Loopbaancoach traject voor executives

Professionele en persoonlijke ondersteuning naar een volgende positie

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je denkt eraan om je cv te professionaliseren en klaar te zijn om de markt op te gaan. Ja? Of toch nog niet?

Heb jij helder voor ogen waar je (nieuwe) toekomst ligt en hoe je deze weg gaat bewandelen? Hoe je een nieuwe baan of opdracht kunt veroveren door effectief te netwerken en hoe jezelf te presenteren tijdens een sollicitatiegesprek? Wat je toegevoegde waarde voor een bedrijf is en in welke rol je dit gaat uitvoeren? Antwoorden op deze vragen en ze werkelijk toe te passen, daar zijn onze loopbaantrajecten precies op ingericht.

Met 100% uitstroomsucces hoeven we niet te onderbouwen waarom je hiervoor zou kiezen.

Loopbaancoach trajecten voor executieves

Je staat op een kruispunt van je loopbaan. Je huidige baan/opdracht biedt je niet genoeg uitdaging meer; je bent toe aan een nieuw carrièreplan. Daar helpt onze loopbaancoach mee!

Samen zorgen we ervoor dat je klaargestoomd wordt om met vol vertrouwen het verschil te maken tijdens de volgende stap in je loopbaan. Wanneer je een leerpunt kunt duiden op twee of meer items zoals hierboven is beschreven, dan is het aan te bevelen om een loopbaancoachingstraject in te zetten met onze deskundige en betrokken loopbaancoach. Een traject is altijd maatwerk! We plannen graag een (vrijblijvend en kosteloos) telefonisch intakegesprek met je in. We vinden het belangrijk dat er een klik is en wanneer dit het geval is formuleren we samen de doelen.

Je kunt een e-mail sturen naar: info@mooicv.nl
Of bel ons op telefoonnummer: 073 - 211 05 27

Laat ons contact met je opnemen en vul hieronder je gegevens in:

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.

Coachingstrajecten

Een intakegesprek biedt meer duidelijkheid welk traject het beste bij je past.

Medium Traject
3.700,-

Bestaande uit 5 gesprekken van maximaal 2 uur per gesprek

De vermelde bedragen zijn exclusief BTW.

Intensief Traject
4.700,-

Bestaande uit 8 gesprekken van maximaal 2 uur per gesprek

De vermelde bedragen zijn exclusief BTW.

De thema's de behandeld worden

Bepalen en/of verscherpen van je loopbaanfocus

Samen ontdekken we waarin jij het verschil wil maken en in welke sector. Je formuleert antwoorden op de vragen "wat is mijn toegevoegde waarde, hoe help ik welke organisatie en in welke rol". Je leert dit ook helder te verwoorden binnen netwerk- en sollicitatiegesprekken.

Een professioneel CV en sollicitatiebrief

Samen maken we je cv en LinkedIn profiel op. De lezer krijgt een goed beeld welk verschil jij maakt en hoe jij je organisatie een stap verder hebt gebracht. Je merkt dat dit hele proces je zelfvertrouwen geeft; je ontdekt een "rode draad" in je profiel. Je cv is een paar jaar oud en het is nodig om de puntjes op de spreekwoordelijke "i" te zetten. We maken je cv per functie scherp zodat de lezer een goed beeld krijgt van je toegevoegde waarde. Het is belangrijk dat je per functie goed uitlegt hoe jij het verschil hebt gemaakt en hoe jij je organisatie een stap verder hebt gebracht. Hierna zorgen we voor een up-to-date vormgeving van je cv. Hierdoor val je op!

Optimaal gebruik van van je LinkedIn profiel

Het is belangrijk dat je de juiste woorden gebruikt in je profiel zodat LinkedIn weet welke vacatures die aan jou kan koppelen. Ook wordt je, door de juiste woorden te gebruiken, beter gevonden door headhunters en recruiters. Op het platform kun je recruiters gaan volgen en op deze manier sneller op de hoogte komen van kansen in de markt. Je ziet precies welke contacten er werken binnen welke bedrijven, dat maakt het netwerken veel makkelijker.

Zodra je cv is geprofessionaliseerd dan wordt je LinkedIn profiel geoptimaliseerd met de herschreven inhoud van je nieuwe cv. Veel selecteurs gebruiken LinkedIn om geschikte kandidaten te vinden voor een vacature. Wij zorgen ervoor dat jouw LinkedIn profiel helemaal up-to-date en aansluit op de inhoud van je nieuwe cv. Binnen het onderdeel "samenvatting" heb je je strategische pitch helder verwoord waardoor het meteen duidelijk wordt voor de lezer waar en hoe jij op je plek bent. Dit helpt je ook in het (online) netwerken. Doordat je ook goede "tags" (kernwoorden) gebruikt val je op bij bedrijven waarvoor je zou willen werken.

Een goed ingericht LinkedIn profiel geeft informatie over je professionele achtergrond en vaardigheden, en het helpt je beter opgemerkt te worden door potentiële werkgevers.

Effectief en succesvol netwerken naar je volgende baan

In gesprek raken met organisaties die jij interessant vindt en ontdekken of er passende posities zijn, is een belangrijk onderdeel van de begeleiding. Ik help je met een goed werkend plan van aanpak. Je (her)ontdekt het plezier in het voeren van netwerkgesprekken. We formulieren samen je netwerkstrategie, bepalen we je netwerkdoelen en het script (hoe kom je binnen en welke vragen stel je tijdens een netwerk gesprek). Hierna bepalen we de aanpak, zodat je precies met de gewenste bedrijven en contacten in gesprek raakt en je als "preferred candidate" wordt gezien zodat je een nieuwe baan/opdracht wordt gegund.

Vol vertrouwen en zelfverzekerd solliciteren

We bespreken hoe je reageert op een vacature. En wat het geheim is van een winnende brief en helpen je met het opstellen of redigeren van je motivatiebrief. We oefenen sollicitatiegesprekken aan de hand van de vacature inhoud en o.a. de lijst van 'de 14 meest gestelde sollicitatie vragen'. Ook bespreken we hoe je reageert op een vacature, wat het geheim is van een winnende sollicitatiebrief en oefenen we kort het sollicitatiegesprek.

Loopbaancoach Klazina Oldenhuis

Klazina Oldenhuis - Loopbaancoach

Klazina is een bevlogen en zeer resultaatgerichte loopbaancoach, waar MooiCV inmiddels als jaren mee samenwerkt. Dit heeft ertoe geleid om ons samenwerkingsverband verder te intensiveren en uit te breiden.  door professionele loopbaantrajecten te ontwikkelen voor executieves. Na een periode van voorbereiding  Na op het gebied van Personal Branding en Loopbaanmanagement. In het jaar 2003 was ik nog corporate accountmanager in de Telecom. Mijn opdracht was het aansluiten van Nederlands grootste bedrijven op het internet. Als dochter van een uitvinder vond ik e-commerce een gigantisch interessante ontwikkeling. Ik zag bedrijven voor mijn ogen veranderen. En dat dit impact had op vele functies binnen bedrijven. Wanneer je niet meedeed of mee kon komen als directeur / manager / adviseur stond je meteen aan de zijlijn. Wat was ik daar graag het gesprek met hen over aangegaan! Maar ja, dat was niet mijn rol. En iedere keer, na het bezoeken van weer een bedrijf reed ik hierover meer en meer gefrustreerd weg. Na een jaar besloot ik het roer om te gooien. Heel veel collega's vonden het spannend wat ik deed. Een glansrijke carrière stop laten zetten met de daarbij horende prachtige voorwaarden. Ik gaf mezelf een half jaar om een gedegen opleiding te volgen, stages in te zetten en een waardige loopbaancoach te worden. Dat is me gelukt. Mijn eerste vijf jaar ervaring deed ik op binnen een gerenommeerd bedrijf.

Met een trackrecord van 100% succesvolle transfers voor executieves, is Klazina een ware aanwinst voor MooiCV en voor haar klanten. Niet zomaar een loopbaancoach, maar nog echt betrokken bij het behalen van de gewenste klantdoelen.

Noloc erkend

Een gedegen voorbereiding en een professionele sollicitatie presentatie

CV templates die het verschil maken en zorgen voor een baanbrekende sollicitatie.

Bekijk hier al onze onderscheidende CV templates

Met meer zelfvertrouwen de volgende stap in je loopbaan maken?

Samen zorgen we voor een stralend (online) personal brand, een uitmuntend cv en sollicitatiebrief, en een zoekvriendelijk LinkedIn profiel. Daarna coachen we je persoonlijk en zakelijk naar jouw gewenste functie en positie in een organisatie.

GET STARTED

0$

Bedankt. Je wordt nu doorgestuurd naar je winkelmand

Kies allereerst een unieke lay-out voor je CV

Je nieuwe cv voorzien we van een professionele lay-out, met gebruik van een van onderstaande unieke cv formats.

CV voorbeeld 37

CV format 57

CV voorbeeld 37

CV format 56

CV voorbeeld 37

CV format 55

CV voorbeeld 37

CV format 54


CV voorbeeld 37

CV format 51

CV voorbeeld 37

CV format 50

CV voorbeeld 37

CV format 49

CV voorbeeld 37

CV format 45


CV voorbeeld 37

CV format 44

CV voorbeeld 37

CV format 43

CV voorbeeld 37

CV format 41

CV voorbeeld 37

CV format 40


CV voorbeeld 37

CV format 37

Cv voorbeeld 36

CV format 36

Cv voorbeeld 35

CV format 35

Cv voorbeeld 34

CV format 34


Cv voorbeeld 33

CV format 33

Cv voorbeeld 32

CV format 32

Cv voorbeeld 31

CV format 31

Cv voorbeeld 30

CV format 30


Cv voorbeeld 29

CV format 29

Cv voorbeeld 28

CV format 28

Cv voorbeeld 27

CV format 27

Cv voorbeeld 26

CV format 26


Cv voorbeeld 25

CV format 25

Cv voorbeeld 24 - MooiCV

CV format 24

Cv voorbeeld 23

CV format 23

Cv voorbeeld 22

CV format 22


Cv voorbeeld 21

CV format 21

Cv voorbeeld 20

CV format 20

Cv voorbeeld 19

CV format 19

Cv voorbeeld 18

CV format 18


Cv voorbeeld 17

CV format 17

Cv voorbeeld 16

CV format 16

Cv voorbeeld 15

CV format 15

Cv voorbeeld 13

CV format 13


Cv voorbeeld 12

CV format 12

Cv voorbeeld 11

CV format 11

Cv voorbeeld 10

CV format 10

Cv voorbeeld 9

CV format 9


Cv voorbeeld 8

CV format 8

Cv voorbeeld 7

CV format 7

Cv voorbeeld 6

CV format 6

Cv voorbeeld 5

CV format 5


Cv voorbeeld 4

CV format 4

Cv voorbeeld 3

CV format 3

Cv voorbeeld 2

CV format 2

Maak eerst een keuze voordat je verder gaat

Volgende stap

Kies een kleurtint die bij je past

Kies een kleurtint en klik op de knop om naar de volgende stap te gaan

Kleuren cv opmaak 2
Kleuren cv opmaak 3
Kleuren cv opmaak 4
Kleuren cv opmaak 5
Kleuren cv opmaak 6
Kleuren cv opmaak 7
Kleuren cv opmaak 8
Kleuren cv opmaak 9
Kleuren cv opmaak 10
Kleuren cv opmaak 11
Kleuren cv opmaak 12
Kleuren cv opmaak 13
Kleuren cv opmaak 15
Kleuren cv opmaak 16
Kleuren cv opmaak 17
Kleuren cv opmaak 18
Kleuren cv opmaak 19
Kleuren cv opmaak 20
Kleuren cv opmaak 21
Kleuren cv opmaak 22
Kleuren cv opmaak 23
Kleuren cv opmaak 24
Kleuren cv opmaak 25
Kleuren cv opmaak 26
Kleuren cv opmaak 27
Kleuren cv opmaak 28
Kleuren cv opmaak 29
Kleuren cv opmaak 30
Kleuren cv opmaak 31
Kleuren cv opmaak 32
Kleuren cv opmaak 33
Kleuren cv opmaak 34
Kleuren cv opmaak 35
Kleuren cv opmaak 36
Kleuren cv opmaak 37
Kleuren cv opmaak 40
Kleuren cv opmaak 41
Kleuren cv opmaak 43
Kleuren cv opmaak 44
Kleuren cv opmaak 45
Kleuren cv opmaak 49
Kleuren cv opmaak 50
Kleuren cv opmaak 51
Kleuren cv opmaak 54
Kleuren cv opmaak 55
Kleuren cv opmaak 56
Kleuren cv opmaak 57

Maak eerst een keuze voordat je verder gaat

Volgende stap

Laat je CV succesvoller herschrijven

Klik op de knop om verder te gaan

CV laten herschrijven

Maak eerst een keuze voordat je verder gaat

Volgende stap

Hoe nu verder..

Na het afronden van je bestelling worden je gegevens verwerkt en een werkmap aangemaakt. Vervolgens ontvang je per e-mail een stappenplan, waarin vermeld staat welke informatie je aan dient te leveren.


Wat we in ieder geval van je nodig hebben:

1. Je huidige cv

2. Een profielfoto (indien gewenst, wel aan te raden)

3. De functierichting waarop je wil gaan solliciteren. 


Nadat wij van jou alle informatie hebben ontvangen, nemen we je bestelling in behandeling en gaan we ermee aan de slag. Binnen 4/5 werkdagen wordt de eerste versie per e-mail aangeleverd. Daarna is er nog voldoende gelegenheid (indien gewenst) om wijzigingen of aanvullingen door te geven, om je nieuwe cv verder te finetunen totdat je volledig tevreden bent. 

Maak eerst een keuze voordat je verder gaat

Volgende stap

Selecteer het aantal pagina's van je huidige CV

Selecteer uit hoeveel pagina's jouw cv bestaat

Aantal pagina'sMaak eerst een keuze voordat je verder gaat

Volgende stap

Wil je ook een Engelstalige versie van je CV?

Je herschreven cv wordt vertaald naar het Engels, met behoud van de unieke lay-out.

Taal

We vertalen je Nederlandstalige herschreven cv naar het Engels, met behoud van de professionele vormgeving.


Maak eerst een keuze voordat je verder gaat

Volgende stap

Vergroot je kans met een overtuigende sollicitatiebrief

Sollicitatiebrief schrijven


Maak eerst een keuze voordat je verder gaat

Volgende stap

Engelstalige versie van je sollicitatiebrief?

Je nieuwe sollicitatiebrief vertalen we ook naar het Engels

Taal

We vertalen je Nederlandstalige sollicitatiebrief naar het Engels, met behoud van de professionele vormgeving.


Maak eerst een keuze voordat je verder gaat

Volgende stap

Optimaliseren van je LinkedIn profiel

LinkedIn wordt door recruiters erg veel gebruikt om vacaturen te vullen. Zorg ervoor dat ook jouw LinkedIn profiel makkelijk vindbaar is.

LinkedIn optimaliseren


Maak eerst een keuze voordat je verder gaat

Volgende stap

Gericht op een vacature laten herschrijven?

Met een cv gericht geschreven op een vacature vergroot je de kans op een uitnodiging met wel 65%. Aanrader!

Vacaturegericht schrijven


Maak eerst een keuze voordat je verder gaat

Volgende stap

Wil je ook een Engelstalige versie van je CV?

Je herschreven cv wordt vertaald naar het Engels, met behoud van de unieke lay-out.

Taal

We vertalen je Nederlandstalige herschreven cv naar het Engels, met behoud van de professionele vormgeving.


Maak eerst een keuze voordat je verder gaat

Volgende stap

Wil je ook een Engelstalige versie van je CV?

Je herschreven cv wordt vertaald naar het Engels, met behoud van de unieke lay-out.

Taal

We vertalen je Nederlandstalige herschreven cv naar het Engels, met behoud van de professionele vormgeving.


Maak eerst een keuze voordat je verder gaat

Volgende stap

Laat ook meteen een ATS-CV opmaken

Grote bedrijven gebruiken vaak ATS om systeemmatig cv's te filteren op relevante zoekwoorden binnen een vacature.

CV voor ATS


Maak eerst een keuze voordat je verder gaat

Volgende stap

Totale investering voor een succesvollere sollicitatie

Wij vragen een vergoeding van:

Overzicht

Omschrijving Informatie Aantal Vergoeding
Korting:
Totaal:

Voeg je bestelling toe aan je winkelmand