Laat een carrière switch CV maken

Maak je een carrière switch? Laat je cv ombouwen en beter aansluiten op je nieuwe functie

Het is zover, je hebt besloten om een carrière switch te gaan maken. Maar nu? Je beschikt nog over een cv die nog is ingericht op (oude) functies, die niet meer aansluiten op je nieuwe functierichting. Wil je toch een aansluitende en pakkende cv, waar je toch doeltreffende mee kan solliciteren, laat een carrière switch cv maken die weer aansluit op je nieuwe functie. Het van groot belang om een cv en sollicitatiebrief te kunnen aanbieden waarin is te lezen waar je wel goed in bent, en ook kan motiveren waarom je gekozen hebt voor een nieuwe functierichting. Om je cv weer mooi en aantrekkelijk te maken voor de volgende stap in je carrière, is een transformatie nodig. Wij kunnen je hier erg goed mee helpen, door een cv te maken die weer perfect aansluit op je nieuwe functie en je ook weer het vertrouwen geeft om te solliciteren.

Klaar binnen 6 werkdagen!

 • CV in het Engels schrijven

  Je kunt nu ook je herschreven cv in het Engels laten vertalen!

Laat een carrière switch CV maken

Prijs: €397,-

 • Voordat we je cv op maat gaan maken, ontvang je per e-mail eerst ons carrière switch formulier. Dit formulier is gevuld met specifieke vragen om een goed beeld te kunnen vormen van de reden dan je veranderd van functierichting. Daarnaast kun je ons voorzien van aanvullende informatie gericht op je wensen, ambitie, kwaliteiten, competenties en ook over jou als persoon. Met deze aanvullende informatie en je huidige cv, transformeren we je cv naar een professioneel, aantrekkelijk en functiegericht sollicitatiedocument. Indien gewenst schrijven we je cv ook in lijn met een concrete vacature of een voorkeursfunctie. 

 • Je cv wordt zo relevant mogelijk opgebouwd, waardoor alle belangrijke zaken direct in het oog zullen springen

 • Je werkervaring zal worden aangepast en beter in lijn met je nieuwe functierichting geschreven worden.

 • Je cv wordt voorzien van een professionele lay-out. Hiervoor kun je een keuze maken uit al onze onderscheidende cv-templates

 • Je nieuwe cv wordt aangeleverd in Microsoft Word. Het cv kun je na ontvangst zelf nog eenvoudig aanpassen.

 • Inclusief een gratis bijbehorend sjabloon voor een sollicitatiebrief

Let op: Uitsluitend Nederlandstalige cv's kunnen in behandeling worden genomen.

Wil je eerst advies?

MooiCV gratis CV check

We kunnen ons voorstellen dat je eerst eens wil weten wat er aan je cv verbeterd kan worden en/of hoeveel meerwaarde het heeft om je cv te laten herschrijven. Je kunt ervoor kiezen om je cv eerst door ons te laten nakijken. Door je cv samen met je vraag/wens per e-mail te sturen, geven we daarop afgestemd advies op maat. Mogelijk past een andere dienst beter of pakt de prijs voordeliger uit. Daarna kun je altijd nog beslissen om voor een carrière switch cv te kiezen.

Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden en je huidige cv bij te voegen.

We zijn ook telefonisch bereikbaar via nummer: 073 - 21 10 527

Klaar binnen 6 werkdagen
Je plaatst je bestelling eenvoudig middels het doorlopen van een handige stappenplan.

Logo WebwinkelKeur met tekst

Laat door ons een aansluitende carrièreswitch CV maken. Dit zijn de stappen:

1 - Aanleveren informatie

Na het afronden van je bestelling ontvang je per e-mail een stappenplan om ons te kunnen voorzien van alle benodigde informatie.

2 - Wij gaan aan de slag!

Na ontvangst van alle informatie, herschrijven we je huidige cv zo succesvol mogelijk in lijn met je nieuwe functie en/of een vacature.

3 - Unieke vormgeving

De herschreven tekst verwerken we op relevante wijze in een onderscheidend cv template naar keuze. Tevens wordt je profielfoto bijgesneden en verwerkt.

4 - Samen verder finetunen

Nadat we klaar zijn ontvang je een eerste draft. Daarna gaan we samen met jou je nieuwe cv verder finetunen totdat je helemaal tevreden bent.

Alleen een carrièreswitch CV laten maken of vergroot jij je kansen met...

Een aantrekkelijk LinkedIn pagina

Aantrekkelijk LinkedIn profiel

Zodra je cv is herschreven, dan is het zinvol om meteen je LinkedIn profiel met de herschreven inhoud van je nieuwe cv door ons te laten optimaliseren. Veel selecteurs gebruiken LinkedIn om geschikte kandidaten te vinden voor een vacature. Zorg ervoor dat ook jouw LinkedIn profiel up-to-date is met dezelfde inhoud van je nieuwe cv en is aangevuld met een zoekvriendelijk geschreven summary. Een goed ingericht LinkedIn profiel geeft informatie over je professionele achtergrond en vaardigheden, en het helpt je beter opgemerkt te worden door potentiële werkgevers.

Een overtuigende sollicitatiebrief

Overtuigende sollicitatiebrief

Het hebben van een sterk cv alleen, is voor een sollicitatie niet voldoende. Zonder een sollicitatiebrief is de kans klein dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Je hebt een originele en pakkende sollicitatiebrief nodig waarmee je de selecteur weet te enthousiasmeren en te overtuigen van je interesse en toegevoegde waarde voor de functie. Een motiverende brief wordt door vele als lastig ervaren en komen dan ook niet tot het gewenste resultaat. Doe het daarom in een keer goed en laat ook jouw sollicitatiebrief door ons mooi in lijn schrijven met de gewenste vacature.

We doen er alles aan om het maximale uit jouw CV te halen

Hieronder een aantal reacties van onze klanten via het Webwinkelkeur of ontvangen via e-mail.
Bekijk hier alle reviews

Karin

Dank voor je tijd en inzet. Begrijpelijk dat het best een klus was, voor mij ook om 24 jaar werkervaring te bundelen en zo. Heb even snel gekeken en nou ja werd er blij van. De pitch deed me wat. Goed omschreven, kort, direct en tot kern. Je hoort verder nog van mij als er wat gewijzigd of niet meer hoef te worden.
Tot nu toe dank zover.

Karin is een Risico en Kwaliteitscoördinator

Jassin

Ik ben super tevreden over het resultaat. Je hebt veel details erin verwerkt en de brief is aangenaam om te lezen. Verder heb ik geen aan-/opmerkingen en wil ik je bedanken voor de prestatie die je hebt geleverd. Zelf heb ik de brief nog aangepast naar de huisstijl van de HHs.

Voor Yassin is een sollicitatiebrief geschreven voor de functie van Office 365 adoptie medewerker.

Sherida Tjon A Joe

Een jaar geleden heb ik mijn CV laten opmaken door MOOICV. Hele mooie reacties erop gekregen en vaak genoeg op gesprek geweest. Maart dit jaar een baan gevonden en nu mijn CV weer helemaal laten bijwerken, want om het zelf te doen lukte het mij niet. Fijn dat MOOICV ook deze service biedt! Klasse Pim!!!.

Sherida Tjon A Joe is een Financieel professional

Wil jij...af van die onzekerheid tijdens het solliciteren?je cv goed op orde hebben ondanks je carrièreswitch?de kans vergroten om uitgenodigd te worden?een professionele cv die aansluit op jouw persoonlijkheid?na jarenlange ervaring een andere weg inslaan met een goed cv?

Wil jij ook...

 • ... af van die onzekerheid tijdens het solliciteren?
 • ... als sterkste uit de bus komen tijdens het solliciteren?
 • ... niet meer afgewezen worden?
 • ... een professionele cv die aansluit op jouw persoonlijkheid?
 • ... af van het gevoel dat je niet goed genoeg bent?
 • ... na jarenlange ervaring een andere weg inslaan, alleen hoe?

Voor een vergoeding van €397,- ontvang jij een aansluitend en professioneel cv, waarmee jij jezelf van alle anderen zult gaan onderscheiden.

Na het aanleveren van alle benodigde informatie, ontvang je binnen 6 werkdagen je nieuwe cv per e-mail in Microsoft Word. Vervolgens is er nog voldoende gelegenheid om samen met ons de documenten verder te finetunen tot je helemaal tevreden bent.

Je nieuwe cv wordt geleverd inclusief een gratis bijpassend sollicitatiebrief format!

Solliciteer met meer zelfvertrouwen,
val op en zorg ervoor dat je gezien wordt!

Wij gaan ervoor zorgen dat jouw cv meer 'verkoopwaarde' krijgt!

We realiseren dit door:

 • je cv meer op basis van je vaardigheden en kwaliteiten te laten aansluiten op je nieuwe functierichting
 • te zorgen dat jouw cv opvalt en weer de aandacht trekt
 • de lay-out te professionaliseren en te laten opvallen
 • de aandacht van de lezer binnen korte tijd te prikkelen en vast te houden
 • te zorgen voor relevante informatie om daarmee het afhaakrisico te verlagen
 • je kans op een sollicitatiegesprek te vergroten
Vertrouwd-online-kopen-met-de-zekerheid-van-webwinkelkeur-4

181 ervaringen

Ronald

Ik was al onder de indruk van de professionele website, maar ben zeer verrast over de geleverde diensten. Ik heb mijn cv op maat laten maken omdat mijn huidige cv best oudbollig was en niet aansloot op de huidige tijd. Als directeur wil je gewoon een vlekkeloze cv die representatief is en verteld wat je te bieden hebt. Precies dit is voor me uitgevoerd. Echt klasse! Heb meteen nog een sollicitatiebrief besteld 😉

Robby Nicolaes

Ik was erg verrast in positieve zin over het herschrijven van mijn CV. Heel duidelijke samenvatting van kwaliteiten en eigenschappen die komen nu wel goed naar voren. Kan jullie zeker aanbevelen.

Peter Kroon

Professionele en overzichtelijke website. Datzelfde geld voor de mensen die er werken. Zeer tevreden met mijn nieuwe portfolio cv. Was de investering meer dan waard en heeft zich al meerdere malen uitbetaald. Professionele uitstraling van de lay-out en echt knap hoe de tekst zo to-the-point is herschreven. Mijn netwerk heb inmiddels van jullie op de hoogte gebracht. Ga zo door zou ik zeggen.

Eveline

MooiCV; doet wat het beloofd. Een mooi CV, goede aansprekende teksten, mooie lay out, snelle levering. Na een aantal jaren wilde ik wat kleine dingen aan laten passen, dit hebben ze binnen een dag geregeld zonder extra kosten. Top!

Jeffry Turfboer

Erg tevreden over MooiCV! Op basis van mijn huidige CV, het invullen van het vragenformulier en voorbeelden van mijn huisstijl hebben ze een fantastisch portfolio CV voor me weten te creëren welke veel beter beschrijft wie ik ben, waar ik goed in ben en waarom klanten mij zouden moeten inhuren. Echt een aanrader!

Jane

Geweldige CV ontvangen en geweldige snelle super service!!!
Zelfs nog na ontvangst eea kunnen laten aanpassen/wijzigen, geweldig.
Helemaal blij & tevreden 🙂
Thanks Pim Montijn!

Klantbeoordeling: 9.4/10     |     Lees meer ervaringen

Bij ons vind je geen standaard CV templates!

Maar cv templates die het verschil maken en waarmee jij op een baanbrekende manier zal solliciteren.

Bekijk hier alle cv voorbeelden

Elke sollicitatie begint met een onweerstaanbaar
en overtuigend geschreven CV!