Je eigen website
laten maken

Een complete website, zonder gedoe!

Geen verrassingen achteraf maar een all-in service en prijs voor het bouwen, inrichten, hosten en onderhouden van jouw website.

Een grote investering is bij ons niet nodig.

Binnen 1 week je eigen website

Inclusief:

All-In service

Power hosting

SSL-certificaat

Back-ups

Beveiligingsupdates

Support via e-mail

Jouw website kant & klaar voor gebruik

Volledig gevuld met tekst en afbeeldingen!

Ben je op zoek naar een website die kant & klaar is om zo te kunnen gebruiken?

Weet je alleen niet zo goed hoe je website eruit moet komen te zien en hoe je concept of boodschap over moet brengen? Wat heb je allemaal te vertellen en hoe kun je dat het beste op een website laten zien zodat bezoekers het ook interessant vinden? Allemaal normale vragen, waar vele anderen ook mee worstelen.

Maar, wij hebben een oplossing!

Wij helpen je om jouw ideeën op een aantrekkelijke en effectieve manier te presenteren, zodat jouw website er niet alleen mooi uitziet, maar ook interessant is voor je bezoekers. Volgens het gezegde, het gemak dient de mens, maken wij voor jou een fantastische website, die volledig is gevuld met jou content zoals tekst, afbeeldingen en o.a. logo. We passen de kleur aan en je kan een lettertype kiezen.

Je website wordt gevuld met jouw eigen afbeeldingen of wij kiezen passende afbeeldingen en ja.. ook wordt je website gevuld met overtuigende tekst dat is afgestemd op het overbrengen van jouw boodschap. Natuurlijk kun je ons voorzien van eigen tekst die we vervolgens verwerken in je website. Maar als je nog geen idee hebt hoe je jouw boodschap het beste kunt overbrengen? Dan richten kunnen ook wij je website vullen met tekst dat door ons is geschreven en is afgestemd op jouw concept.

 

That's all!

En het mooiste is nog dat dit allemaal inclusief razendsnelle hosting, domeinnaam, SSL certificaat, e-mail, updates en onderhoud is en vanaf €19,50 per maand is te bestellen. Zonder opstartkosten en binnen 1 week klaar! Geen gedoe en moeilijke contracten.

Je gelooft het niet hè?

Dan dagen we je uit om onze voorbeeld websites te bekijken. We bouwen eerst een voorbeeld van je website helemaal vrijblijvend, nadat jij de content hebt aangeleverd. Vind je het wat, dan gaan we verder, vind je het niks, dan even goede vrienden en zit je nergens aan vast. Mooier kunnen we het niet maken.

Bij ons vind je geen standaard website templates!

Maar website templates die het verschil maken en waarmee jij jezelf, je bedrijf of product op een succesvolle manier kan presenteren.

Kies uit twee pakketten

Volledig gevuld met tekst en afbeeldingen!

One Page website

19,50 per maand

1 pagina website (kant & klaar)

Geen opstartkosten!

Gratis domein (.nl, .eu, .be)

SEO geoptimaliseerd

Mobiel vriendelijk

Inclusief premium beeldmateriaal (foto’s)

HTTPS veilige website met SSL-certificaat

Inclusief hosting (1 GB)

Inclusief beheer & support

Inclusief gratis aanpassingen aan je website

Multi Page website

29,50 per maand

Tot 10 pagina's website (kant & klaar)

Geen opstartkosten!

Gratis domein (.nl, .eu, .be)

SEO geoptimaliseerd

Mobiel vriendelijk

Inclusief premium beeldmateriaal (foto’s)

HTTPS veilige website met SSL-certificaat

Inclusief hosting (5 GB)

Inclusief beheer & support

Inclusief gratis aanpassingen aan je website

Combineer een Portfolio CV met een website

Combineer een Portfolio CV met een website

Door een website en portfolio CV te combineren, zorg je voor een complete en doeltreffende manier om jezelf, je werk en vaardigheden te presenteren.

Als ZZP'er is het belangrijk om een professionele en consistente indruk achter te laten bij potentiële opdrachtgevers. Een portfolio cv is een krachtig middel om je ervaring, prestaties en vaardigheden te presenteren en nieuwe opdrachtgevers te overtuigen. Door een portfolio cv met een website te combineren, maak je jezelf zichtbaar voor potentiële opdrachtgevers en kun je je bereik vergroten.

We stemmen de stijl en kleuren van de portfolio cv en website op elkaar af en creëren zo een persoonlijke brand die je onderscheidt van anderen. Daarmee zal een meer herkenbare en betrouwbare indruk achtergelaten worden bij opdrachtgevers.

Kortom, door een professioneel portfolio cv te combineren met een website, kunt je je bereik vergroten, je professionaliteit versterken en een eigen persoonlijke brand creëren. Als je meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op.

Voorbeelden van website templates

Keuze uit meer dan 30 professionele templates

Website template Marketingbureau

Website template Consultancybureau

Website template Klusbedrijf