Laat een carrière switch CV maken

Maak je een carrière switch? Laat een vaardigheden cv maken die weer helemaal aansluit op je nieuwe functie.

Ben je van plan om een carrière switch te maken, maar beschik je nog over een cv dat gericht is op (oude) functies die niet langer aansluiten op je nieuwe functierichting? Dan is het essentieel om een cv te hebben dat beter aansluit op je nieuwe functie en waarmee je effectiever kunt solliciteren. Een goed onderbouwd cv en sollicitatiebrief zijn cruciaal om te kunnen motiveren waarom jij hebt gekozen voor een nieuwe functierichting. Om je cv weer aantrekkelijk te maken voor de volgende stap in je carrière, is een transformatie nodig. Laat ons je helpen door een cv te maken dat perfect aansluit op je nieuwe functie en je het vertrouwen geeft om te solliciteren.

Laat een carrière switch CV / vaardigheden CV maken

Prijs: €457,-

 • Voordat we beginnen met het op maat maken van je cv, vragen wij je om ons carrière switch formulier in te vullen. Dit formulier bevat specifieke vragen die ons helpen om een beter beeld te krijgen van jouw motivatie, wensen, ambitie, kwaliteiten, functierichting en persoonlijkheid. Met deze aanvullende informatie en jouw huidige cv, creëren wij een cv dat aansluit bij jouw wensen en doelen. Indien gewenst, kunnen wij het cv ook schrijven in lijn met een concrete vacature. Ons doel is om een aantrekkelijk, functiegericht en effectief sollicitatiedocument te creëren.

 • Je cv wordt zo relevant mogelijk opgebouwd, waardoor alle belangrijke zaken direct in het oog zullen springen

 • Je werkervaring zal worden aangepast en beter in lijn met je nieuwe functierichting geschreven worden.

 • Je cv wordt voorzien van een professionele lay-out. Hiervoor kun je een keuze maken uit al onze onderscheidende cv-templates

 • Je nieuwe cv wordt aangeleverd in Microsoft Word. Het cv kun je na ontvangst zelf nog eenvoudig aanpassen.

 • Inclusief een gratis bijbehorend sjabloon voor een sollicitatiebrief

Wil je liever eerst wat meer gerichter advies?

MooiCV gratis CV check

Mocht je twijfelen over de meerwaarde om je cv te laten herschrijven of ben je benieuwd naar mogelijke verbeteringen, dan begrijpen wij dat volkomen. Wanneer je overweegt om een carrière switch te maken, kan het verstandig zijn om eerst je cv door ons te laten nakijken. Op basis van jouw vraag of wens en het toesturen van je huidige cv via e-mail, geven wij advies op maat. Hierbij kijken we ook of een andere dienst beter bij je past en/of voordeliger uitpakt. Na dit advies kun je altijd nog beslissen of je wilt kiezen voor een herschreven cv voor jouw carrière switch.

We zijn ook telefonisch bereikbaar via nummer: 073 - 21 10 527

Een aantal klantervaringen:

"Wat een fijne service! Kijken mee met de documenten die je hebt en geven eerlijke feedback. Geven duidelijke opties van hun service. Snelle communicatie, passen je gegeven feedback goed aan en binnen zeer korte tijd. Ik raad het iedereen aan!"

Berthilde
100% klanttevredenheid

"Hele goede service en nadat ik om een aanvullende service vroeg werd ik dezelfde dag nog geholpen. Waar voor je geld is hier van sprake."

Derick
100% klanttevredenheid

"Beste Pim, enorm bedankt, dit ben ik! Wat een talent om zo goed te omschrijven wat mij al weken niet lukte. Veel dank en ik kom gauw weer op de lijn."

Mischa
100% klanttevredenheid

Stappenplan naar een carrière switch CV

1 - Aanleveren informatie

Na het afronden van je bestelling ontvang je per e-mail een stappenplan om ons te kunnen voorzien van alle benodigde informatie.

2 - Wij gaan aan de slag!

Na ontvangst van alle informatie, herschrijven we je huidige cv zo succesvol mogelijk in lijn met je nieuwe functie en/of een vacature.

3 - Unieke vormgeving

De herschreven tekst verwerken we op relevante wijze in een onderscheidend CV template naar keuze. Tevens wordt je profielfoto bijgesneden en verwerkt.

4 - Samen verder finetunen

Nadat we klaar zijn ontvang je een eerste draft. Daarna gaan we samen met jou je nieuwe cv verder finetunen totdat je helemaal tevreden bent.

Alleen een vaardigheden CV laten maken of vergroot jij je kansen met...

Een aantrekkelijk LinkedIn pagina

Een aantrekkelijk LinkedIn profiel

Zodra je jouw cv hebt laten herschrijven, is het van belang om jouw LinkedIn-profiel direct te laten optimaliseren met de nieuwe inhoud van jouw cv. Steeds meer selecteurs gebruiken LinkedIn om geschikte kandidaten te vinden voor een vacature. Het is daarom essentieel dat jouw LinkedIn-profiel up-to-date is en dezelfde inhoud als jouw nieuwe cv bevat, inclusief een zoekvriendelijk geschreven summary. Een goed ingericht LinkedIn-profiel biedt waardevolle informatie over jouw professionele achtergrond en vaardigheden, en vergroot de kans dat potentiële werkgevers jou opmerken.

Een overtuigende sollicitatiebrief

Overtuigende sollicitatiebrief

Een sterk cv is niet voldoende voor een succesvolle sollicitatie. Zonder een overtuigende sollicitatiebrief is de kans klein dat je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek. Om de selecteur te enthousiasmeren en te overtuigen van jouw toegevoegde waarde voor de functie, heb je een originele en pakkende sollicitatiebrief nodig. Helaas ervaren veel mensen het schrijven van een motiverende brief als lastig en behalen ze niet het gewenste resultaat. Daarom is het verstandig om jouw sollicitatiebrief door ons te laten schrijven, zodat deze mooi in lijn is met de gewenste vacature en je de beste kans maakt op die droombaan.

Wij gaan ervoor zorgen dat jouw cv meer 'verkoopwaarde' krijgt!

We realiseren dit door:

 • je cv meer op basis van je vaardigheden en kwaliteiten te laten aansluiten op je nieuwe functierichting
 • te zorgen dat jouw cv opvalt en weer de aandacht trekt
 • de lay-out te professionaliseren en te laten opvallen
 • de aandacht van de lezer binnen korte tijd te prikkelen en vast te houden
 • te zorgen voor relevante informatie om daarmee het afhaakrisico te verlagen
 • je kans op een sollicitatiegesprek te vergroten

Wij doen er alles aan om het maximale uit jouw CV te halen.

Hieronder een aantal reacties van onze klanten.

Ik heb het hele pakket besteld en ben uitermate tevreden. Het ging om een c-level functie wat ik ook in mijn cv en brief terug wilde laten komen. Dat is gelukt, bravo!

Gracia

Wanneer het bedrijf 'Mooi CV,' van mij een cijfer mag krijgen dan wordt het een 10+. Ik ben even nieuwsgierig in alle tevredenheid waarom ik slechts een 9.4 zie staan op deze reviewpagina. 'Maatwerk,' is een understatement. Het geleverde curriculum vitae is een meesterwerk! Dankjewel voor jullie snelle schakelen.

Emma

Wat een fijne service! Kijken mee met de documenten die je hebt en geven eerlijke feedback. Geven duidelijke opties van hun service. Snelle communicatie, passen je gegeven feedback goed aan en binnen zeer korte tijd. Ik raad het iedereen aan!

Berthilde

Wil jij...af van die onzekerheid tijdens het solliciteren?je cv goed op orde hebben ondanks je carrièreswitch?de kans vergroten om uitgenodigd te worden?een professionele cv die aansluit op jouw persoonlijkheid?na jarenlange ervaring een andere weg inslaan met een goed cv?

Wil jij ook...

 • ... af van die onzekerheid tijdens het solliciteren?
 • ... als sterkste uit de bus komen tijdens het solliciteren?
 • ... niet meer afgewezen worden?
 • ... een professionele cv die aansluit op jouw persoonlijkheid?
 • ... af van het gevoel dat je niet goed genoeg bent?
 • ... na jarenlange ervaring een andere weg inslaan, alleen hoe?

Voor een vergoeding van €397,- ontvang jij een aansluitend en professioneel cv, waarmee jij jezelf van alle anderen zult gaan onderscheiden.

Na het aanleveren van alle benodigde informatie, ontvang je binnen 6 werkdagen je nieuwe cv per e-mail in Microsoft Word. Vervolgens is er nog voldoende gelegenheid om samen met ons de documenten verder te finetunen tot je helemaal tevreden bent.

Je nieuwe cv wordt geleverd inclusief een gratis bijpassend sollicitatiebrief format!

Bij ons vind je geen standaard CV templates!

Maar cv templates die het verschil maken en waarmee jij op een baanbrekende manier zal solliciteren.

Bekijk hier alle cv voorbeelden

Elke sollicitatie begint met een onweerstaanbaar
en overtuigend geschreven CV!

12.600+

Klanten ondersteund met solliciteren

(sinds 2013)

94%

Klanttevredenheid

op basis van 195 reviews

96%

Volgens afspraak aangeleverd

zodat jij op tijd kan solliciteren

MooiCV bied als enige onafhankelijke reviews via een erkend keurmerk WebwinkelKeur. Dus objectief en betrouwbaar!

  Keurmerk webwinkel