg mooi en leuk geschreven. Nogmaals bedankt voor het mooie cv. Dat helpt me zeker om met meer vertrouwen te solliciteren.

Voor Joyce hebben we haar cv herschreven richting een Juridische functie. Na vele jaren in een andere richting werkzaam te zijn geweest, hebben we de focus in haar cv weer weten te verleggen richting de functie van Juridisch Medewerker.

Imma

Wow! Ik ben super blij met het resultaat. Ik heb maanden lang hiermee vastgezeten. Ik kan het bijna niet geloven dat ik eindelijk een professioneel, sterk gemotiveerd, concreet en overzichtelijk CV in handen heb. Ik dank u hartelijk. Ik ben ervan overtuigd dat u mij ook goed kan helpen bij de volgende stap; het schrijven van een doorslaggevend sollicitatiebrief. Daarover neem ik z.s.m contact met u op.

Imma solliciteert in de richting van Logistiek/ Supply Chain.

Romano Wooding

Hartelijk dank voor het aanpassen van mijn CV. Ik ben zeer onder de indruk van de professionele wijze waarop dit is gedaan! Ditzelfde geldt voor mijn nieuwe sollicitatiebrief. Deze heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Romano is een deskundig IT-professional met een gevarieerde achtergrond in professionele systeemondersteuning, applicatiebeheer en oplossingsgerichte IT-services.

Lizette de Paula

Wow wow wow. Ik ben er gewoon speechless van. Alleen al de lay-out al! Ik ga nu lezen maar eerlijk gezegd vertrouw ik er gewoon al op dat het waanzinnig goed en pakkend is.

Voor Lizette hebben we haar cv herschreven en een pakkende sollicitatiebrief gemaakt in de richting van Manager Customer Services.

Marianne de Zeeuw

Dank je voor je treffende sollicitatiebrief waarin ik mij zeker herken.
Het klopt dat ik niet eerder deze functie heb uitgevoerd, maar heb wel veel ervaring in de zaken die gevraagd worden.
Ik vind dat je deze goed hebt weergegeven.
Nogmaals hartelijk dank voor je pakkende brief!

Stacy Smoot

Het is buiten gewoon geweldig. Hartelijk dank voor alles!
Ik heb toch nieuwe dingen bedacht en en aantal kleine aanpassingen gemaakt op beide CV's. Wederom, ik ben ontzettend blij met je werk. Ik had het nooit kunnen bedenken hoe mooi het is geworden. Ik ga zeker goede dingen vertellen in mijn netwerk over MooiCV. Thank you.

Stacy is een toegewijde & zeer ervaren Senior Technisch IT Support/ Senior Data Center Engineer. Voor Stacy hebben we zijn cv herschreven en een sollicitatiebrief geschreven in het NL en ENG.

Rob K

Dank voor het CV, het ziet er prima uit zo. Ik heb de foto zelf al aangepast en heb op basis van jouw teksten wat aanvullingen gedaan.
Ik heb het CV al gebruikt en ben bij één project door naar de volgende ronde, dus het lijkt te werken.

Rob is een zeer ervaren en gepassioneerde IT projectmanager en gespecialiseerd in migraties en implementaties binnen (inter)nationale omgevingen.

Rob is inmiddels aangenomen.

Jeffry Turfboer

Erg tevreden over MooiCV! Op basis van mijn huidige CV, het invullen van het vragenformulier en voorbeelden van mijn huisstijl hebben ze een fantastisch portfolio CV voor me weten te creëren welke veel beter beschrijft wie ik ben, waar ik goed in ben en waarom klanten mij zouden moeten inhuren. Echt een aanrader!

Jeffry is een Senior IT Project- en Programma Manager en wordt ingehuurd voor de uitvoering van grote en complexe projecten voor o.a. KLM, Heineken, Imtech enz. Voor Jeffry hebben we een professioneel Portfolio CV ontworpen en geschreven in zowel het Nederlands als het Engels.

Robert F

Sorry voor de late reactie maar ik wilde even de reactie van de gemeente afwachten.
Ik vind dat je een mooie brief en CV heb gemaakt en ik kan je vertellen dat de gemeente dit ook vindt want ik ben uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek.
Nogmaals dank voor de mooie brief. Mocht dit niets worden dan wil ik misschien nog wel een open sollicitatie laten maken.

Robert is zeer ervaren en bekwaam financieel controller met een stevig fundament in het overzien van financiële processen. Robert heeft gesolliciteerd naar de functie van Senior Financieel Specialist.

Robert is aangenomen bij de gemeente waar hij heeft gesolliciteerd.

Elze

Veel dank! Wat een wereld van verschil, een andere lay-out en design. Mooie pakkende tekst geschreven, waar ik heel blij mee ben. Na een paar aanpassingen, die trouwens snel waren verwerkt, kan ik met trots gaan solliciteren.
Erg bedankt voor mijn prachtige cv!

Elze is een Interim HR Professional, een ‘Trusted advisor’ en een integere en diplomatieke cultuurbouwer.

Michael

Ik ben zeker tevreden over het eindresultaat en kan met beide versies prima uit de voeten om het tot het gewenste eindresultaat te komen. Heel hartelijk dank, ik had dat zelf niet gekund! Met een CV wat al jaren dezelfde lay-out en inhoud heeft, heeft Pim niet alleen een nieuwe lay-out, maar vooral ook tekstueel het nodig gedaan om mijn gedateerde CV te upgraden naar een moderne en actuele levensloop.

Michael is een gekwalificeerd CIO, CTO, Directeur, met veel ervaring bij het uitwerken van toonaangevende digitale transformaties en strategische veranderingen.

Jade Peters

Ik heb door mooicv mijn cv laten herschrijven en een sollicitatiebrief laten schrijven in het NL en ENG. Nu wil ik toch even laten weten dat ik uitgenodigd ben voor het gesprek. Maar omdat ik uiteindelijk de functie toch iets onder mijn niveau vind, ben ik afgehaakt. Vervolgens kreeg ik een nieuw aanbod bij mijn huidige werkgever, waar ik ook mijn nieuwe cv voor heb gebruikt. Al met al, een mooi succes waar we samen aan hebben gewerkt. Bedankt!

Jade is een Consultant/ Programma Manager met een missie om bedrijven in staat te stellen de juiste beslissing te maken bij het behalen van duurzame resultaten.

Jade heeft inmiddels een nieuwe baan!

Nick

Dank voor de cv’s. Gaaf!
Knap hoe je van alle informatie de kern er uit kan halen en zo goed kan verwoorden. Het finetunen na aanlevering ging zeer soepel. Het waren uiteindelijk maar een paar aanpassingen, want jouw versies waren zeker al krachtig en strak.

Nick is een Chief Operations Officer en Directeur/Aandeelhouder. We hebben op verzoek 2 cv's opgemaakt richting Algemeen Directeur en Sales & Managing Directeur. Hiermee kan Nick zich wat breder in de markt zetten.

Chantal

Allereerst nogmaals mijn hartelijke dank voor het mooie werk dat je hebt geleverd. Ik kan me er helemaal in vinden. Knap hoor, hoe jij je weet te verplaatsen in een ander. De CV en de brief heb ik doorgenomen en hier en daar zelf een kleine aanpassing gedaan.
De sollicitatie is weg. Ben benieuwd.

Chantal is een bevlogen fiscalist met meer dan 20 jaar ervaring en actuele kennis van inkomstenbelasting, schenk- en erfbelasting.

Yasin Kaddouri

Ik ben super tevreden over het resultaat. Je hebt veel details erin verwerkt en de brief is aangenaam om te lezen. Verder heb ik geen aan-/opmerkingen en wil ik je bedanken voor de prestatie die je hebt geleverd. Zelf heb ik de brief nog aangepast naar de huisstijl van de HHs.

Voor Yassin is een sollicitatiebrief geschreven voor de functie van Office 365 adoptie medewerker.

Karin

Dank voor je tijd en inzet. Begrijpelijk dat het best een klus was, voor mij ook om 24 jaar werkervaring te bundelen en zo. Heb even snel gekeken en nou ja werd er blij van. De pitch deed me wat. Goed omschreven, kort, direct en tot kern. Je hoort verder nog van mij als er wat gewijzigd of niet meer hoef te worden.
Tot nu toe dank zover.

Karin is een Risico Kwaliteit Coördinator

Sonja

Dank U hartelijk!

Ik heb uw email met de daarbij behorende attachments ontvangen en het ziet er fantastisch uit. Alsnog mijn hartelijk dank voor de professionele en swift service. De CV met begeleidend sollicitatie brief ziet er brilliant uit!!! Geweldig !!!

Sonja is een Senior Medisch Laboratorium Scientist

Semra

Ik vind het geweldig zo. Mijn nieuwe cv sollicitatiebrief zien er enorm professioneel uit. Ik kan me er helemaal in vinden. Heel erg bedankt.

Semra is een Juridisch Medewerkers die solliciteert naar de functie van Integraal Klantmanager

Sherida Tjon A Joe

Een jaar geleden heb ik mijn CV laten opmaken door MOOICV. Hele mooie reacties erop gekregen en vaak genoeg op gesprek geweest. Maart dit jaar een baan gevonden en nu mijn CV weer helemaal laten bijwerken, want om het zelf te doen lukte het mij niet. Fijn dat MOOICV ook deze service biedt! Klasse Pim!!!.

Sherida Tjon A Joe is een Financieel professional

Michel

Ik ben onlangs super goed en snel geholpen met het aanpassen van mijn cv die ik een jaar geleden heb gekocht. De medewerkers zijn heel erg klantgericht! MooiCV zou ik iedereen aanraden!

Patrick

Super bedankt voor het gave cv! Ben er erg blij mee zoals je mijn enthousiasme hebt kunnen vertalen! Ook mijn LinkedIn is weer puik geupdate. Helemaal top!

Lilian

Mijn nieuwe cv heb ik al gebruik en het resultaat is een nieuwe baan. Ik heb jullie naam ook al aan een aantal vrienden en collega's gegeven. Fijn dat jullie bestaan.

Lilian heeft inmiddels een nieuwe baan!

Rob

Mijn nieuwe sollicitatiebrief ziet er echt goed uit! Dankjewel, dit had ik nooit zelf kunnen doen.
Ik ga de brief versturen!

Kristel

Hartelijk dank voor aanleveren van de sollicitatiebrief. Ik ben er blij mee en vind hem erg passend. Ik heb een aantal kleine aanpassingen gemaakt en verstuur de brief morgen.

Natalija

Ik ben echte tevreden met hun werk.Ik ben zeker dat door dit cv die was door mooicv voor mij gemaakt was ik zo veel keer uitgenodigd op sollicitatiegesprek. Het is absoluut geld waarde!!

Debbie

Allereerst wil ik u bedanken voor de snelle reactie. Ik wil u ook bedanken voor de fantastische klantenservice. Mocht ik er alsnog niet uitkomen met het bewerken van mijn CV verder, dan stuur ik u nog een mail.

Nogmaals erg bedankt voor de hulp.

Aram Assi

very professional team. Nice people. They give the best advice and they made a very professional CV & cover letter for me . I highly recommend them . They know their job very well

Aram is een Health, Safety & Environmental Adviseur

Ralf Arntzen

In een woord fantastisch!. Ik heb ervoor gekozen mijn CV op maat te laten schrijven omdat ik na 17 jaar de arbeidsmarkt weer ga verkennen. Zo te zien is er veel veranderd en ben dan ook erg blij dat ik deskundige hulp heb ingeroepen. Een goed telefonisch consult wat me ook weer nieuwe inzichten heeft gegeven. Mijn CV en ook een strakke sollicitatiebrief zijn opgestuurd. Ik ben benieuwd! Mensen van MooiCV, mijn dank is groot!

Functie: Operationeel Manager/ HR & Legal Manager

Ralf heeft inmiddels een nieuwe baan!

GinaV.

Absoluut tevreden. Ik heb voor de tweede keer gebruik gemaakt van jullie diensten en meer dan tevreden! Ik heb zelf enkel gebruik gemaakt van de invul CV dienst, waardoor mijn CV zeker een stuk aantrekkelijker is geworden. Top! Zeker in de toekomst voor herhaling vatbaar.

Lisa

This is the second time I have used this service. I am very happy with the results. The team is very professional and accurate. Top quality!

Eric

Snelle en acurate handelswijze en zeer tevreden over het eind resultaat !

Sandra

precies volgens afspraak, erg blij met mijn CV, heel tevreden

Jan

Prima resultaat, snelle reactie en hele goede nazorg. Een topproduct en een aanrader.

Sara Butkovic

A friend of mine recommended me MooiCV as she was very happy with their service and she has been absolutely right. I have spoken over the phone with Hanneke who not only was very professional but in no time prepared, re-wrote and put some order in my messy CV. Few times I asked her to change/update some small things and she would always do it immediately. I have also been invited for an interview with the new CV. If you are looking for a fresh and distinctive layout combined with excellent service, I would definitely recommend the MooiCV.

Sara is een International Sales Executive/Consultant

Jeroen van der Linden

Ik ben heel goed en snel geholpen. Erg tevreden over mijn nieuwe cv en sollicitatiebrief format.

Suzanne Zijp

Ik heb ervoor gekozen om mijn CV volledig op maat te laten herschrijven door het team van MooiCV. Superblij met het resultaat! Zeer vriendelijke service. Je krijgt echt waar voor je geld, een hele goede investering. Zeker een aanrader. Dreamjob, here I come! <3

Suzanna is een professionele maar mensgerichte Telefoniste/Receptioniste

Suzanne heeft inmiddels een nieuwe baan!

Lieke

De hulp van MooiCV heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Mijn contactpersoon, Paulien, pakte snel op hoe ik het wilde hebben en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze nam de tijd voor het telefonisch interview en wist de tekst op mijn oude CV te vertalen naar handig gekozen, zakelijke en aansprekende termen. De CV is inhoudelijk sterk geworden en heeft een prachtige lay-out gekregen. Ik ben er erg blij mee!

Hart@Work

Ik ben erg blij met mijn nog mooiere 😉 zakelijk CV Bob. Dank, je mag mij in de toekomst zeker helpen met het verder professionaliseren van mijn portfolio!

Wout

Om te beginnen een pluim voor de overzichtelijk site met voorbeelden zodat je kunt zien hoe je eindresultaat (brief/cv) er uit komt te zien. Vanaf het begin een prima contact gehad met Pim, duidelijk via de mail en geen vraag was te weinig, echt klantgericht. Ook een telefoontje kon zo gemaakt worden en ook dan werd je vriendelijk geholpen. Snelle, duidelijke en professionele communicatie een fijn gevoel qua klant.


Wout heeft inmiddels een nieuwe baan!

Gert Knoop

Zeer professionele en grondige aanpak. Ik heb gekozen voor een maatwerk CV omdat ik een CV wilde waarin de bewoordingen gekozen werden door persoonlijk contact met een professional. Op die wijze ontstaat een CV welke is opgesteld door iemand die van buitenaf naar jou als persoon kijkt en deze, na veel doorvragen, treffend weet te verwoorden. Ik ben zeer blij met het resultaat!

Tamara ter Laak

Zeer adequate en nette organisatie. Vriendelijke en professionele dienstverlening. eindproduct verdient een duidelijke uitstekend. Ik ben erg blij met het resultaat.

Laurine Brucher

Erg fijne, klantgerichte service bij MooiCV! Een jaar geleden door hun een zeer professionele CV laten maken, maar ook nu een jaar later staat de deur nog open voor vragen en deskundig advies. Bedankt voor alles! Groetjes Laurine Brucher

Laura

Zeer vriendelijke meedenkende mensen die begrijpen hoe het onderscheid te maken tussen een goed cv en een die sprankelt. Kort krachtig en mooi verwoord. Na de eerste oplevering wilde ik nog een aanpassing, dit was geen enkel probleem. Goed persoonlijk contact en snelle oplevering. Super blij mee!

Jan Willem Vaartjes

Goede, snelle service door mensen met verstand van zaken. Ook niet onbelangrijk ... vriendelijke benadering!

Nathalie

Erg tevreden. Snelle reactie op vragen. Goed product afgeleverd.

Richard

Wow wat ben ik blij dat ik voor MooiCV heb gekozen. Zeer professionele aanpak en zeer snelle oplevering. Na de 1e oplevering kon ik ook gewoon punten doorgeven die ik aangepast wilde hebben en deze werden ook doorgevoerd. Dank voor de hulp het was het geld meer dan waard.

Mattie Verwijmeren

Ik was op zoek naar een partij die mijn recht toe recht aan CV kon ombouwen naar een vaardigheden CV. Paulien van MooiCV heeft mij hier meer dan prima in geholpen. Mijn CV is nu een CV die nu prima laat zien over welke vaardigheden en competenties ik beschik. Ik kan MooiCV dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een partij die je ondersteunt bij het ombouwen van je huidige standaard CV.

B Veldhoen

Ik ben heel tevreden met het eind resultaat, professionele inhoud en mooi opgezet, en het kan dus totaal geen kwaad om van tijd tot tijd een deskundige te raadplegen want zo zie je hier ook maar je steekt er altijd wat van op en krijg een mooi eindproduct.

Margot

Super tevreden. Mooi CV heeft me enorm geholpen. Mijn nieuwe CV viel mijn nieuwe werkgever ook op. Snel eerste gesprek gehad. Resultaat ik heb nu een nieuwe baan !! Paulien bedankt voor de snelle service. Top

Margot heeft inmiddels een nieuwe baan!

Hans van Dongen

Ik ben heel tevreden over de methode waarmee MooiCV werkt. Het kontakt is prettig en er is aandacht voor de klant. Na het doorspreken van de vragenlijst is binnen een week een eerste CV opgeleverd. Op of aanmerkingen worden snel verwerkt waarna er na maximaal een week een professionele CV is gemaakt die direct kan worden gebruikt. Prima ervaringen met MooiCV!

Omar Dris

Zeer service-gericht en vooral snel!
Mijn complimenten voor het team.

Davide Maas

Tevreden over het resultaat en het proces. Ook een aantal bruikbare tips ontvangen om het CV verder te optimaliseren

Maarten van Hattum

Momenteel studeer ik in Finland en moet ik komend jaar aan de bak als stagiair. Met Mooicv is het heel makkelijk om een mooi en opvallend cv te maken! gebruiksvriendelijk en een hele fijne service, wat wil je nog meer!

Maarten heeft inmiddels een stageplek gevonden!

Lars

In een zeer prettig telefonisch interview heeft Paulien precies de juiste vragen gesteld om de essentie van mij als kandidaat naar voren te halen. Een personal pitch alsof ik het zelf geschreven zou hebben. Ik ben erg blij met het CV en ga vol vertrouwen mijn nieuwe uitdaging tegemoet!

Herma Wiersma

Voor mij was het al enige tijd geleden dat ik mocht solliciteren en in de loop van de tijd is er wel veel veranderd. Daarom heb ik contact gezocht met MooiCV. De opdracht die ik mee gaf was; willen jullie mijn cv herschrijven zodat ik eruit spring bij een sollicitatie en met een layout waar ik zelf al een idee over had qua vormgeving. Nu dat is bijzonder goed gelukt! Adequaat, snel werd er gereageerd en samen hebben we iets moois neer gezet, het resultaat is Uniek en helemaal van mij. Dat mijn cv er uit sprong werd al gauw duidelijk want op de eerste vacture waar ik op solliciteerde met mijn "nieuwe" cv werd ik gelijk uitgenodigd en kreeg ik direct een compliment over mijn mooie cv! En ik heb de baan!

Herma heeft inmiddels een nieuwe baan!

Anoniem

Zeer goed geholpen met een eindresultaat dat boven mijn verwachting voldeed. Goed bereikbaar en geen 9 tot 17 mentaliteit.

Hosseyn Pourmanaf

Zeer tevreden! Al mijn vragen werden snel beantwoord en uitgevoerd.
Echt een aanrader als je voor kwaliteit gaat.

Angelien

Mijn CV laten optimaliseren. Zeer tevreden over eindresultaat, er is aandacht en tijd aan besteed. Contact verloopt zeer goed, je krijgt snel en duidelijk reactie op vragen. Ook wordt hulp geboden voor nazorg. MooiCV levert wat de klant wil! Bedankt Pim!

Karina

Before I made a decision of purchasing any services I contacted Mooicv per phone and email, Pim always answered my questions diligently and in a friendly manner. The results are a clean professional looking resume. I especially liked the fact that after delivering the finished cv there was still room for feedback and improvements.

Angelique

Omdat ik op dit moment aan het solliciteren ben vanwege het feit dat mijn werkgever failliet is gegaan, kreeg ik een artikel via iemand over het "nieuwe solliciteren". Daarin stond een heel klein stukje over het "pimpen" van je cv en werd mooicv genoemd. De volgende dag gezocht, twee formats besteld.
Meteen mijn cv met een van de formats opgemaakt, een mooie motivatiebrief erbij dag daarop gereageerd op een vacature, en de dag daarop uitnodiging voor gesprek!! Waarbij in de terugkoppeling nadrukkelijk vermeld stond: Met de complimenten voor je cv en motivatie!!
Echt een aanrader dus! Zeker de moeite waard om te proberen, op deze manier kun je je in ieder geval in de eerste (brief/cv) selectie al onderscheiden ten opzichte van alle andere medesollicitanten. Gewoon doen!!

Sabrina

Ik heb 2 keer mooi cv ingeschakeld. 2 keer super tevreden. Zowel voor een Engelstalige als Nederlandstalige cv. Mooi cv heeft mij goed kunnen adviseren over een layout die bij mijn persoonlijkheid en mijn werk past. Ik heb nu vele meer aanbod voor werk en ik krijg heel veel complimenten over mijn cv. Opbouw, format, layout, de taal etc.... alles is gewoon perfect. Voor de prijs kwaliteit , dienstverlening, after sales, niemand tipt aan Mooi cv.

Reinier

Een tijdje geleden heb ik mijn CV bij MooiCV laten pimpen en herschrijven. Het resultaat was echt fantastisch. Na mijn tweede sollicitatie als Internationaal Marketing Manager werd ik uitgenodigd, naar zeggen op basis van mijn nieuwe CV vanwege de unieke opmaak. Na een assessment en twee vervolg gesprekken zelf aangenomen! Mensen twijfel niet, dit bedrijf levert vakkundig werk af, blijft netjes in contact en denkt met je mee. Ik ben zeer tevreden, thumbs up!

Gerdien

Wat een geluk dat ik deze site tegenkwam,na zelf urenlang bezig geweest te zijn maakte Mooicv in een handomdraai een keurige CV voor mij.
Alle belangrijke aspecten staan er in, en moet er iets veranderd worden geen probleem, kortom een goed product wat zijn geld meer dan waard is.Hartelijk dank hiervoor !!

Miriam

Uitgenodigd voor gesprek en aangenomen! Ik ben inmiddels 3 keer uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Bij ieder gesprek was de werkgever uitermate enthousiast over de vormgeving en inhoud van mijn CV. Ook de meest geroutineerde managers en directeuren hadden niet eerder een dergelijk CV gezien. Uiteindelijk ben ik aangenomen op de functie Hoofd Organisatie en Kwaliteit.

Miriam heeft inmiddels een nieuwe baan!

Wil je ook alles uit je sollicitatie halen?

We kunnen je hier uitstekend mee ondersteunen. Het team van MooiCV helpt je graag bij het vormgeven van een originele lay-out voor je cv via de CV invulservice, of het op overtuigende wijze herschrijven van je cv via CV herschrijven. Tevens schrijven we ook Sollicitatiebrieven of maken we volledige professionele Portfolio CV's voor ZZP'ers en Freelancers.

Sollicitatiebrief laten schrijven - MooiCV