Voorbeelden van op maat gemaakte Portfolio CV's

Alle portfolio cv's op deze pagina zijn op maat gemaakt en samengesteld in overleg met de klant. Soms wordt een portfolio cv volledig op maat ontworpen op basis van een eigen huisstijl, terwijl in andere gevallen een portfolio cv-template als basis wordt gebruikt. Ben je ZZP’er of Freelancer en zou je ook een professionele portfolio cv willen laten samenstellen, kun je gerust informeren naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing die aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften.

De ondernemers en verhalen achter de portfolio cv's

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-Amalia-Post

Portfolio cv Amalia Post
More life to business events

Zowel outside als inside the box denkend komt Amalia tot creatieve invalshoeken. Haar marketing achtergrond is dé toegevoegde waarde die ze kan bieden bij uw evenement als communicatieproduct. Een uiterst gestructureerde werkwijze maakt haar sterk in de organisatie van grote en complexe events en zorgt dat ze hierbij niets aan het toeval overlaat. Communicatief en sociaal vaardig op alle niveaus werk ze flexibel samen met alle stakeholders. Haar innemende persoonlijkheid en oprechte interesse zet ze graag in voor commerciële doeleinden.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-MJM

Portfolio cv MJM - Carolin
Marketing professional

Minimize Joins Maximize. Carolin believes that organizations of any size should be minimizing stress and focusing on maximizing the big picture. Over her twenty-year career she's noticed that many managers get the MJM equation back to front. They see exciting opportunities everywhere, but get swamped under the tiny details. How easy it is to deploy simple, but important, business processes.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-West-Oost-Advies-en-Interim

Portfolio cv WestOost Inc.
Innovation in Healthcare

Anne-Mieke is een internationaal georiënteerde professional met een pragmatische benadering die leidt tot uitstekende resultaten. Haar directe en heldere communicatiestijl creëert een aangename werkomgeving en bevordert de efficiëntie. Anne-Mieke heeft uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van het begeleiden en ondersteunen van organisaties bij verbetertrajecten, waaronder procesoptimalisatie, cultuur- en gedragsverandering en het opzetten van nieuwe bedrijfsonderdelen.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-Marlies-Tousain

Portfolio cv Marlies Tousain
Business and marketing

Marlies is a strong strategist with hands on mentality. A business builder who connects individuals and teams. Always looking for growth and a proven ability to grow brands and businesses and lead cross-functional teams in most challenging circumstances. She
features a unique combination of solid blue chip experience (Unilever, Heineken) and agile entrepreneurial attitude (Marketing director Red Bull). Her agency embodies her drive for growth of people, brands and business. Marlies loves life.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-Its-a-succes

Portfolio cv Jeffry
Senior IT Projectmanager

Jeffry is een gecertificeerd Senior IT Project- en Programma Manager, Professional Scrum Master en Product Owner, met meer dan 19 jaar ervaring in de ICT en een brede technische achtergrond. Als doorgewinterde Project Manager heeft hij de afgelopen 10 jaar meerdere projecten succesvol afgerond. Jeffry is het meest op zijn plaats in een omgeving waarbij creativiteit nodig is voor (complexe) migraties en het ontwerpen en implementeren van nieuwe infrastructuren. In zijn uitvoering weet hij mensen op inspirerende wijze te motiveren en te laten presteren door middel van zijn enthousiasmerend leiderschap.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-VAZ-Global

Portfolio cv Marcel
Eigenaar van VAZ Global

Marcel is een expert community policing, wijkgericht werken en specialist op het gebied van leefbaarheid en integrale veiligheid. VAZ Global staat voor een leefbare en veilige gemeenschap. Als netwerk-organisatie adviseren, trainen en implementeren zij community policing principes en wijkgericht werken (het Nederlands model). Marcel onderzoekt samen met en voor verschillende organisaties zoals politie, gemeenten en andere maatschappelijke organisaties, de beste werkwijze om een veilige en leefbare gemeente/wijk te realiseren.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-WE-Interim-Management

Portfolio cv WE Interim Management bv

Een fusie, reorganisatie of een andere wijziging achter de rug waarna de informatievoorziening niet meer naar wens verloopt? Hebben doorgevoerde bezuinigingen gevolgen voor de werkprocessen en zijn de informatie systemen hier niet op aangepast? Elke organisatie krijgt vroeg of laat te maken met complexe of specifieke vraagstukken op het gebied van accounting, finance & control, bedrijfsvoering of algemeen management. Het inschakelen van WE Interim Management BV kan dan een wereld van verschil maken.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-Boordevol-Management

Portfolio cv Mariëlle
Boordevol Management

Met een ruime ervaring als o.a. office manager, directiesecretaresse en senior project officer is Mariëlle te beschrijven als een echte organisatie- en coördinatie professional met een natuurlijk vermogen om te prioriteren en het overzicht te bewaren. Daardoor is ze in staat om bij elk project concrete en effectieve plannen van aanpak op te stellen die leiden tot resultaat.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-Barbara-Roelen

Portfolio cv Barbara
Financial professional

Barbara is een ervaren allround administrateur die uw financiële administratie kan optimaliseren om de totale dienstverlening soepel te laten verlopen. Met haar expertise en inzicht in de financiële processen van uw organisatie, zorgt Barbara ervoor dat uw financiële administratie altijd up-to-date en accuraat is. Daarnaast is Barbara een waardevolle aanvulling voor projecten waarbij achterstanden snel moeten worden ingelopen. Door haar klant- en kwaliteit gerichte bijdrage kunt u rekenen op een snelle en efficiënte afhandeling van uw financiële zaken.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-eye-t

Portfolio cv Carlos Luchmun
Infrastructuurspecialist

Carlos is een enthousiaste en ambitieuze professional op het gebied van ICT vraagstukken. Als oplossingsgerichte ervaringsdeskundige is hij inzetbaar in rollen als infrastructuur/ solution architect, team lead, consultant of interim manager. Complexe vraagstukken weet hij met doelgerichte analyses snel te doorgronden en te komen tot een innovatieve solution. In een werkomgeving waarbij zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in projectuitvoering wenselijk is ligt zijn kracht.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-QPS

Portfolio cv Quorum
Preliminary Sales

Met haar betrokken, welgemanierde en warme manier van spreken krijgt Marianne zelfs de grootste tegenstanders van koude acquisitie enthousiast. In een line up bij Events en congressen tref ze veelal mannen. Met haar ruime expertise breng ze daar graag verandering in. Vol enthousiasme en op sprankelende wijze laat Marianne anderen met andere ogen naar koude acquisitie kijken.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-Estiom

Portfolio cv Estiom | Exclusive software engineering

With his passion for software development and architecture, public and private cloud solutions, user interface design, innovation and mobile technology, Tom apply's 10 years of experience in software engineering to various projects for different organisations. Tom is specialized in Microsoft technology (including Azure, .NET, SQL Server, TypeScript), web technology (including HTML5, JavaScript, CSS) and I am a proficient scrum adopter.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-Ools-engineering

Portfolio cv | Van Ools Engineering BV

Bob is a Senior Rotating Equipment Specialist and best described as an analytical professional who is able to see the big picture without losing eye for details. Through extensive theoretical, practical processes and mechanical experience Bob is able to speak and understand the language of all the different disciplines involved in the project. This makes him an excellent teamplayer and team builder as well as a skilled trainer.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-kaizen-advies

Portfolio cv Kaizen
Organisatieadviseurs

Kaizen is gespecialiseerd in de implementatie van procesverbeteringen op basis van de principes van Lean en Kaizen. Door jarenlange ervaring in accountancy en control weten zij verbeterkansen snel bloot te leggen. Met sterk change management creëren ze draagvlak binnen een organisatie voor een succesvolle implementatie. Door de vertaalslag te maken van bedrijfsprocessen naar de financiële administratie worden resultaten meetbaar gemaakt.

Presenteer jezelf met een professioneel Portfolio CV,
waar een opdrachtgever niet omheen kan!