Voorbeelden Portfolio CV's van klanten

Speciaal voor de ZZP en Freelancer zoekende naar de volgende opdracht

Een professioneel portfolio cv voor de ZZP en Freelancer is onmisbaar wil je opdrachten blijven binnenhalen. Met de professionele presentatie van een portfolio cv, ben je ervan verzekerd dat je een onvergetelijke indruk zal maken bij een opdrachtgever.

Een aantal voorbeeld portfolio cv’s van klanten

Alle Portfolio CV ’s zijn op maat en in overleg met de klant samengesteld. Soms is een bestaande huisstijl gebruikt voor de vormgeving en in andere gevallen is een Portfolio CV template gebruikt als basis. Ben je ZZP’er of Freelancer en zou je ook een professionele Portfolio CV willen laten samenstellen, vraag gerust om advies.

Een aantal voorbeeld portfolio cv’s van klanten

Alle Portfolio CV ’s zijn op maat en in overleg met de klant samengesteld. Soms is een bestaande huisstijl gebruikt voor de vormgeving en in andere gevallen is een Portfolio CV template gebruikt als basis. Ben je ZZP’er of Freelancer en zou je ook een professionele Portfolio CV willen laten samenstellen, vraag gerust om advies.

De ondernemers en verhalen achter de portfolio's

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-Amalia-Post

Portfolio cv Amalia Post
More life to business events

Zowel outside als inside the box denkend komt Amalia tot creatieve invalshoeken. Haar marketing achtergrond is dé toegevoegde waarde die ze kan bieden bij uw evenement als communicatieproduct. Een uiterst gestructureerde werkwijze maakt haar sterk in de organisatie van grote en complexe events en zorgt dat ze hierbij niets aan het toeval overlaat. Communicatief en sociaal vaardig op alle niveaus werk ze flexibel samen met alle stakeholders. Haar innemende persoonlijkheid en oprechte interesse zet ze graag in voor commerciële doeleinden.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-MJM

Portfolio cv MJM - Carolin
Marketing professional

Minimize Joins Maximize. Carolin believes that organizations of any size should be minimizing stress and focusing on maximizing the big picture. Over her twenty-year career she's noticed that many managers get the MJM equation back to front. They see exciting opportunities everywhere, but get swamped under the tiny details. How easy it is to deploy simple, but important, business processes.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-West-Oost-Advies-en-Interim

Portfolio cv WestOost Inc.
Innovation in Healthcare

Anne-Mieke is internationaal georiënteerd en met een professionele werkhouding kan ze met pragmatische oplossingen komen tot goede resultaten. Met haar directe stijl van communiceren zijn zaken snel duidelijk en helder, wat een prettige werksituatie oplevert. Anne-Mieke beschikt over ruime ervaring en expertise om organisaties te ondersteunen en begeleiden in verbetertrajecten op gebieden als procesverbetering, cultuur- en gedragsverandering en opzet van nieuwe bedrijfsonderdelen.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-Marlies-Tousain

Portfolio cv Marlies Tousain
Business and marketing

Marlies is a strong strategist with hands on mentality. A business builder who connects individuals and teams. Always looking for growth and a proven ability to grow brands and businesses and lead cross-functional teams in most challenging circumstances. She
features a unique combination of solid blue chip experience (Unilever, Heineken) and agile entrepreneurial attitude (Marketing director Red Bull). Her agency embodies her drive for growth of people, brands and business. Marlies loves life.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-Its-a-succes

Portfolio cv Jeffry
Senior IT Projectmanager

Gecertificeerd Senior IT Project- en Programma Manager en Professional Scrum Master en Product Owner. Met meer dan 19 jaar ervaring binnen de ICT, gecombineerd met een brede technische achtergrond, Heeft Jeffry de afgelopen 10 jaar als ´doorgewinterde´ Project Manager meerdere projecten succesvol afgerond. Hij komt het best tot mijn recht in een omgeving waar creativiteit nodig is bij (complexe) migraties en waar nieuwe infrastructuren ontworpen en geïmplementeerd dienen te worden. In de uitvoering weet hij met zijn enthousiasmerend leiderschap mensen op inspirerende wijze te motiveren en beter te laten presteren.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-VAZ-Global

Portfolio cv Marcel
Eigenaar van VAZ Global

Marcel is een expert community policing, wijkgericht werken en specialist op het gebied van leefbaarheid en integrale veiligheid.
VAZ Global staat voor een leefbare en veilige gemeenschap. Als netwerk-organisatie adviseren, trainen en implementeren zij community policing principes en wijkgericht werken (het Nederlands model). Marcel onderzoekt samen met en voor verschillende organisaties zoals politie, gemeenten en andere maatschappelijke organisaties, de beste werkwijze om een veilige en leefbare gemeente/wijk te realiseren.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-WE-Interim-Management

Portfolio cv WE Interim Management bv

Een fusie, reorganisatie of een andere wijziging achter de rug waarna de informatievoorziening niet meer naar wens verloopt? Hebben doorgevoerde bezuinigingen gevolgen voor de werkprocessen en zijn de informatie systemen hier niet op aangepast? Elke organisatie krijgt vroeg of laat te maken met complexe of specifieke vraagstukken op het gebied van accounting, finance & control, bedrijfsvoering of algemeen management. Het inschakelen van deskundige management ondersteuning kan dan een wereld van verschil maken.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-Boordevol-Management

Portfolio cv Mariëlle
Boordevol Management

Met een ruime ervaring als o.a. office manager, directiesecretaresse en senior project officer is Mariëlle te beschrijven als een echte organisatie- en coördinatie professional met een natuurlijk vermogen om te prioriteren en het overzicht te bewaren. Daardoor is ze in staat om bij elk project concrete en effectieve plannen van aanpak op te stellen die leiden tot resultaat.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-Barbara-Roelen

Portfolio cv Barbara
Financial professional

Als allround administrateur ondersteunt Barbara bij het optimaliseren van uw financiële administratie om zo de totale dienstverlening soepel te laten verlopen. Ook wanneer u te maken heeft met projecten waarbij achterstanden snel moeten worden ingelopen, lever ze graag haar klant- en kwaliteit gerichte bijdrage.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-eye-t

Portfolio cv Carlos Luchmun
Infrastructuurspecialist

Carlos is een enthousiaste en ambitieuze professional op het gebied van ICT vraagstukken. Als oplossingsgerichte ervaringsdeskundige is hij inzetbaar in rollen als infrastructuur/ solution architect, team lead, consultant of interim manager. Complexe vraagstukken weet hij met doelgerichte analyses snel te doorgronden en te komen tot een innovatieve solution. In een werkomgeving waarbij zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in projectuitvoering wenselijk is ligt zijn kracht.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-QPS

Portfolio cv Quorum
Preliminary Sales

Met haar betrokken, welgemanierde en warme manier van spreken krijgt Marianne zelfs de grootste tegenstanders van koude acquisitie enthousiast. In een line up bij Events en congressen tref ze veelal mannen. Met haar ruime expertise breng ze daar graag verandering in. Vol enthousiasme en op sprankelende wijze laat Marianne anderen met andere ogen naar koude acquisitie kijken.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-Estiom

Portfolio cv Estiom | Exclusive software engineering

With his passion for software development and architecture, public and private cloud solutions, user interface design, innovation and mobile technology, Tom apply's 10 years of experience in software engineering to various projects for different organisations. Tom is specialized in Microsoft technology (including Azure, .NET, SQL Server, TypeScript), web technology (including HTML5, JavaScript, CSS) and I am a proficient scrum adopter.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-Ools-engineering

Portfolio cv | Van Ools Engineering BV

Bob is a Senior Rotating Equipment Specialist and best described as an analytical professional who is able to see the big picture without losing eye for details. Through extensive theoretical, practical processes and mechanical experience Bob is able to speak and understand the language of all the different disciplines involved in the project. This makes him an excellent teamplayer and team builder as well as a skilled trainer.

Ontworpen-zzp-portfolio-cv-voor-kaizen-advies

Portfolio cv Kaizen
Organisatieadviseurs

Kaizen is gespecialiseerd in de implementatie van procesverbeteringen op basis van de principes van Lean en Kaizen. Door jarenlange ervaring in accountancy en control weten zij verbeterkansen snel bloot te leggen. Met sterk change management creëren ze draagvlak binnen een organisatie voor een succesvolle implementatie. Door de vertaalslag te maken van bedrijfsprocessen naar de financiële administratie worden resultaten meetbaar gemaakt.

Presenteer jezelf met een professioneel Portfolio CV,
waar een opdrachtgever niet omheen kan!