Laat nu ook je eigen website maken

Een complete website, zonder gedoe!

Vele unieke website templates beschikbaar. Een eigen website volledig ingericht met jouw eigen tekst en afbeeldingen.

Speciaal voor ZZP'ers en kleinere MKB-bedrijven.

Bij ons vind je geen standaard website templates!

Maar website templates die het verschil maken en waarmee jij jezelf, je bedrijf of product op een succesvolle manier kan presenteren.

Waarom zou je een website laten maken?

Een website kan bijvoorbeeld helpen bij het verhogen van de zichtbaarheid van jouw bedrijf, het verbeteren van de online aanwezigheid en het vergroten van de bereikbaarheid van producten of diensten. Het is daardoor gemakkelijker voor mensen om je te vinden en meer te weten te komen over wat je doet. Hierdoor kun je potentiële klanten bereiken die je anders misschien zou mislopen. Een website kan ook helpen bij het vergroten van de verkoop en het versterken van de band met bestaande klanten. Bovendien kan een website ook gebruikt worden als een krachtig marketinginstrument.

Er zijn vele redenen waarom je zou kiezen om een website te laten maken. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Online aanwezigheid

Een website geeft je bedrijf of organisatie een online aanwezigheid. Dit maakt het gemakkelijker voor mensen om je te vinden en meer te weten te komen over wat je doet.

Meer klanten

Een website kan helpen om je bedrijf of organisatie bekender te maken en meer klanten aan te trekken.

Informatie over je bedrijf / onderneming

Een website biedt de mogelijkheid om gedetailleerde informatie te geven over je onderneming en producten of diensten die worden aangeboden. Dit is vaak een belangrijke factor voor klanten bij het maken van een beslissing om een aankoop te doen.

Communicatie

Een website kan worden gebruikt om te communiceren met klanten of bezoekers, men kan vragen stellen of contact opnemen met je bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door middel van een online contactformulier, een nieuwsbrief of een blog.

Verkoop

Een website kan ook worden gebruikt om producten of diensten te verkopen, die klanten vervolgens kunnen bestellen en betalen via je website. Dit kan een mooie manier zijn om inkomsten te genereren.

Concurrentievoordeel

Een website kan je helpen om je concurrentie een stap voor te zijn, omdat je meer informatie kunt geven over je producten of diensten dan je concurrenten.

Meer controle

Door een website te hebben, heb je meer controle over hoe mensen je zien en hoe ze met je communiceren. Dit kan bijvoorbeeld helpen om een professioneel beeld te creëren.

Samenvatting: In het algemeen is een website een geweldige manier om je bedrijf of organisatie te laten groeien en meer klanten aan te trekken. Dit maakt het gemakkelijker voor mensen om je te vinden en meer te weten te komen over wat je doet.

Waarom zou je een template gebruiken voor jouw website?

Er zijn vele goede redenen om een website via een templates te laten maken. Bijvoorbeeld voor ZZP'ers en MKB-bedrijven. Een van de belangrijkste redenen is dat het een snelle en kosten reducerende manier is om een professionele website te creëren. We beschikken inmiddels over een groot aantal templates die met veel zorg zijn ontworpen en ontwikkeld. Dus we kunnen daardoor de nodige tijd en moeite besparen in het ontwerpen en coderen van jouw eigen website. De basis staat al!

Daarnaast zijn al onze templates SEO-vriendelijk ontworpen, waardoor het gemakkelijker is om zoekmachineoptimalisatie (SEO) toe te passen. Dit helpt om de website hoger in zoekresultaten te krijgen, waardoor de kans op verkeer en conversies (dit is het percentage bezoekers dat tot een transactie overgaat) vergroot wordt.

Hieronder verschillende goede redenen om een website te laten maken met een MooiWebsite template als basis:

SEO geoptimaliseerd

Alle templates zijn al geoptimaliseerd voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Dit betekent dat de structuur, de inhoud en de technische aspecten van de website template al zijn afgestemd op de wensen van zoekmachines zoals Google. Daardoor kan de website beter gevonden worden in zoekresultaten.

Responsive ontworpen

Een ander belangrijk voordeel van onze templates is dat ze al responsive zijn ontworpen. Dit betekent dat alle onderdelen van de website zich automatisch aanpassen aan de grootte van het scherm van de gebruiker. Hierdoor ziet de website er op elk apparaat (laptop, tablet, smartphone) goed uit en is de gebruiksvriendelijkheid optimaal.

Snelle oplevering

Een website laten maken met een template is sneller klaar dan een website die volledig op maat ontworpen moet worden. De basisstructuur en design van de website is al aanwezig, waardoor er minder tijd nodig is voor een tijdrovend ontwerp en ontwikkeling.

Flexibiliteit

Al onze website templates kunnen volledig aangepast worden aan jouw eigen (huis)stijl en identiteit. Daarnaast is het ook mogelijk om snel en eenvoudig meerdere functionele onderdelen aan een website toe te voegen zoals bijvoorbeeld een blog, contactformulier en een webshop.

Lagere kosten

Omdat de basisstructuur en design van de website al aanwezig zijn, zijn de kosten aanzienlijk lager dan een website die volledig op maat ontworpen moet worden. Dit komt omdat er geen hoge ontwerpkosten zijn en de ontwikkeling en het aanpassen van de website sneller gaat. Al onze website templates zijn al zo compleet, dat het in de meeste gevallen helemaal niet nodig is om een website op maat te laten maken.

Veel keuze uit oogstrelende website ontwerpen

Er zijn vele professionele templates beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor het maken van vele uiteenlopende succesvolle websites. Hierdoor is er voor elke branche, elke doelgroep en elke stijl wel een geschikte template te vinden, om jouw digitale aanwezigheid te vergroten.

Unieke Mix & Match mogelijkheid

Gebruik vele verschillende en unieke vooraf ontworpen elementen en content secties, om een ​​unieke lay-out te creëren en daarmee je website verder te upgraden of naar een nieuw niveau te brengen. Al deze elementen en content secties hebben een eigen look & feel en beschikken over een krachtige structuur.