Reviews van klanten

Een aantal klantervaringen:

Hieronder een greep uit de vele reviews en reacties van onze klanten via Webwinkelkeur en ook ontvangen reacties via e-mail (niet iedereen schrijft een review ;).

Bedankt voor het herschrijven van mijn C.V. Ik ben er erg tevreden mee. Niks voor mij, maar ik heb geen op of aanmerkingen die ik nog zou willen laten doorvoeren. 😉 . Nogmaals dank voor de mooie C.V. ik ben onder de indruk!

Arnold

Datum 18-01-2023

Voor Arnold is een teammanager op het gebied van procesverbetering. We hebben zijn cv herschreven voor de functie van afdelingshoofd en zijn LinkedIn geoptimaliseerd.

Fantastisch service: Prettige, zeer vriendelijke communicatie en super snel!
Ik had een totaalpakket: sollicitatiebrief, CV & mijn LinkedIn-pagina. Was echt verrast door het verbluffende resultaat; echt een cadeautje! Twijfel je nog…..niet doen! JUST DO IT!

Rianne S.

Datum 20-12-2022

Voor Rianne S. hebben we het sollicitatie succespakket samengesteld. Rianne heeft een eigen praktijk waarin ze integratieve coaching & counseling verzorgt.

Wanneer het bedrijf 'Mooi CV,' van mij een cijfer mag krijgen dan wordt het een 10+. Ik ben even nieuwsgierig in alle tevredenheid waarom ik slechts een 9.4 zie staan op deze reviewpagina. 'Maatwerk,' is een understatement. Het geleverde curriculum vitae is een meesterwerk! Dankjewel voor jullie snelle schakelen.

Emma

Datum 07-08-2022

Wat een fijne service! Kijken mee met de documenten die je hebt en geven eerlijke feedback. Geven duidelijke opties van hun service. Snelle communicatie, passen je gegeven feedback goed aan en binnen zeer korte tijd.
Ik raad het iedereen aan!

Berthilde

Datum 21-09-2021

Ik ben positief verrast! Bedankt voor het leveren dit deskundig werk. Ik had had dit zelf niet zo kunnen bereiken. Dank jullie wel!

Pieter

Datum 23-07-2021

Pieter is een accountmanager Private Banking. Voor Pieter hebben we zijn cv op maat herschreven en een sollicitatiebrief gemaakt voor een soortgelijke functie, maar dan binnen een andere branche.

Heel, heel hartelijk dank voor alle werk dat je hierin hebt gestopt. Ik ben er heel erg blij mee. Ik ben ook heel enthousiast over het ontwerp voor de brief!! Dank je wel!!! Heel erg mooi. Ik ben een heel kritisch mens, zoals je wel gemerkt zult hebben. En dat je mij tevreden hebt kunnen stellen zegt een heleboel over jouw uitstekende kwaliteiten en de extra stap die je zet voor jouw klanten. Chapeau!!!

Nogmaals heel hartelijk dank. Ik ga de inhoud nog iets bewerken, maar voor de rest ben ik ontzettend tevreden.

Andrea

Datum 13-07-2021

Voor Andrea is een Maatwerk CV gemaakt in de richting van Bedrijfsjurist. Daarbij is de lay-out verder ontworpen om beter aan te laten sluiten op juridisch vlak.

Dank voor het herschrijven van mijn CV! Ik ben onder de indruk van het resultaat. Ik heb zelf een paar kleine foutjes hersteld (mag geen naam hebben), maar ben helemaal tevreden met het mooie resultaat. Ik wil mijn nieuwe cv nu ook meteen laten vertalen. Daar kom ik nog op terug.
Alvast dank voor je reactie en inzet !

Michaël

Datum 17-06-2021

Michaël is een betrokken en inspiratievolle trainer, coach, docent en ad interim marketing & sales professional. Voor Michaël hebben we zijn cv herschreven en op zijn wens een nieuwe cv lay-out ontworpen.

Dit is de tweede keer dat ik hier gebruik van maak. De eerste keer heeft het me een baan opgeleverd, maar door reorganisatie.... Besloten als ZZPer verder te gaan en een portfolio cv besteld. Het resultaat is erg professioneel, een cv waar ik echt mee voor de dag mee kan komen. Ze hebben zelf een personal website voor me gemaakt, dus nu ook online vindbaar. Ik ben helemaal tevreden en raad het iedereen aan!

Jasper

Datum 07-04-2021

Voor Jasper is een Portfolio CV op maat gemaakt in de richting van Arbeidsdeskundige/Coach. Vanwege de ontwikkeling van een nieuwe dienst, is in het kader van een try-out tevens een website gemaakt om Jasper ook online op professionele wijze te kunnen presenteren.

Gewoon heel goed. Allereerst een goed en informatief telefoongesprek gevoerd. Toen besloten om mijn cv op maat te laten opmaken en meteen mijn LinkedIn te verbeteren. Mooi cv heeft echt een erg sterke cv voor me gemaakt, waarvan ik nogal onder de indruk was. Daarna is mijn LinkedIn ook aangepast, die nu dus ook helemaal aansluit op mijn nieuwe cv. Mijn complimenten hoor!

Liever annoniem

Datum 03-01-2021

Mijn complimenten.
De sollicitatiebrief ziet er fantastisch uit! De inhoud van de brief had ik zelf nooit zo goed / mooi kunnen verwoorden! De cv is ook helemaal top en erg professioneel.
Ik ben er heel blij mee, ontzettend bedankt daarvoor!

Ayan

Datum 28-12-2020

Voor Ayan hebben we een sollicitatiebrief geschreven voor de functie van sociaal wijkbeheerder.

Helemaal top, niets aan veranderen. Hartstikke bedankt voor je hulp en medewerking, aangezien het op zo een korte termijn af moest zijn. Hiermee kan ik weer met vertrouwen beginnen aan de nieuwe sollicitatieronde!

Anisha

Datum 11-12-2020

Voor Anisha hebben we een sollicitatiebrief geschreven om in aanmerking te komen voor de opleidingsplaats tot AIOS-Anesthesiologie bij het AMC.

Super bedankt voor de snelle service en het omschrijven van mijn CV! Ik ben erg onder de indruk hoe je dit hebt gedaan! Ik wil graag nog enkele zinnen ietsjes anders formuleren om ze beter bij mij als persoon te laten aansluiten, maar dat kan ik uiteraard ook zelf in de word varriant.

Deze CV is vele male beter en pakkender dan mijn oude CV en ik ben er dan ook heel erg blij mee! Ik ben nu ook wel erg benieuwd geworden hoe de sollicitatiebrief uit zou zien als ik deze door jou zou laten opstellen. 😉

Lars

Datum 18-11-2020

Voor Lars hebben we zijn huidige cv op maat herschreven gericht op vacatures als projectmanager ruimtelijke ontwikkeling en strategisch beleidsadviseur.

Ik was al onder de indruk van de professionele website, maar ben zeer verrast over de geleverde diensten. Ik heb mijn cv op maat laten maken omdat mijn huidige cv best oudbollig was en niet aansloot op de huidige tijd. Als directeur wil je gewoon een vlekkeloze cv die representatief is en verteld wat je te bieden hebt. Precies dit is voor me uitgevoerd. Echt klasse! Heb meteen nog een sollicitatiebrief besteld 😉

Ronald

Datum 12-11-2020

Ronald is een directeur voor een internationale organisatie in de foodbranche. We hebben een Maatwerk CV en een sollicitatiebrief samengesteld.

Ik ben heel verheugd dat ik je kan melden dat ik aangenomen ben bij het Elisabeth TweeStedenziekenhuis als Organisatorsch Hoofd! Jij heb hier de motivatiebrief voor gemaakt, mijn cv herschreven en LinkedIn geupdate. Na wat wat kleine aanpassingen van mijzelf heb ik die verstuurd, ben ik uitgenodigd en heb ik nu de baan, na de nodige procedures die ik moest doorlopen!! Ik start 15 december as. al! Heel spannend maar ook enorm leuk en het is dus gelukt een carrière switch te maken, van de bancaire wereld naar de zorgwereld, mede met hulp van jullie!!! Wel een uitdaging in deze Corona tijd, om te starten op de IC, maar die uitdaging ga ik graag aan.

Ik wil je dus heel erg bedanken voor jouw bijdrage in het krijgen van deze baan!!
De Engelse versie van mijn CV heb ik nu niet nodig gehad, maar gaat in de toekomst wie weet altijd nog van pas komen.

Manon

Datum 04-09-2020

Manon is een zeer ervaren Manager intensieve begeleiding in het Bankwezen. We hebben voor haar het Sollicitatie Succespakket samengesteld en tevens herschreven richting een andere branche.

Professionele en overzichtelijke website. Datzelfde geld voor de mensen die er werken. Zeer tevreden met mijn nieuwe portfolio cv. Was de investering meer dan waard en heeft zich al meerdere malen uitbetaald. Professionele uitstraling van de lay-out en echt knap hoe de tekst zo to-the-point is herschreven. Mijn netwerk heb inmiddels van jullie op de hoogte gebracht. Ga zo door zou ik zeggen.

Peter Kroon

Datum 07-05-2020

MooiCV; doet wat het beloofd. Een mooi CV, goede aansprekende teksten, mooie lay out, snelle levering. Na een aantal jaren wilde ik wat kleine dingen aan laten passen, dit hebben ze binnen een dag geregeld zonder extra kosten. Top!

Eveline

Datum 31-01-2020

Goede service en goed resultaat. MooiCV heeft een keurige website. Op vragen wordt snel geantwoord. Mijn nieuwe CV was netjes binnen de opgegeven tijd klaar. En het CV zag er prima uit, zowel qua layout als tekst. Helemaal tevreden.

Niek

Datum 16-01-2020

Op deze manier wil ik je nog laten weten zeer tevreden te zijn met het herschreven CV. In combinatie met de lay-out ziet het er gewoon top uit. Hier en daar heb ik tekstueel wat aangepast om aangescherpt. Vandaag mijn sollicitatie in kunnen en heb al meteen een uitnodiging voor een gesprek ontvangen. Hartelijk dank voor je actie en inzet.

Peter

Datum 27-11-2019

Peter is een ondernemende management professional op een Universiteit, voor het initiëren en vormgeven van een integrale lange termijn strategie- en visieontwikkeling binnen het domein professional education.

Ik ben een heel proces ingegaan. Had gekozen van een carrièreswitch cv en heb het loopbaanformulier ingevuld. De gerichte vragen hebben me behoorlijk aan het denken gezet, maar kreeg daardoor ook meer inzicht in mijn kwaliteiten en hoe ik die kan inzetten. Vervolgens heeft Pim mijn cv werkelijk top getransformeerd naar een cv die echt goed aansluit op mijn nieuwe functierichting. De vertaling van alle informatie die ik had aangeleverd, mijn cv en nog wat competentieonderzoeken, zijn strak gebundeld tot een duidelijk verhaal en presentatie. Ook de motivatiebrief is echt super goed op mijn nieuwe functie geschreven. Ik wilde dit toch even vermelden.. Heel erg bedankt, je hebt er een ambassadeur bij hoor!

Robbert

Datum 08-10-2019

Robbert is een ervaren accountmanager met 19 jaar ervaring. Hij heeft als doel gesteld meer voor de maatschappij te willen betekenen. We hebben zijn cv getransformeerd naar de functie van docent/coach geschiedenis. Tevens hebben we een vacaturegerichte motivatiebrief geschreven. 

Robbert heeft per e-mail aangegeven na twee gesprekken de baan te hebben gekregen. Mooi resultaat!  

Erg tevreden over MooiCV! Op basis van mijn huidige CV, het invullen van het vragenformulier en voorbeelden van mijn huisstijl hebben ze een fantastisch portfolio CV voor me weten te creëren welke veel beter beschrijft wie ik ben, waar ik goed in ben en waarom klanten mij zouden moeten inhuren. Echt een aanrader!

Jeffry Turfboer

Datum 23-09-2019

Jeffrey is een zelfstandig Senior IT Project Manager en gecertificeerd Professional Scrum Master en Product Owner. Hij wordt ingehuurd door grote vooraanstaande bedrijven waaronder KLM, Zorginstituut Nederland en Heineken.

Geweldige CV ontvangen en geweldige snelle super service!!!
Zelfs nog na ontvangst eea kunnen laten aanpassen/wijzigen, geweldig.
Helemaal blij & tevreden 🙂
Thanks Pim Montijn!

Jane

Datum 07-02-2019

Absoluut tevreden. Ik heb voor de tweede keer gebruik gemaakt van jullie diensten en meer dan tevreden! Ik heb zelf enkel gebruik gemaakt van de invul CV dienst, waardoor mijn CV zeker een stuk aantrekkelijker is geworden. Top! Zeker in de toekomst voor herhaling vatbaar.

GinaV.

Datum 13-02-2018

In een woord fantastisch!. Ik heb ervoor gekozen mijn CV op maat te laten schrijven omdat ik na 17 jaar de arbeidsmarkt weer ga verkennen. Zo te zien is er veel veranderd en ben dan ook erg blij dat ik deskundige hulp heb ingeroepen. Een goed telefonisch consult wat me ook weer nieuwe inzichten heeft gegeven. Mijn CV en ook een strakke sollicitatiebrief zijn opgestuurd. Ik ben benieuwd! Mensen van MooiCV, mijn dank is groot!

Ralf

Datum 07-02-2018

A friend of mine recommended me MooiCV as she was very happy with their service and she has been absolutely right. I have spoken over the phone with Hanneke who not only was very professional but in no time prepared, re-wrote and put some order in my messy CV. Few times I asked her to change/update some small things and she would always do it immediately. I have also been invited for an interview with the new CV. If you are looking for a fresh and distinctive layout combined with excellent service, I would definitely recommend the MooiCV.

Sara

Datum 20-11-2017

Snelle en acurate handelswijze en zeer tevreden over het eind resultaat !
Enkele reacties uit mijn netwerk:

- Mijn complimenten. Ziet er prachtig uit en duidelijk dat er tijd en moeite in is gestoken.
- Wauw erg mooi CV geworden! Goed idee om een professionele club in de arm te nemen. Mooiste CV dat ik gezien heb so far!
- Bedankt voor jouw CV. Ziet er goed uit!
- Het ziet er werkelijk schitterend uit!
- PRACHTIG...... PRACHTIG !!!!!!! Ziet er geweldig uit !
- Wat een verschil met onze cv s en sollicitatiebrieven. Zo spring je er denk ik wel uit.
- Super portfolio man!!! Ziet er Pro uit en volledig in stijl geschreven…
- Ziet er geweldig uit ! Kleurijk en origineel met die plaatjes en tekst dat ik een oogopslag je kennis en ervaring laat zien. Top!
- Ziet er echt top uit, Kun je trots op zijn

Jeroen van der Linden

Datum 21-09-2017

Ik heb ervoor gekozen om mijn CV volledig op maat te laten herschrijven door het team van MooiCV. Superblij met het resultaat! Zeer vriendelijke service. Je krijgt echt waar voor je geld, een hele goede investering. Zeker een aanrader. Dreamjob, here I come!

Suzanne Zijp

Datum 17-07-2017

Kan een leuk verhaal ophangen, maar concreet me cv is de shit; nu en de brief die ze hebben gepend is geniaal!!! En o ja, heb die baan die ik wilde hebben, resultaat leveren ze:) moest alleen wel zelf het gesprek doen;)

James black

Datum 17-07-2017

De hulp van MooiCV heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Mijn contactpersoon, Paulien, pakte snel op hoe ik het wilde hebben en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze nam de tijd voor het telefonisch interview en wist de tekst op mijn oude CV te vertalen naar handig gekozen, zakelijke en aansprekende termen. De CV is inhoudelijk sterk geworden en heeft een prachtige lay-out gekregen. Ik ben er erg blij mee!

Lieke

Datum 26-06-2017

Om te beginnen een pluim voor de overzichtelijk site met voorbeelden zodat je kunt zien hoe je eindresultaat (brief/cv) er uit komt te zien. Vanaf het begin een prima contact gehad met Pim, duidelijk via de mail en geen vraag was te weinig, echt klantgericht. Ook een telefoontje kon zo gemaakt worden en ook dan werd je vriendelijk geholpen. Snelle, duidelijke en professionele communicatie een fijn gevoel qua klant.

Mijn oude brief en cv werden omgetoverd naar een prachtig ontwerp waar je als klant blij van wordt. Ik had het misschien eerder moeten doen. Ik wil iedereen bedanken die hebben meegewerkt aan het realiseren van mijn brief en cv.

Veel succes met het voortzetten van jullie bedrijf.

Wout

Datum 01-06-2017

Zeer professionele en grondige aanpak. Ik heb gekozen voor een maatwerk CV omdat ik een CV wilde waarin de bewoordingen gekozen werden door persoonlijk contact met een professional. Op die wijze ontstaat een CV welke is opgesteld door iemand die van buitenaf naar jou als persoon kijkt en deze, na veel doorvragen, treffend weet te verwoorden. Ik ben zeer blij met het resultaat!

Gert Knoop

Datum 30-05-2017

Erg fijne, klantgerichte service bij MooiCV! Een jaar geleden door hun een zeer professionele CV laten maken, maar ook nu een jaar later staat de deur nog open voor vragen en deskundig advies. Bedankt voor alles! Groetjes Laurine Brucher

Laurine Brucher

Datum 10-05-2017

In de morgen een format voor een CV gekocht waar MooiCV de foto nog in moest zetten. Nog dezelfde morgen ontving ik de foto- versie van de CV en kon ik aan de slag. Toen ik ergens niet uit kwam en daarover mailde had ik binnen een half uur een uiterst servicegerichte reactie, mocht ik mijn CV even op de mail zetten en kreeg ik hem met de gewenste aanpassing weer terug incl nog een paar tips. Geweldig!

Pascal

Datum 06-04-2017

Zeer vriendelijke meedenkende mensen die begrijpen hoe het onderscheid te maken tussen een goed cv en een die sprankelt. Kort krachtig en mooi verwoord. Na de eerste oplevering wilde ik nog een aanpassing, dit was geen enkel probleem. Goed persoonlijk contact en snelle oplevering. Super blij mee!

Laura

Datum 04-04-2017

Die 150 is goed besteed!!! Al enige tijd maakte ik gebruik van mijn eigen CV. Omdat ik bang was mijn sterke punten en behaalde resultaten te verwijderen was mijn CV langdradig en minder krachtig geworden. MooiCV heeft mijn cv tot 1 A4-tje weten te reduceren. Op dezelfde dag dat ik het eindproduct kreeg heb ik gemaild naar een organisatie of een bepaalde vacature nog actueel was, in de bijlage mijn nieuwe CV. De dag daarna wordt ik gebeld of ik op gesprek wilde komen, ze waren onder de indruk van mijn CV. Een week later heb ik het arbeidsvoorwaardenvoorstel getekend en begin ik binnenkort met mijn nieuwe uitdaging.

Mark

Datum 31-03-2017

Wow wat ben ik blij dat ik voor MooiCV heb gekozen. Zeer professionele aanpak en zeer snelle oplevering. Na de 1e oplevering kon ik ook gewoon punten doorgeven die ik aangepast wilde hebben en deze werden ook doorgevoerd. Dank voor de hulp het was het geld meer dan waard.

Richard

Datum 08-02-2017

Ik heb bij twee andere webshops een cv gedownload en ook laten herschrijven. Was eigenlijk elke keer niet helemaal tevreden. Uiteindelijk met Mooicv contact gezocht en had meteen een goed gevoel nadat ik er iemand had gesproken. Uiteindelijk heb ik mijn cv nogmaals laten herschrijven en meteen een sollicitatiebrief laten schrijven. Het resultaat oversteeg mijn verwachting! Een dik compliment. ik schijf niet snel een review, maar nu ik een baan heb wilde ik het toch echt delen. Mensen, naar mijn mening is er geen beter bedrijf om met succes te solliciteren. Ik heb al verschillende mensen jullie website doorgegeven.

Chantal

Datum 02-01-2017

Als ik 8 sterren kon geven dan zou ik het doen. Zeer snelle en professionele communicatie. Ik heb alle informatie die ik in mijn cv verwerkt wilde hebben aangeleverd wat uit kwam op 4 A4tjes. De ontwerpers van mooicv hebben dit zo ontzettend goed samen gevat en opnieuw ingedeeld dat er uiteindelijk 2 zeer pakkende, perfect samen gevatte, prachtig ontworpen A4tje's van zijn gemaakt. Ik zou het aan iedereen aanraden. Dankzij mijn mooi ontworpen, overzichtelijke, professionele unieke en originele cv heb ik direct de baan gekregen waar ik op gesolliciteerd had. Binnenkort ga ik nog een bestelling plaatsen om mijn cv ook in het engels te laten vertalen. Top!

Angela

Datum 17-11-2016

Ik was op zoek naar een partij die mijn recht toe recht aan CV kon ombouwen naar een vaardigheden CV. Paulien van MooiCV heeft mij hier meer dan prima in geholpen. Mijn CV is nu een CV die nu prima laat zien over welke vaardigheden en competenties ik beschik. Ik kan MooiCV dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een partij die je ondersteunt bij het ombouwen van je huidige standaard CV.

Mattie Verwijmeren

Datum 11-11-2016

Ik ben heel tevreden over de methode waarmee MooiCV werkt. Het kontakt is prettig en er is aandacht voor de klant. Na het doorspreken van de vragenlijst is binnen een week een eerste CV opgeleverd. Op of aanmerkingen worden snel verwerkt waarna er na maximaal een week een professionele CV is gemaakt die direct kan worden gebruikt. Prima ervaringen met MooiCV!

Hans van Dongen

Datum 05-10-2016

En nu ook een baan!
Ik heb mijn cv laten schrijven en een nieuwe layout laten geven. Dit was al wel enige tijd geleden, maar nu ik ook een baan heb kunnen krijgen, wilde ik dit toch even laten weten. Mijn cv sprong er flink uit tussen alle andere reacties. Toen ik op gesprek ging was dit het eerste waarover iets werd gezegd. Mijn cv viel op, maar ook de het stukje 'over mij' vonden ze erg sterk. Uiteindelijk ben ik na drie rondes aangenomen voor een baan als directie secretaresse. Gewoon top! Dus een aanrader voor iedereen!

Jenneke

Datum 28-08-2016

Erg tevreden over Mooicv.nl. Rond 6 april 2016 contact opgenomen met Mooicv.nl. Eerst telefonisch contact .Een prettig gesprek met de dame aan de telefoon. Zelf een sjabloon uitgezocht die ik vond passen bij mij. Die bestelde ik met bijbehorende sjabloon briefpapier. Betaling verliep smooth en binnen een paar seconden kreeg ik de aanpasbare sjablonen (Word document) per mail toegestuurd en kon hier meteen mee aan de slag. Het lukte mij niet om mijn foto goed geplaatst te krijgen. Ik mailde mijn nieuwe CV naar MooiCV met de vraag of zij dit konden doen. Dit werd gewoon voor mij gedaan zonder hier extra voor te betalen. TOPSERVICE!!!

Edith

Datum 28-06-2016

De beoordeling door MooiCV van mijn huidige (inmiddels verleden) CV was sober en weinig onderscheidend vermogen. Het advies was een krachtige personal pitch als eerste kennismaking. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een volledige herschrijving van mijn in Engels geschreven CV. De levering was binnen de 4 dagen zoals aangegeven. Het Engels was goed. De persoonlijke pitch, raak. De paar aanwezige schrijffouten en vergeten item was binnen een dag verwerkt.
Prettig dat je ook een word document bijgeleverd krijgt om zelf aan de slag te kunnen, plus een template voor een Motivatiebrief.
De communicatie via mail verliep prima, helder.
De uitnodiging voor een oriënterend gesprek na sollicitatie met mijn nieuwe CV is binnen.
Het kost een paar centen maar nu heb ik ook zeker wat.

Smart

Datum 06-06-2016

Superblij met mijn nieuwe cv! Paulien heeft precies de toon te pakken die ik erin wilde leggen en mijn persoonlijke situatie en vaardigheden heel treffend weergegeven. Zelf heb ik er nog wat aan kunnen 'kneden' om het nog wat meer eigen te maken en aan te passen op vacature/ bedrijf etc, ideaal!
Hiermee zal ik absoluut een mooie eerste indruk kunnen maken en het heeft mijzelf in ieder geval héél veel nieuwe energie gegeven om mijn zoektocht voort te zetten naar die leuke baan.
Snelle levering en persoonlijke benadering, top!

M. van den Oort

Datum 01-04-2016

Heel tevreden. Ik heb eerst advies gevraagd om te kijken naar de huidige staat van mij CV.
In de reactie van Pim werden verschillende verbeterpunten aangegeven en de mogelijkheden besproken betreft mijn CV.
In overleg met Pim heb ik besloten mijn CV te laten herschrijven.

Een aantal werkdagen later ontving ik mijn CV van Pauline en ik was zeer te spreken over de manier waarop mijn CV herschreven is, met wat kleine puntjes en aanpassingen hebben ze bij MOOICV mijn saaie standaard CV kunnen omtoveren tot een CV die boven op elke stapel ligt!

Martijn

Datum 21-03-2016

De laatste jaren heb ik weinig gedaan om mijn CV up to date te houden. Nadat mijn contract niet meer verlengd werd, moest ik weer solliciteren. Ik zag dat er een hoop verandert is op het gebied van CV's. Ik heb besloten om via www.mooicv.nl een nieuwe cv te laten maken. Het verschil met mijn oude CV is enorm. Achteraf schaam ik mij er eigenlijk voor dat ik mijn oude CV als bijlage bij mijn sollicitatiebrieven heb toegevoegd...
Mijn nieuwe CV is prachtig qua lay-out en alle werkzaamheden staan chronologisch in de juiste volgorde. Ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb om mijn CV onder handen te laten nemen door het team van MooiCV! Het voelt als een nieuwe frisse start en dat geeft nieuwe moed.
Het CV wordt zowel in Word als PDF aangereikt en er zit een format voor een sollicitatiebrief bij. Zeer tevreden met de service en snelle afhandeling. Prima site!

Maarten

Datum 04-11-2015

Voor mij was het al enige tijd geleden dat ik mocht solliciteren en in de loop van de tijd is er wel veel veranderd. Daarom heb ik contact gezocht met MooiCV. De opdracht die ik mee gaf was; willen jullie mijn cv herschrijven zodat ik eruit spring bij een sollicitatie en met een layout waar ik zelf al een idee over had qua vormgeving. Nu dat is bijzonder goed gelukt! Adequaat, snel werd er gereageerd en samen hebben we iets moois neer gezet, het resultaat is Uniek en helemaal van mij. Dat mijn cv er uit sprong werd al gauw duidelijk want op de eerste vacture waar ik op solliciteerde met mijn nieuwe cv werd ik gelijk uitgenodigd en kreeg ik direct een compliment over mijn mooie cv! En ik heb de baan!

Herma

Datum 04-11-2015

Het maken van een overzichtelijk CV is bepaald geen sinecure. Ik vind het lastig om mijn motivatie en ervaring op 1 A4'tje weer te geven. Daarom heb ik contact gezocht met de mensen van MooiCV. Het resultaat mag er zijn. Een professioneel vormgegeven CV, overzichtelijk ingedeeld en last but not least heldere teksten. Het is nu voor iedereen duidelijk wie ik ben, welke ervaring ik heb en wat mijn toegevoegde waarde is voor werkgevers.

Fawzi Salih

Datum 26-08-2015

Een CV en motivatiebrief om trots op te zijn! Ik kan nu solliciteren en een goed verzorgde indruk achterlaten, want de eerste indruk, daar draait het om! Als je dan toch voor een nieuwe baan wilt gaan, doe het dan goed!
Ik kon altijd met vragen terecht en ben hartstikke snel geholpen door een heel vriendelijk team. Ook wordt er meegedacht, niet geheel onbelangrijk.
Bovendien werd de cv en motivatiebrief ruim binnen de gestelde termijn toegezonden.

Miranda

Datum 06-07-2015

Zeer mooi werk geleverd binnen een zeer korte tijd! Ik weet waar ik terecht kan als ik opnieuw mijn CV moet pimpen. Hartelijk dank en ik maak alvast reclame voor jullie. Een raad die ik jullie mss kan meegeven: maak jullie website ook beschikbaar in het Engels. Heb ondertussen een aantal collega's die interesse hebben, maar geen Nederlands kunnen. Doe zo voort!

Tina

Datum 17-02-2015

Met mijn nieuwe CV ben ik heel tevreden. Ik leverde rond oud & nieuw mijn gegevens in en na twee dagen kreeg ik bericht dat mijn CV plus layout van de sollicitatiebrief klaar was. Ik had nog twee wensen mbt de CV en ook die werden binnen enkele dagen verwerkt. Ook na deze aanpassing kreeg ik de vraag of alles naar wens was en of er nog aanvullingen cq verbeteringen nodig waren. Heel professioneel, heel snel en heel nauwkeurig. Mijn CV onderscheidt zich nu van anderen en ik ben er heel blij mee!! MooiCV doet wat het belooft.

Anjo

Datum 17-01-2015

Omdat ik op dit moment aan het solliciteren ben vanwege het feit dat mijn werkgever failliet is gegaan, kreeg ik een artikel via iemand over het "nieuwe solliciteren". Daarin stond een heel klein stukje over het "pimpen" van je cv en werd mooicv genoemd. De volgende dag gezocht, twee formats besteld.
Meteen mijn cv met een van de formats opgemaakt, een mooie motivatiebrief erbij dag daarop gereageerd op een vacature, en de dag daarop uitnodiging voor gesprek!! Waarbij in de terugkoppeling nadrukkelijk vermeld stond: Met de complimenten voor je cv en motivatie!!
Echt een aanrader dus! Zeker de moeite waard om te proberen, op deze manier kun je je in ieder geval in de eerste (brief/cv) selectie al onderscheiden ten opzichte van alle andere medesollicitanten. Gewoon doen!!

Angelique

Datum 30-10-2014

Ik heb 2 keer mooi cv ingeschakeld. 2 keer super tevreden. Zowel voor een Engelstalige als Nederlandstalige cv. Mooi cv heeft mij goed kunnen adviseren over een layout die bij mijn persoonlijkheid en mijn werk past. Ik heb nu vele meer aanbod voor werk en ik krijg heel veel complimenten over mijn cv. Opbouw, format, layout, de taal etc.... alles is gewoon perfect. Voor de prijs kwaliteit , dienstverlening, after sales, niemand tipt aan Mooi cv.

Sabrina

Datum 20-09-2014

Een tijdje geleden heb ik mijn CV bij MooiCV laten pimpen en herschrijven. Het resultaat was echt fantastisch. Na mijn tweede sollicitatie als Internationaal Marketing Manager werd ik uitgenodigd, naar zeggen op basis van mijn nieuwe CV vanwege de unieke opmaak. Na een assessment en twee vervolg gesprekken zelf aangenomen! Mensen twijfel niet, dit bedrijf levert vakkundig werk af, blijft netjes in contact en denkt met je mee. Ik ben zeer tevreden, thumbs up!

Reinier

Datum 27-07-2014

Top service. Dezelfde dag had ik mijn professionele template al in mijn inbox. Heel makkelijk om te verwerken. Het is een mooi cv geworden waar ik erg blij mee ben. Nog mooier dat ik met dit cv publiekswinnaar en 2e bij het recruiterspanel ben geworden bij een verkiezing van het cv van de maand januari (voor info zie sollicitatielab.nl)

Jolijn

Datum 05-02-2014

Ik heb mijn CV laten pimpen. Netjes binnen twee dagen had ik de proefversie ontvangen. Mijn CV bestond uit 3 kantjes en ik wilde het terug brengen naar twee kantjes. Zo gezegd zo gedaan. Ik heb nu echt een unieke lay-out en de tekst is keurig overzichtelijk in duidelijke koppen verwerkt. Met name mijn functie-omschrijving is netjes herschreven. Als ik nou geen indruk ga maken...

Pim bedankt, het is echt een aanrader voor iedereen!

Noah

Datum 04-12-2013

4.500+

CV's herschreven

Sinds 2013

9,4

Gemiddelde klantbeoordeling

Op basis van 184 reviews

97%

Volgens afspraak aangeleverd

Zodat jij op tijd kan solliciteren

MooiCV bied als enige onafhankelijke reviews via een erkend keurmerk WebwinkelKeur. Dus objectief en betrouwbaar!

  Keurmerk webwinkel